- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- DUNE médialejátszók topicja
- LG monitorok
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiassa
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen Tv-m. Próbálom a Pano Scrobbler nevű appot telepíteni, ami notification access-t szeretne. Megadom neki, de amint visszalépek a menüből, ezt a permissiont visszaveszi az android. Ez a tv-nek lenne valami bugja, vagy az android tv-nek in general? Ha valakinek van itt ilyen Tv-je, esetleg ki tudná próbálni, nála hogy reagál erre? KösziNokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
Pioneer
őstag
Képfrissítési ráta: 50 Hz
Azért az odabassz rendesen... 4k@60Hz már nem fért bele?!PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
addikt
Van ezekhez a tévékhez még letölthető manual? Vagy az aktuális android tv rendszerhez?
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Mustadjoci
tag
A tv egyebkent abszolute megeri az arat, azon kivul, hogy nem tudja a PVR—t. A feljavitasa sokkal hobb mint egy masik 40 colos panasonicnak. Nyilvan nem egy 300 ezres gep, de az arat megeri. Akinek nem fontos a PVR nyugodtan vegye
-
bteebi
veterán
válasz Mustadjoci #35 üzenetére
GetDataBack for FAT/NTFS. Nagyon megbízható, sokszor mentettem le vele adatot HDD-ről, sőt pen drive-ról is. Gyorsformázás esetén (nem tudom, hogy mit/hogy csinálhatott a TV) biztos, hogy semmi sem veszett el.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
jeni
félisten
válasz Mustadjoci #35 üzenetére
Minitool programmal talán vissza nyerhető a törölt adatok.
Ha volt mélyformázás akkor nem nagyon tudsz mit tenni vele.
Ha csak gyorsformázás volt akkor még menthetőek a dolgok róla.
Amúgy miért nem használsz inkább médiaplayert?[ Szerkesztve ]
-
Mustadjoci
tag
Na megvettem, mondva ha nem tudja visszaviszem.
nem tudja, a taviranyiton sincs hozza gomb.
de a vinyommal beszivtam.
Kulso vinYo 500 gb
Felosztva 2x250
Egyik filerendszer sima(fat vagy ntfs v mi) tehat a szamitogep kezeli
Masik samsung tvje
Betettem a sharp tvbe
Felismeri mindkettot de ugye csak a simat kezeli
Ramentem a masikra h formazza
Na erre leformazta az egesz vinyot nem csak az egyik particiot
Tehat a sok mentesem (regi kepek videok stb) most off
Ezt kene visszacsinalni
Ha szamitogepbe bedugom nem ismeri fel
ötlet? -
jeni
félisten
válasz Mustadjoci #32 üzenetére
menüben kell lenni ilyenek,ha nem akkor alap TV
ez a tulajdonság nem kötelező ,hogy szoftveresen is legyen a TV-ben.
olyant inkább jobban elvárják,hogy fordítva minél többet lejátszón a TV. -
KD6-3.7
őstag
-
Mustadjoci
tag
Sziasztok!
létezik, hogy nem tud vinyora vagy usb-re tv adást rögzíteni? Hát mindjárt visszaviszem -
Tschubi
tag
"Csakhogy ~20.000-40.000 forinttal drágább, mint ez a készülék."
Ez sem feltétlenül így van, szét kell nézni hol vennéd meg. Pl. az alzánál ez a sharp 30 eFt-tal drágább (!!), mint az említett LG. Persze nem ott kell venni, hanem most ezt pl. emagnál, mert ott csak 136e.
[link]
Az is érdekes, hogy a Sharp miért nehezebb 3,5 kilóval, azaz 1/3-dal?
Ettől függetlenül én az LG-t venném, nekem jobban tetszik, és talán jobb a támogatása. -
Fall-N
veterán
Semmi baj az átalakítókkal, nyilván nem szabad spórolni ezen és kétes vackokat rendelni Kínából. Bármilyen AV boltban vannak olcsón jó minőségű átalakítók. Nem egyet használtam régen is, még a SCART idejében is. Egyikkel sem volt soha semmi gond. Még drágának sem mondhatóak.
-
akaido
addikt
Nem annyira rossz ez ebben az ársávban. Bárcsak lenne ennyim TV-re...
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
jeni
félisten
pontosan de.......
én is vettem,fordítottan is van ilyen és egy vacak.
kell hozzá külön tápegység,van is de SOKKAL jobb ha alapból van benne a TV-n ez a csatlakozás.
miért:
semmi átalakító hozzá,gyárilag a TV-be beépített 1000x jobb,és nem baleset veszélyes hiszen kigyulladás mentes,és nem az van,hogy hova is tettem a cuccot,hol a tápegysége,kilóg- ezt el kéne dugni valahova mögé,stb... -
Samott
addikt
10-15 dolcsi egy compozit hdmi atalakito... Nincs lehetetlen.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
GhostRider93
tag
Nekünk egy 3 évvel ezelőtti modell van tipusszamot most nem tudok mondani de 4k IPS . Sötétben lehet látni a felhősödést de azért lett ez mert szép a képe és monitornak van használva egy pc vel meg konzollal. Teljesen jó minősége van ahhoz képest hogy év végén készletkisöprés miatt 120e volt. Az LG Samu és többi mind 190 körül indult így nem bántuk meg. Kívülről is nagyon tetszett mert alu-bol van a keret és a lába is plusz minden matt nem fényes (illetve fém színű nem sötét) . Most falra szerelve használjuk de érdekes módon a csavarok helyei jóval távolabb vannak mint egy hagyományos vesa szabványnál így olyan konzol kellett ami alkalmas 70 coloshoz is és a legtávolabbi jukakban vannak a csavarok .
[ Szerkesztve ]
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
-
Piftuka
veterán
Nem egyértelmű.
Könnyű rávágni, hogy az LG, mert egy kifejezetten kontrasztos, jó minőségű MVA panelt kapott, ami kiegészítve a "NanoCell" technológiával remek színreprodukcióra képes, ráadásul a kiváló WebOS rendszer üzemelteti... Egyszerűen a kategóriájában egy jó tévé.
Csakhogy ~20.000-40.000 forinttal drágább, mint ez a készülék. Márpedig ebben a szegmensben, a célközönség számára ez óriási árbeli különbség.
Ha egy árban lesznek, akkor mindent figyelembe véve, pusztán technológiai szempontból az LG jobb vétel.
Ám megint... ha valaki számára az Android OS feltétel (mert mindenféle applikációkat akar telepítgetni a tévéjére), akkor marad a Sharp."Aquila non captat muscas."
-
jeni
félisten
biztosan nem ismeri a VHS cuccot,egyes DVD lejátszóit,hiszen nem mindegyikben van HDMi csatlakozás.
túl fiatal ahhoz.
azt gondolom ez helyes lépés,hogy még rajta van.
u.i.:
arról nem is szólva a Disney elmehet az @nyjába is!
már szinte alig vagy semmit se hozz Magyarországra DISC lemezek formájában![ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Amiket írtál arra tökéletes, de szerintem kér is várni többet, mert akkor már érdemesebb egy HTPC-t építeni és azt rákötni a TV-re.
Az viszont igaz, hogy a Samsung saját smart rendszere és gondolom a többi is, támogatja a YT, HBO GO, Netflix klienseket nem kell hozzá feltétlenül Android TV. A streaming szolgáltatók érdeke, hogy elérhető legyen minél többféle okos platformon. Így akinek ez elég azokat nem fogja érdekelni, hogy mi fut az adott TV-n.
[ Szerkesztve ]
-
ngnr5
csendes tag
nem tudom ki hogy van ebben a streaming eraban (amire ez a TV is mint minden masik android TV is megfelel sot...) a linearis TV-zessel de en hianyolom a PVR-t de nagyon (az meg hogy a tesztben emlitesre sem kerult fura ).
egy lassan 4 eves Philips-em van ami szinten android TV-s de az nem csak hogy tudja a PVR-t de halozaton DLNA-ken meg is osztja a felveteleket megtekintesre (ha mar masik eszkozre kotve ugye nem is menne a HDD)
az android TV-s elegedettsegem meg mi sem mutatja jobban hogy egy 10 eves full fapad TV HDMI-jebe egy xioami TV stick olyat tett hogy csoda (netflix, HBO GO, YT, halozati hozzaferes DLNA-hoz, stb). bar el kell hogy ismerjem azert boven van hianyossag/gengeseg az android TV-ben de lehetoseg azonban sokkal tobb... csak gyozze a felhasznalo kivarni...
-
Fall-N
veterán
válasz #90305280 #16 üzenetére
Ez jó kérdés. Kinek van még otthon VHS-e vagy DVD-je? Én már rég elajándékoztam, mert még eladni sem tudtam. Meg manapság nem minden TV-n van meg az EuroSCART csatlakozó. Persze tizenéve is lehetett már kapni olyan DVD lejátszót, ami HDMI-s volt és tudott alap felskálázást 720p-re. Az más kérdés, hogy a streaming és a torrent felváltotta már rég. Én magam is Netflix előfizető vagyok, HBO GO meg még 7 napos próbán megy. Eddig tetszik az is, lehet arra is elő fogok fizetni. NCore nálam nem pálya, meg úgy általában a warez sem, pedig nem vagyok gazdag.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nincsen ezzel a TV-vel semmi gond, ebben az ársávban jó ez. Az Android TV sem rossz, a linkelt cikk már 3 éves! Azóta már a rendszer is frissült folyamatosan. Egyébként is sok múlik azon, hogy a gyártó mit csinál a szoftverrel és hogy mennyire spórol a hardveren és emiatt döcög a rendszer. A másik probléma, hogy sok user meg akarja erőszakolni a rendszert és olyan dolgokat vár el, amire nem való. Az Android TV tökéletes streaming szolgáltatásokra (Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video, Disney + stb.), YouTubera, IPTV-re, fájlok lejátszására bárhonnan és ott a Kodi is. Nyilván nem torrent letöltésre, játékra való.
Nekem személy szerint egy 40"-os 2015-ös Philips TV-m van (40PFH5500/88, [link] ) még Android TV 5.0-val. A közelmúltig szépen működött, frissítés is jött rá 4 évig, tavaly nyáron járt le a terméktámogatás és az utolsó frissítés. A hardver persze gyengébb, mint egy boxnál, de jól működött. Viszont tegnap óta valami miatt nem működött a Google account hozzáadás így nem lehet használni az okos részt. Vettem egy Mi Box S-t és meg van oldva a friss hardver és szoftver is. Itt megvan az elegendő hardver és a szoftver is sokkal jobb.
Én ha most kellene venni TV-t akkor nem a smart rendszer alapján venném, mert úgyis kötném rá azonnal a Mi Box S-t. Csak sajnos értelmes minőségű TV-t nem kapni már amin nincs valami smart rendszer. Egyébként inkább venném a sima TV-t, amin nincs semmilyen okosítás, HDMI-n úgyis rá lehet kötni boxot vagy PC-t.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Úgy gondolom nem lesz egy sikertermék.
duree54
-
nexplo
őstag
Ennyi pénzért van alternatíva még szerintem. Ez olyan 120-130 között lenne extra versenyképes.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
addikt
Engem csak az érdekel, hogy ez vagy egy LG 50NANO793NE?
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Vhiktor
veterán
Jogos!
Főleg, hogy a disney filmek már lassan csak vhs-en jelennek meg nálunkISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Az oké, hogy nem lehet nagy csodát várni, de mint írtad akkor is Illetve a tv-k nagy része sajnos ennyit tud, főleg amit magyarországon is megvesznek.
Én komolyabb tv-k tesztjénél sem láttam ezen az oldalon normális hdr tesztelést.
Ennyi erővel a 8K tv-t is maximum 240p-s anyagokkal kellene tesztelniük
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Yodafon
senior tag
OMG kompozit csatlakozo...
Ki a tokom hasznal manapsag meg kompozitot???I'm gangsta!
-
bteebi
veterán
Mint ahogy a teszt is említi, vannak hibái (inhomogenitás, hiába a Direct LED háttérvilágítás, gagyi kontraszt - persze még mindig sokkal jobb egy IPS-nél), de az ára tényleg baráti, szóval nem olyan rossz ez.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
snpetit
aktív tag
Betekintési szöge milyen volt?
-
Vhiktor
veterán
Nem értem, hogy HDR képes tv-nél miért nincs következetesen letesztelve és kalibrálva a HDR képmód?Nem bántásból de ha már teszt akkor terjedjen ki mindenre.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen notebookot vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- További aktív témák...