Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • azbest

  félisten

  válasz andris5 #728 üzenetére

  A neten olyasmit írnak, hogy nagy a nyomás a kapszulában/gépben és azért nem engedi felnyitni. Szóval lehet áramtalanítás után hagyni kell pár órát, hogy magától lecsökkenjen. Ez egybevág azzal, hogy más a hangja. Valami védelem lehet, hogy nyomás alatti gépet ne lehessen felhajtani. Erővel nem hiszem, hogy jót tennél vele, csak eltörnéd azt, ami ilyenkor védelmi okból zárja a fedelet.

  Érdemes lehet esetleg a tűt ellenőrizni, hogy nem dugult-e el. Van a gép víztartálya mögött is valami segédeszköz, tű ehhez egyébként. De nemrég linkeltünk videót arról, hogy a tűt tartalmazó korong is könnyen kivehető a megfelelő helyen megnyomva. Persze majd ha sikerült kinyitni a fedelet.

  Ha magában a kapszulában nagy a nyomás, akkor a kapszula kifolyó nyílásának benyomásával lehet leengedni. Ha máshogy nem megy, akkor esetleg a kapszula kiszúrásával - alulról valamennyire hozzáférhető. Csak számts rá, hogy lehet spriccel :)

  Ha nem nyomás miatt, hanem a kapszula máshogy ragadt be, deformálódott. Akkor van aki azt írja, hogy fejjel lefelé fordítva tudta könnyen kinyitni. Persze víztartály nélkül :)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés