Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Nem értem mi a gondod
Ez egy tök közönséges Y kábel, semmi "gyári" nincs rajta amihez hozzá volnál kötve. Ha megtörik, veszel másikat. Amúgy meg egy sima egyvégűvel is bármivel működik ami usb 2.0, ez így a marsszondák korában talán már nem különösebben aggasztó feltétel.
-
phpmoli
tag
-
^Clown
addikt
Azt hittem, hogy sokkal drágább lesz, de nem. Abszolút jó áron van, nem árt az a plusz védelem! Köszi a tesztet!
Egy kis megjegyzés:
- álszentségnek tartom az újrahasznosított papírból készült csomagolást...
- a tesztből nagyon hiányolom a "stress test"-et, azaz hogy vajon tényleg túléli-e a kütyü az esést. Mégiscsak egy "katonás" külső vinyóról írtatok tesztet -
proof88
addikt
válasz
macilaci78 #16 üzenetére
ok, én nem értek hozzá
-
spyke79
tag
-
Surfym@n
senior tag
Arról szól a hír, hogy elég csak egy USB-t használni, aztán utána kitérő, hogy a lemez felpörgetéséhez kell neki az 5W...
Bakter, most én nem tudok értelmezni...
Namost, ha egy USBmadzagot használok, tologathatja Árpi bá a plutóniumrudakat Pakson, lehet extrémebb napsugárzás, fújhat a szél orkánerővel, a madzagon nem egy át 2,5 W-nál több...
Vagy bedugom eccere kettővel, fülelek hogy felpörögnek a tányérok, aztán hurrá, kihúzhatom az egyiket...Vagy ha csak 2,5W-al indítok, akkor lassabban pörög fel a vinyó...
Na most hogy is van ez?
Csak nálam gurult el a tabletta?...kánikula van... -
aram01
nagyúr
egy 320-ast venni kéne
-
oeregember
csendes tag
Ugyanez a Transcend-től:
-
Silentfrog
veterán
Tényleg ütésállonak tünik,ha a papircsomagoláson kivül semmi más védelemmel szállitják.
Mert ha ugy lenne a külső csomagolás alatt mint plazmatévé becsomagolva mindennel/nikecell meg ilyenek/ akkor gyanakodnék...... -
törölt tag
250-es wd MYpassport is kapott már eleget de még mindig bírja
eddig elég volt neki 1USB. még IBM P2 is adott neki elég szaftot pedig az nem mai csirke...
33MB+-vel tehet folyamatosan olvasni és 28MB-vel írni...
-
wpg
csendes tag
válasz
Pixelmaster #5 üzenetére
A régebbi gépekbe - laptopokba - kell a 2 usb csati az Y-ból, mert 1 ott nem ad elég áramot.
-
Csabee.
nagyúr
nekem is tetszik szép és jó darab!
-
proof88
addikt
Hát nem tudom. 2 éve 19-et költöttem egy 160-as notebook winyóra és egy usb-s kis rackre, és kaptam hozzá ilyen foszlós varrású, nem túl minőségi tokot, de abban tárolom és ha előveszem, akkor vigyázok rá és kész.
szerk.: ja igen, olyan usb-kábelt kaptam én is, hogy a gép felé 2 ága van, de elég az egyiket bedugni... viszont lehet, hogy a desktop winyókhoz kell esetleg mindkettő? -
LackoMester
addikt
na ez tetszik,COD közben hasznos,a katonás megnevezés
már kb.2 éve kélszülök 1 külsö HD vásárlásra,de mindig sima HD lesz belöle,bár már vettem egy külsö dokkot...
-
I.P@trick
csendes tag
Hmmm...jól néz ki, ráadásul bírja a kisebb eséseket is. Nálam ez elöny, mivel mostis van egy külső usb-s rackem, amit néha leverek, hogyha nem figyelek oda.
De szerencsére még bírja, de hát akkoris....jobb félni, mint megijedni.
-
Pixelmaster
tag
hatarozotan tetszik, ar/ertek nagyszeru szerintem, ajandek usbkulccsal?
ide vele!!!
-
TeeJay
félisten
fura hogy a WD passport vinyóhoz miért elég egy sima USB kábel akkor...
az kevesebbet eszik és belefér a 2,5watt-ba? -
sanzi89
addikt
Azért egy külső táp csaltakozó nem ártott volna rá, sose lehet tudni. Megtörik a kábel, nem csak PC-hez szeretnénk használni, stb.
A gumi borítás tényleg masszívnak néz ki, de amikor a nem a gumis sarkára esik szerintem megérzi.
-
vottokar
senior tag
Elfogadható külsőbe csomagolt merevlemez elfogadható áron.
Azért néha tényleg hasznos tud lenni ez a védelem.. -
dbius
veterán
Tetszik, határozottan.
Lehet le is cserélem a külső vinyómat egy ilyen cuccra. Valljuk be őszintén, hogy néha óhatatlanul is ki tudjuk ejteni a kezünkből ezeket a cuccokat, de kit érdekel, ha garancia van erre az esetre is
(bizonyos határokon belül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Armor A10-es belseje egy 2,5 hüvelykes merevlemezt tartalmaz, ami jól védett az ütődésektől.
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest