Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Lehet mondani, hogy tipikus magyar, de ha senki se tenné szóvá , akkor meg amcsi lennék?
Elnézést, hogy írtam egy véleményt és nem csak ugráltam örömömben, hogy uh, de szuper, mindenkit felhívok az ünnepek alatt.
És elnézést, hogy felhívtam a figyelmet arra, hogy hol is a kiskapu, amibe valószínűleg sokan bele fognak bukni.
És lehet, hogy fura, de örülök az ingyen dolgoknak, de nonprofit cég se nonprofit. Keresni kell a kiskapukat, mert ilyen világot élünk. Csak azért talán a legkisebb telefonforgalmú ünnepet fogták meg, aminek azért erős lehet a marketing-értéke.
-
Louro
őstag
Korlátlan beszélgetés azokon a napokon, amikor többnyire a legtöbb összetartozó együtt van? Valószínűleg nem ekkor égnek a vonalak. Szilveszterkor szerintem jobb lenne.
(Tudom-tudom, vannak, akik távol töltik a szentestét a szeretteiktől, de - cikket nem olvasva - gondolom csak magyar sim-ről magyar sim-et hívva érvényesül a kedvezményesség.
Megnézve a cikket, ott valószínűleg sokan beleszaladnak majd a pofonba, hogy csak belföldi, normál díjas számra lesz díjmentes. Gondolom, ha itthonról hívják fel majd a külföldön tartozkodó hozzátartozót, akkor lesz nagy pillázás a számlazáráskor
)De tagadhatatlan a marketing-értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)