- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apicius
tag
Egy MSI Wind + mobil internet azért mégiscsak jobb választás szerintem.
''Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló.''
-
Borisz76
veterán
Pofás kis szerkezet.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Pjotor1986
tag
Ez miben több egy komolyabb pda-nal /esetleg telonál/?
-
Dare2Live
nagyúr
nagy rajongója vagyok ezeknek de ez már nagy.
egy téglával mégse rohangászhatok.....don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
bteebi
veterán
Jópofa, elég nagy tudású eszköz nem ócsóé' . Azért nem semmi, hogy ma már egy ilyen kis cuccosba belekerül egy 800 MHz-es proci, 512 MB RAM, és a 4,8"-os kijelzője közel SVGA felbontással bír . Ezt a teljesítményt kb. 10 éve még úgy hívhatták volna, hogy mainstream PC, a kijelzőjét meg mondjuk úgy, hogy 14"-os SVGA CRT .
Valószínűleg nem vennék ilyet, de nem semmi, hogy fejlődik a technika .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
bteebi
veterán
Bár bőven nem ugyanaz, de én majd egy iPhone 3G-t tervezek vásárolni, a 16 gigás modellt (meg majd amellé talán egy minőségi, de kis teljesítményű laptopot). Remélem tényleg nem lesz több 78000 Ft-nál. A kérdés csak az, hogy mikor fog jönni .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
shtml
őstag
Nekem jól jönne egy ilyen, persze úgysem az az árkategória lesz. Még egy subnotebooknál is kisebb, de szabadon programozható ill. telepíthető rá program. Az üzemidőre azért nagyon kíváncsi vagyok.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
nebali
tag
szerintem ez egy dolog miatt jobb, mint egy PDA: X86; szabadság, szeretem
Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte +ati 5770,8x36GdiskRAID 0 :) 15k scsi+256m hbaPCI-X 560/560M/s
-
bandus
veterán
túl kicsi..
engem rá nem venne senki, hogy ezen worben pötyögjek, vagy excel táblákat szerkesszek..
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Keem1
addikt
Érdekes ez a cucc.
Anno azt mondták, az Asus első Eee-je a PDA-k és a rendes notik közé sorolható be.
Ez a mostani pöttöm meg a pda és az Eee közé?
Vagy nem jól látom a besorolását?
Feltételezem, a pontenciális vásárló is az, akinek nem kell noteszgép, de egy okostelefonnál nagyobb tudást és kijelzőt óhajt. -
Geller72
veterán
A 2700-as aksival kb 4-5 órát jósolok neki max. Ez nem noti, nem arra való. Ezt a gépet azoknak szánták, akik nem akarnak egy lapitopit cipelni magukkal, de a nettől nem szeretnének elszakadni. Sztem mit tudhat:
-Linux mindenféle biszbasszal (openoffice, web, chat..ilyenolyan kliensek, sörnyitó..stb) max fél giga. Marad 3.5 gigád, amire felpakolhatod a legfontosabb dolgaidat. Doksik, egy albumnyi mp3, 1-2 avi, no és NAVIIIIIII!! Bárhol internetezhetsz, letöltheted a leveleid, msn, icq, iwiv, mywip..igo stb lópikula..amolyan mindenes....annak meg sztem nem rossz..szvsz. Este szinkronizálod, átpakolod, másnapra kész, ennyi...és elfér a belső zsebben, vagy a háti tatyóban..[ Szerkesztve ]
-
Hebry
senior tag
Én se jósolnék neki 5 óránál többet.
Nem rossz kütyü, de valahogy inkább noti. -
szilu84
tag
zsebben hordáshoz túl nagy, ha meg már táskát visz az ember, abban valszeg egy szubnoti is elfér és azon már csak kényelmesebb netezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arch Linux
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Projektor topic
- Politika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 1 82QD00CYHV W, cloud grey.
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Tervezői Dell Precision 3551 32GB DDR4 10.Gen I7-10850H 12x5.1GHz 1TB NVMe Quadro P620 4Gb VGA Gar!
- Asus TUF F15 FX506LI 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ROG Strix G513QC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen