- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Én nem bánom. Mire a mostani IPS panelos Asus monitorom cserére szorul, addigra hátha 30-34 colos OLED-re tudom márt cserélni.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
félisten
Philips-től el tudnék viselni egy 42OLED706 modellt.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
veterán
kisebb tévé jöhet, már ha nem lesz aránytalanul drága, de az Oled monitorok brutálisan drágák lesznek, illetve az Lg monitora közel másfél millióba kerül, ez pedig nem a hétköznapi ember műfaja.
duree54
-
koby11h
őstag
Csak annyit mondok, hogy a matekon múlik minden. Mennyi az annyi?
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
tibaimp
nagyúr
Ez igaz! De minél előbb kezdik el gyártani/kiadni ezeket, annál hamarabb lesz jó árban. Így is kelleni fog neki, szerintem ~4-5 év, mire nem millió Ft-os lesz egy-egy jóféle, 31-34 colos, 10 bites, UHD, OLED monitor.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
addikt
Nekem is ilyen kéne az ultrawide monitorom helyett, hogy tudjam normálisan használni a PS5 konzolom is. A 42-es még épp beférne ahogy lemértem. Remélem azért ilyen 700 Eurónál nem lesz több, az úgy arányos lenne.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Ne hülyeskedj, nem kerülhet annyiba a 42 colos TV, ha az 55-ös 1100 Euro körül van.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Jaj a monitorok árával tisztában vagyok, a gyártók totál elrugaszkodtak a valóságtól, nem tudom komolyan venni az oled monitorpiacot. Azért várom a kisebb TV-ket, hogy majd ezekkel kapjunk olcsóbb alternatívát.
-
tibaimp
nagyúr
válasz #72042496 #14 üzenetére
Balika911: úgy legyen! Bár nekem például a 42-es nagy, egy 34-es még OK.
Hopkins95: igen, tudom, hogy többen is itt a Ph-n OLED TV-t használnak monitor gyanánt, de meglátjuk, én mindenesetre örömmel várom végre az "igazi" OLED monitorokat is. Aztán majd pár év múlva tudok is talán venni.
-
sagit
veterán
válasz AxBattler #17 üzenetére
Tőlem lehet tv, de monitornak használnám ezekben a méretekben.
Élném a rendes ambilightot monitornal is. Volt már egy 43 colos philips monitorom amit imádtam, abba csak alul volt ambiglow vagy mi ami nem volt az igazi. Kicsit nagynak is éreztem de oleddel újra bevallalnam ezt a méretet ha nem lenne 32es opcio[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 27" Samsung Odyssey G65B ívelt 240Hz monitor
- LG 32GK850G Gaming monitor
- LG 38WN95C Ívelt Gamer monitor! 38"/3840x1600/Nano IPS/170hz/1ms/Gsync -Freesync/Thunderbolt 3/
- ASUS ZenScreen MB165B Monitor+Asus screen Tripod
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest