Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • .mf

  veterán

  válasz Male #1 üzenetére

  Azért a 10/100 F Eth se semmi 2011-ben.....
  2007-ben vett alsókategóriás, legolcsóbb GB lapomon is volt már GbE. Nem is értem, hogy ki ennek a célközönsége. Aki ennyire spórol, az nem SB-t fog venni, hanem mondjuk egy régebbi C2D-s lapot vagy akár Clarkdale-t. Semmi értelme.

  Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

 • .mf

  veterán

  válasz Ratman #9 üzenetére

  Oh, kérem. Akkor neked 10Mbps chip is jó lesz a 33.6k-s modemedhez. "S mit eszik?", kérdezik majd a turisták :U

  Én nagyon örültem, amikor egyik gépről a másikra kellett többszáz GB-nyit átmásolni, és a winyók voltak a szűk keresztmetszet, nem a 100Mbps valós kb 10MBps-a...
  Gigabit további előnye, hogy nem kell hozzá crosslink. Már notiknál is alapfelszereltség a GbE, azt azért nem tartom kizártnak, hogy egy átlagjános ne örülne annak, ha nem kell crosslinkkel bohóckodni, s sokkal gyorsabban másol át fájlokat notiról gépre.

  berci: ezt is írtam, ha annyira budget, akkor ki a célközönség? Ha minden fillér számít, akkor az nem az intel "latest and greatest" prociját veszi, hanem inkább az akciós, kifutó családot, nemde?
  Továbbá: egyáltalán nem spóroltak minden centen, mert, ha eddig még nem bökte ki a szemed: többségében szilárdelektrolitos kondik vannak azon a lapon is. Vannak régi szerverek, amik normál kondikkal 5-10 éve mennek 24/7, gond nélkül. Na ez a felesleges, nem a GbE. Ha ahelyett a 4 kondi helyett, ami nem a proci környékén van, tehát nincs kitéve akkora hőnek (igazából azok sincsenek), azok helyett normál kondi lenne, már meg is lenne az a tíz cent, ami a GbE chip felára...

  Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Hozzászólok Aktív témák