Hirdetés

2018. június 22., péntek

Hozzászólások

(#1) snecy20


snecy20
(PH! addikt)

"Az mindenesetre biztosnak látszik, hogy a VLO9795-nek fel kell kötnie a gatyát, hiszen 5000 euróba fog kerülni"

Jobb helyeken egy havi fizetés ennyi, meglesz a piaca...

(#2) [CsuCsu] válasza snecy20 (#1) üzenetére


[CsuCsu]
(senior tag)

Attol meg szar termeknek tunik elso latasra. 5000 euros teveknek boven van piaca, de ennyiert jobbat akar az ember.

(#3) Dealer95 válasza snecy20 (#1) üzenetére


Dealer95
(őstag)

Az nem Grundigot fog venni, akinek van pénze felső-kategóriás Sony-ra, Samsung-ra vagy LG-re...

HARISNYÁZOTT TÁPKÁBEL HOSSZABBÍTÓK KÉSZÍTÉSÉT VÁLLALOM!!! /// új Samsung 850 Pro 512GB SSD eladó /// "Dealer95 felhasználónak 1582 pozitív és 0 negatív értékelése van"

(#4) Lacok


Lacok
(őstag)

Mivel nem cseng már olyan jól a Grundig név érdemesebb lett volna a konkurencia alá belőni az árat.

(#5) elefant válasza Lacok (#4) üzenetére


elefant
(HÁZIGAZDA)

hát igen, én is valami ilyesmire gondoltam. Igazból teljesen érthetetlen ez az árképzés....

(#6) krx21


krx21
(PH! nagyúr)

Úgy néz ki az LG-nek egyre jobban megy. Szinte már mindenki kopogtatott a oled paneljükért...

(#7) jedis válasza krx21 (#6) üzenetére


jedis
(senior tag)

Bizony, bizony. Már 500 körül van az LG-nek 55-ös UHD-s OLED-je, ilyen 65-ös meg 900, az az 3000EUR !! Ki fogja ezt megvenni 5000-ért, mikor 3000-ért is kap ugyan ilyet ? :U

Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !

(#8) SunMount3r


SunMount3r
(PH! kedvence)

A CRT TV-k idején, amikor az LG (Goldstar) még javában mikrosütőket gyártott főleg, a Grundig volt az egyik legjobban csengő név, ha TV-ről volt szó (a Samsung mellett). (Legalábbis én így emlékszem.) Tudnom ez hírnév mára már eléggé leamortizálódott...

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#9) tecsu válasza snecy20 (#1) üzenetére


tecsu
(PH! addikt)

Az sajnos nagyon, nagyon jó hely, konkrétan a föld lakosságának 0,23%-a keres legalább ennyi bruttót havonta. Ők pedig feltételezhetően nem hülyék, legalábbis a többség annyira, hogy ezt a Grundigot vegye. :DD

https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw

(#10) krx21 válasza jedis (#7) üzenetére


krx21
(PH! nagyúr)

Hát az, aki azt hiszi, gondolja, hogy ezek jobb TV-k... :N

(#11) Sz.Miki


Sz.Miki
(őstag)

Abból indultak ki, ha valami jó drága akkor azt vinni fogják mint a cukrot. Én már azt hittem a Grundig rég megszűnt :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12) RozogA87 válasza tecsu (#9) üzenetére


RozogA87
(kvázi-tag)

Bírom mikor valaki tök alaptalanul böfög fel dolgokat. "Konkrétan a Föld lakosságának 0,23%-a keres legalább ennyi bruttót havonta" Ezt erősen kétlem, ugyanis most jön egy kis matek.: A Föld lakossága 7,3 milliárd fő. Ennek a 0,23%-a kb. 16 millió fő...na és most figyelj, mert jön egy megdöbbentő adat.: 2015-ben a világon 14,8 millió dollármilliomost tartottak nyílván. Ami a lakosság 0,21%-a...ők azok akiknek a nettó felhalmozott vagyona, legalább 15 évnyi ilyen "rendkívül magas" jövedelem. Nem a magyar valóságból kell kiindulni ahol az 54 ezer forintos közmunkabért "fizetésnek" merik titulálni.
Tavaly Svájcban az átlag Svájcinak 581000 CHF csücsült a bankszámláján...jó nyílván volt akinek 5 milliárd, és volt akinek csak 50000, de abszolút megvan a drága dolgok piaca.

Az intelligens emberek hajlamosabbak a mentális betegségekre. Állítják a hangok a fejemben.

(#13) tecsu válasza RozogA87 (#12) üzenetére


tecsu
(PH! addikt)

Szerinted "alaptalanul" és számítás nélkül leírok egy törtszámot? :DD
Konkrétan ezen a weboldalon néztem meg, mennyi az annyi, egy nettót számolva. Bár nem francia adót számoltam, hiszen azzal még szűkebb ez a réteg...
Itt azt is megnézheted, hogy a magyar átlagjövedelem nem is olyan rossz, legalábbis világviszonylatban.

Bírom, mikor valaki összekeveri a vagyont, a jövedelemmel, ráadásul nem tudja mit jelent, hogy "átlag". ;)

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw

(#14) Pumma válasza Lacok (#4) üzenetére


Pumma
(PH! nagyúr)

Igen, és talán a Beko név már jobban cseng, ezért akár át is nevezhetnék.(Arçelik AS>>Beko) Az jóval ismertebb név manapság.

Xiaomíííjaú

(#15) TA68 válasza Lacok (#4) üzenetére


TA68
(őstag)

"nem cseng már olyan jól a Grundig név"
Akárcsak a Telefunken.

Érdekes olvasmány, ha valakit érdekel.
A Grundig története

(#16) Pot$imanu$


Pot$imanu$
(kvázi-tag)

Nekem. :DDD

Potsimanus

(#17) Lavidaloka


Lavidaloka
(fanatikus tag)

Sziasztok.
Manapság mindenki Lg-t vagy Samsungot-t választ ha tv vásárlásról van szó.Ezzel én is igy voltam évekig,de a garanciát követően vagy jobb esetben garancia alatt sajnos mindig meghibásodott valami.
A Samsung-on 1 év után lett 2db halvány csík..gariba nem tudták javitani igy becseréltem egy új Lg re ami 2 nap múlva halvány foltok voltak .azt vissza is vittem es megint inkább egy új Samsung lett.Az még mindig megvan de inkább hagyjuk nem is részletezem hogy mennyire gagyi...Ezt már nem is viszem vissza mert minek?Hogy kapjak helyette egy ugyan olyan ipari hulladékot? :W
2 évvel ez előtt ezt megunva gondoltam kipróbálok valami uj márkát.Ekkor sikerült szereznem Németből szinte apró pénzért egy új 49 colos 3d smart Grundig-ot.Pontos típus:: 49VLE8520BL.
Nos mivel a 2 év garancia nem igazán volt érvényesíthető hazánkban ezért kissé tartottam attól hogy mi lesz ha ezzel is történik valami.... igy majd ez is mehet a kukába?Nos meg kell hogy mondjam nagyon kellemesen csalódtam a Grundig-ban!
Prémium anyagok,tűéles kép,semmi folt vagy csíkok.Nagy jó a távkapcsolója.A panel az tulajdonképpen egy 3d Lg,Smart részt nagyon eltalálták,van Magyar menü,sosem akad semmi.Dlna-n keresztül szinte mindent felismer....és a legfontosabb!Lejárt a 2 év és a Grundig még mindíg ugyan úgy tökéletesen üzemel!
Sosem gondoltam volna hogy ezt mondom de nyugott szívvel kijelenthetem hogy ez a Grundig tv volt az egyik legjobb vétel az életemben..Aki meg nem ismeri az nyugottan ócsárolja hogy gagyi kinai vagy török...engem nem izgat.
Én nyugott szívvel ajánlom mindenkinek. :R

[ Szerkesztve ]

ホンダシビッククーペ

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.