Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Hozzászólok Aktív témák
-
ForRedGlory
nagyúr
"4K HDR és 60 fps"
Ez a gyakorlatban működik is, vagy csak parasztvakítás? A Geforce Now után (ami egy rakás szar) elég hihetetlen lenne, ha ilyen minőségben (nem akad, nem lagol, nem szaggat) futna a felhőben. Pedig 1000-es optikám van.
[ Szerkesztve ]
*** Home Cinema loaded: LG 65CX + Samsung HW-Q90R
-
Busterftw
őstag
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Aztan epp a Geforce Now az ami ugy ahogy normalis a piacon elerheto alternativak kozul.
Sajat cimekkel valo jatszas miatt meg n1. -
Balika911
nagyúr
-
vaakuum
őstag
Ezek a próbálkozások azért kezdik kóstolgatni a 600 ezres gamer VGA kártyák létjogosultságát...
Nyilván más típusú felhasználás, és még játék téren is mindig marad 1-2 olyan, amihez előnyösebb egy combos saját cpu/GPU, de azért na..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze!
-
Balika911
nagyúr
Két elég eltérő közönség, messze van ez attól, hogy beleharapjon a VGA-k piacába.
Én amúgy annak örülnék, ha helyi hálózatra is lenne hasonló, és bármelyik otthoni kijelzőre lehetne streamelni egy központi gépről (jó, hűtőre, órára stb. azért nem kell
). A GeForce Now és a Steam Link tud ilyet, de ezeknél valami komolyabb képességűt képzelek el.
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
őstag
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Nem rossz egyébként. Sőt, a visszajelzések szerint Stadia-n futott legjobban a Cyberpunk is a rajtjakor
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Juhaszatti #7 üzenetére
Mert a Stadián nem ugyanaz a kód futott. Arra készítettek egy Vulkan verziót. A PC-s, illetve a többi változat DirectX 12-t használ, ami lassabb. Persze nem az API miatt, hanem mert szarabbul van megírva.
-
n00n
őstag
Samsungra is jöhetne + bekerülhetne a Fifa és fizetnék is elő rá.
-
Kicsiguszti
tag
Szerintetek a jövőben bármilyen formában megoldható lesz, hogy konzol/PC nélkül játsszak a TV-n a Flight Simulator 2020-al? Elvileg megjelenik Series X-re, de csak ezért nem vennék új konzolt.
-
b2fodist
tag
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
60fps valos azzal nincs semmi trukkozes, a 4K mint mar mondtak elottem tomoritett, de en pl. 3K-s monitoron jatszom ugy hogy Stadia Enhanced 4K-ra allitja a streamet, teljesen jo. Egy dolog feltuno a PCs verziohoz kepest, hogy mosottabbak a szinei (gondolom VP9 miatt).
@Busterftw:
Midnenkinek ez az erve ellene hogy meg kell venned a jatekot. Igen, es? Kijott a Cyberpunk megvehettem 10EUR-val olcsobban mint Steamen, utana Stadia varolista nelkul engedi 1080p-ben jatszani korlatlanul elofizetes nelkul is, mig GFNow fizetos ha nem akarsz mindig varni 20-40 percet ha eppen jatszanal.Amennyire en latom GFNow akkor jobb, ha nagy Steam gyujtemenyed van es/vagy PC-n jatszol ugy hogy a cloud gaming csak idoszakosan kell (utazas, kollegium, stb).
@Balika:
Parsec, Rainway, Steam Link, AMD Link ... nagyon sok ilyen van.[ Szerkesztve ]
-
toronyhaz
tag
Én mobil és DS4 kontrollerrel próbáltam az itthoni wifi hálózaton ami 5Ghz,Hitman és Sniper elite játékokkal. Teljesen játszható.Már-Már alig hittem a szememnek hogy ez így telefonon működik.Igaz csak egy stream-et nézek,de akkor is. Mosolyogtam miközben próbáltam.A sniper konkrétan játszhatatlan mert annyira apró volt az egész a kijelzőn. A Hitman kurv@ jó. Viszont PC-n nem ismerte fel a bill,egér kombót,úgyhogy azt nem tudtam kipróbálni. Nem tudom miért. Kikapcsoltam a rámutatás segítőt a windowsban amit ajánlott de hiába. A játékok horror áron vannak. Viszont ha jó tudom ha megveszel egy játékot és lemegy az előfizetés,akkor is tudsz vele játszani. Érdekes. Ja és 2,4 Ghz-es hálózaton is próbáltam.Az szó szerint kuka.kb 5mp-enként jön egy kép,aztán begyorsul,megáll. Nem vagyok nagy PC-mágus szóval csak ilyen plug&play-ben nyomom már. De ugye PC-n ez sem jött össze.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Az a kérdés, hogy vajon milyen árkategóriájú készülékekre jön, és hogy a többi gyártó mikor követi ezt a jó ötletet.
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)
-
Busterftw
őstag
Igen, azt persze kihagytad, hogy ezt az egy jatekot promoban lehet most megvenni Stadian, amihez aztan nem kell Stadia Pro-t fizetni.
Minden mashoz meg kell a Pro, ami 10dollar havonta es megveheted a 100 darab jatekot kulon a platformra.Steamen eleve tobb jatek van, azt jatszhatod amikor akarod, evente tobb sale van es a GeforceNow havi 4.1 dollar vagy jatszhatod ingyen is.
Plusz Steam-nel ott a Steamlink is.Szoval nem csak azt hozom fel ellene, hanem minden mast amiert az egesz internet kritizalja indulasa ota.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Az év második felétől lesz elérhető a szolgáltatás az LG webOS-re épülő okostévéken.
- BestBuy ruhás topik
- [Re:] Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Kompakt vízhűtés
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology routerek
- [Re:] Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest