Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Gondwana

  addikt

  válasz t72killer #12 üzenetére

  Ez most egy kicsit olyan lesz, mint amikor az örömleány a nyilvánosházban rákérdez, hogy "Ezzel akarsz te engem kielégíteni?" mire a válasz: "Nem, ezzel én magamat fogom...
  A Fujinak miért van arra szüksége, hogy pont a Nikon szekerét tolja? (Az, hogy ez már előfordult egyszer, nem érv). Árulnak saját rendszervakut (20 vagy 42 GN, lehet válogatni), objektívekben a Fujinon még a Canonhoz képest is nagyon tud - a legprofibb televiziós zoomoptikák nagyrészét ők követték el, CCTV/HD-SDI optikákat nagyon tudnak gyártani, innentől kezdve, ha minden megvan házon belül, miért kellene bárkihez alkalmazkodniuk? Ha pl. kidobnak egy vázat, ami a példa kedvéért az 5D Mk2-t alázza felbontásban és képminőségben is (nem csak pár százalékkal, mint a várható D800, hanem nagyságrendileg 3x 5x jobb képminőséget produkál), és árban csak duplája pl. egy 5D Mk2+ 24-70 f/2.8 szetnek, abból rengeteget el fognak adni, és nem 10%-os árréssel, hanem inkább 50-60%-ossal.

  szerk.: nord_: nekem ez kb. ugyanazt mondja, a fizika határait ők se fogják tudni átlépni, a larger sensor nálam felveti a kérdést, hogy larger than what?. Ehhez ha hozzáveszem, hogy a Canon-szivárgások alapján az 5D Mk2 utódját már a középformátumok ellen küldenék harcba, még logikusnak is tartom, hogy 36x24mm feletti szenzorméreten gondolkodnak a Fujinál.

  [ Szerkesztve ]

  ... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés