Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nekem nem nagyon volt még PS-em így más címeket mondok: Dante's Inferno, Castlevania: The Lord Of Shadows, Brütal Legend
X360-on ezeket nagyon szerettem. PC-n még régen gamepaddal PoP:SOT trilógiát játszottam ki, de mostanában billentyűzettel is el vagyok DMC4, DarkSiders és a tegnapi kivégzettem a W40K: SpaceMarine.Idén már többnyire BF3, reméljük Diablo 3 és Mass Effect 3 lesz. Más nem vonz valahogy, talán még a DarkSiders2 még.
-
Xaels
félisten
Neked, de sokan úgy néznek a kontrollerre mintha a pokol teremtménye lenne. Nekem is volt nem egy kontrollerem, de a PC-s játékosok nagy része nem rendelkezik ezzel a kiegészítővel. Egy ideje már én sem, igaz sokáig volt X360-am, de mivel a játékok nagyon leredukálódtak 1-2 címre amikkel játszom/játszani fogok így már az sincs.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nincs.
-
Apika
addikt
Letaszították a Fifát a trónról...
-
Xaels
félisten
Jó kis játék is az UFC

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Arc Raiders
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen monitort vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
X360-on ezeket nagyon szerettem. PC-n még régen gamepaddal PoP:SOT trilógiát játszottam ki, de mostanában billentyűzettel is el vagyok DMC4, DarkSiders és a tegnapi kivégzettem a W40K: SpaceMarine.
De azért God of War ozni jó vele