Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #30 üzenetére
Jogos, benéztem. Bocs. Csak a felhőst olvastam, nem vettem észre, hogy az eredeti crysis kérdést is Te dobtad be. (villamoson netezés hátrányai, felületesebben figyel az ember)
[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
válasz TESCO-Zsömle #30 üzenetére
Megkövetlek.
Elnézésedet kérem a tájékozatlanságom miatt.
Igen.Nem natívan a készülék futtatja. -
FatalEror
addikt
válasz TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Folyénkonynitró és extrém tuning társaságában biztos.........,egy darabig biztos.
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
BiP
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #27 üzenetére
félreértetted, mit akart, vagy csak a szavakon lovagolsz?
Persze, hogy a felhő futtatja,de az okosabb teló azért kell, hogy egyáltalán tudjon csatlakozni a felhőhöz, és meg tudja jeleniteni a kliens. (kétlem, hogy egy 6300val menne)
mellesleg a felhö ilyenre pont jó. Olyan látványt érhetsz el, ami az adott hardveren / szoftverkörnyezetben nem lenne eléehető[ Szerkesztve ]
-
jedis
senior tag
válasz FatalEror #24 üzenetére
Igen, igazad van, de ha jobban megnézed, azért írtam pont a "laikus" jelzőt. Mert nekem, aki anno 1 egész havi fizetésért vett egy Woodoo1-es 3D-s kártyát az 1 évvel azelőtt 6 !!!! havi fizetéséért vett P1-es számítógépébe,........... na nekem aztán jöhetnek a száraz pontszámaikkal !
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
Hawk1979
őstag
válasz TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Lehet futattni bármelyik okosabb androidos telón a Crysis akárhányat felhőben....
-
FatalEror
addikt
A 3Dmark szintetikus nem valódi,nem akarlak megbántani,de nem szeretem azokat az embereket akik az elmélettel példálóznak,mert engem nem az érdekel,hanem a valóság.
Persze egy pontszám viszonyítási alapnak és osztani szorozni okoskodni mindig jó![ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
rocket
nagyúr
Majd jonnek a folyekony nitrogennel elert eredmenyek
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
jedis
senior tag
Talán nem lesz olyan nagy hülyeség ez a 3DMark ! Egyre többen játszanak a telefonjukon; tabletjukon, és egyre komolyabb game-k jönnek ki rájuk. Legalább így majd fel tudja mérni mindenki, ha tabletet akar venni, és mondjuk játszogatni is akar vele, akkor csak megnézi a tabletekhez hozzá biggyesztett 3DMark számot, és már el is tudja dönteni melyik a legjobb választás. A legtöbben tablet használó laikus, és a száraz hardverösszetételből nem biztos hogy fel tudja mérni a készülék erejét.
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
BiP
nagyúr
(#7) atike: nem véletlenül van idézőjelben.
Viszont arra jó, hogy összehasonlíthatók a különböző telefonok/tabletek teljesítménye. Ahogy már most is van pár tesztprogram. (lsd. mobilarena tesztek), ezek mellé bejött még egy. Régen, amíg az ember a telefonját telefonálásra használta, felesleges lett volna. De ma már van 'értelme'.
Meg hát ha esetleg jól néz ki, akkor techdemo-nak egyszer meg lehet nézni.(#8) FatalEror: Nagyon nem fogunk vitatkozni, mert szerintem sem mindig. (bár azért desktopon egyre jobban kiérződik - főleg játékokban- a 2/4 mag közti különbség.) Telefonban viszont van egyáltalán rendszer, ami használja? Sőt, ami egyáltalán lekezeli a 4magot?
[ Szerkesztve ]
-
vinibali
őstag
úgy olvastam sokak beálltak a fejlesztés mögé. még az x86 király is
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
banhammer
veterán
Valamiért nem hoz lázba.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
lujó55
addikt
válasz Plazmacucci #4 üzenetére
ennyi
Plazmacucci for president -
Löncsi
őstag
Persze, csak az sajnos folyékony nitrogén hatására nem nő meg...
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Mister_X
nagyúr
Diavetítésre fel!
Ez inkább azoknak lesz jó, akik meghajtják a telefonjukat, ott elvileg lehet majd látni a markáns különbségeket... Ejj, elavult a Quadtant"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MZperX75
addikt
+1
-
FatalEror
addikt
Már várom a androidos 3dmark világrekord döntögetési kísérletek,meg hogy mikor adnak bacsisnak egy androidos telót,hogy nyomjon rá fagyállót és nézze meg mit tud.
Plazmacucci:Teljesen egyet értek veled.
BiP:Ezen most lehet vitatkozni,de szerintem dekstopba nem használja ki mindenki a 4 magot,nem hogy telefonba.
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
atike
nagyúr
Van értelme? Használat közben nem sokat ér egy szám... Sokkal inkább az, hogy mennyire "smooth" Jézusom, én ilyet mondtam??? Android-párti vagyok amúgy... Mennyire tudom zökkenésmentesen használni... Mit érdekel engem, hogy mennyit ad ilyen vagy olyan tesztprogram eredményben...
-
xlife11
senior tag
+1.
-
BiP
nagyúr
Pedig egyre inkább alkalmasak a mai telefonok/táblagépek arra, hogy van 'értelme' mérni.
4magos procik, ~másfél Ghz-es órajellel, egyre erősebb grafikus gyorsítóval, HD kijelzővel.
Szóval nem hogy verik a netbookokat, de már pár éves/alsó kategóriás desktopok szintjét is elérik szerintem.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Egyszerűbb lenne, ha mindenki csak kicsapná helyben az asztalra a pöcsét, és nem a telefonját méregetné.
Ez is majd növeli az e-péniszt mint az apple termékek meg a hummer.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
csasaKKP
senior tag
Hát én azért kipróbálom.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Beri78
őstag
hajrá - lassan ki akarom dobni az asztali gépemet
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen házat vegyek?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- OLED TV topic
- Exkluzív órák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia