Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- [Re:] Apple iPad Air (2020) - fém testben szép gépet
Hozzászólok Aktív témák
-
Viktor77
félisten
Volt valami videó, hogy ezek a fények milyen faszán felmelegítik az egész cuccot, amitől az elkezd throttlingolni.
Some people move on, but not us ... not us
-
Duree
veterán
Na ez aztán igen csak hiányzott már, az ssd világít, most már az kell , hogy a led világítás meg adatot tároljon.
duree54
-
nexplo
senior tag
Szuper, mert ha elejted akkor megtalálod a világítás miatt
hogy erre még senki nem gondolt
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
tibaimp
addikt
Azt nem értem, hogy az miért fontos, hogy megdöntve világít vagy nem, mert ha HDD lenne benne, még el is fogadnám (működés közben ne mozgasd), de itt, ennek így nem sok értelme van.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Hasznos ötlet, pláne, hogy egy érzékeny merevlemez található benne. Hja, várj...
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
-
Astroboy
senior tag
Olyan szinten ki(túl)pörgették ezt az RGB őrületet, hogy kisebb fajta csoda, ha valami újdonsággal képesek előállni a mérnökök.
Az ötlet pedig szerintem egy céges partin születhetett, hiszen a részeg ember könnyen leblokkol ha 45 fokban vagy jobban dől, de vízszintesen általában minden OK.
Hozzászólok Aktív témák
ph A hamarosan polcokra kerülő háttértároló szekvenciális adatátvitelben 1 GB/s-os sebességre képes.
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Gyári Iphone 5S / SE / 6 (Plus) / 6s (Plus) / 7 (Plus) / 8 (Plus) / XR / X / XS/ 11 szerszám ragaszt
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 4
- Komoly Covid Kocsma
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest