- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
És még lesz 40 perc is az extra akkuval!
Remélem a felfelé néző kamera miatt, már csak egy nagyon pici luk lesz a gömbpanorámák tetején, amit pótolnia kell.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
kakuk.tamas
addikt
Nagyon nem követem mostanában a témát, de hogy áll nálunk a drónozás? Szabad? Nem szabad? Engedély kell hozzá?
Úgy vennék egy drónt, néha jó lenne bohóckodni vele, főleg ilyenkor amikor jó idő van…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
L3zl13
nagyúr
válasz kakuk.tamas #2 üzenetére
Szabad, csak be kell regisztálnod és légtérhasználati engedélyt kell kérned minden alkalommal amikor lakott területen akarod használni.
Aki hülye, haljon meg!
-
BSOD
senior tag
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
nkmedve
őstag
Nagyon vártam ezt a kis izét. A Mini 2-t használom már egy ideje, és ahhoz képest becsületes előrelépésnek tűnik. Mivel inkább állóképekre használnám, nálam az az elsődleges szempont, és a kamera papíron hatalmas ugrás kéne legyen, de... A DPReview tesztje egyelőre nem győzött meg arról, hogy a kamera hozza azt amit a specifikációk alapján el lehetne várni tőle. A RAW sample-ek elég zajosak, és dinamikában sem látom azt a hatalmas ugrást, némely képen optikai hibák is előfordulnak. AEB-t még mindig csak 2/3 EV-vel támogat, bár legalább mostmár 5 képet is tud lőni (a Mini 2 csak 3-at).
Szóval amikor az állóképek minőségét nézem, mindenben egy kicsit jobb a Mini 2-höz hasonlítva, de nem érzem azt, hogy ég és föld lenne a kettő (pedig a lényegesen nagyobb szenzor és rekesz alapján arra számítottam volna). Érdemes lesz megnézni RAW sample-eket máshonnan is ha majd lesznek, talán a DPReview-nél a körülmények nem voltak a legideálisabbak, és még szoftveresen is fejlődhet a kamera.
Mindettől függetlenül még nem kizárt, hogy be fogom szerezni kicsit később. Még ha a RAW minősége nem is mutat olyan hatalmas ugrást, egyéb tekintetben (videózás, szenzorok, gimbal) lényegesen fejlődött a gép. Valamint az új kontroller is érdekesnek tűnik, csak az árát is megkérik. -
nkmedve
őstag
Úgy tűnik az opcionálisan mellékelt távirányítóval komoly jelgondok vannak egyelőre (remélhetőleg azzal, és nem a drónnal), 1000m fölött hamar zuhanni kezd a jelerősség: [link] Egy másik tesztben pedig már 500m körül kezdődnek a gondok: [link]
Ha ezt nem javítják akkor nálam felejtős az új RC. A Mini 2 + standard kontroller kombinációval semmi ilyen gondot nem tapasztaltam eddig, nagyon extrém körülmények között kell repüljek, hogy elmenjen a jel. -
savanyaw
csendes tag
Büszke tulajdonosa lettem egy DJI Mini 3 Pro-nak, DJI RC kontroller-rel.
Nincs viszonyítási alapom, profi drónok közt, de engem lenyűgözött a tudása.
Eléggé drága, de ha valaki meg tudja venni, akkor nem bánja meg![ Szerkesztve ]
Szebb Jövőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen