Hirdetés
- Érdemben megoldódik a zajos Noctua NH-D15 G2 léghűtők problémája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrofon topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Gyorsít az egyes Zen 5 dizájnokon a legfrisebb AMD AGESA
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
-
Megint gyarapodik a Corsair birodalma
ph Ahogy az idei nyáron már megjósolható volt, ezúttal a Fanatec felett bábáskodó Endor AG-t terelte a szárnyai alá az amerikai multi.
-
Engedély kapott az Apple Watch alvási apnoe funkciója
ma Olyan problémára hívhatja fel a figyelmet, amely alvás során fel sem tűnik.
-
Zseniális!
lo Online is meghosszabbíthatod jogosítványod, ideiglenes lakcímed és át is jelentkezhetsz. Végigküzdöd magad az mo.hu...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
titán
gaming platform és eszközök nem? a gammmer' maga a játékos
sz@r az ikszbox', sz@r a ps, sz@r a pc, sz@r a nintendo, a csattogós lepke az igazi ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hemaka
nagyúr
Szerencsere en ugyan ugy melozok tovabb bent, meg is bolondulnek otthon 2 het alatt. 1-2 oranal tovabb egyik jatek sem tud mar lekotni. 🤷🏻♂️
De aki mar hianyolta a kockulast, az most bepotolhatja. 😀 -
Wesder
félisten
Jó cikk volt. Köszi.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Piftuka
veterán
Hasznos kis összefoglalót hoztál össze, Sid! Köszönöm a közösség nevében!
Nagyon jó, hogy a cikk mindegyik részénél feltüntetted az ajánlott fórumtémákat! Erről eszembe jutott az, hogy a jövőben minden cikk és teszt alatt nagyon hasznos volna ez az információ!
Megoldható kérlek, hogy így legyen?
"Aquila non captat muscas."
-
-
macilaci78
nagyúr
Nem kell a cikk végére tenni, van lehetőség a jobb oldali hasáb tetején elhelyezni linkeket. Ez a cikk a #maradjotthon kampány meglovagolása és az új belépők "eligazítása". Gondolom, a friss regisztrálók és az eddig alvó fórumozók aktivitása is megugrott és kapnak egy kis útba igazítást.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Juhaszatti
addikt
Jelenleg PC-n játszom, de sokszor gondolkodtam már el konzol beszerzésén. A következő generáció megjelenéséig most már nem vennék, de ha mégis most kéne valószínűleg Xbox lenne a GamePass miatt.
Persze ha tehetném PS is lenne, az exkluzívok érdekelnek. -
veterán
Valóban csak a játékosoknak jó a konzol és egyébre ott egy gyengébb Pc ,ez úgy kijön egy közepesnél jobb Vga kártya árából. Ez a bemutató nagyon hasznos volt nagy köszönet jár érte.
duree54
-
Achar
tag
mikor megláttam a felsorolásban, hogy az összes platformot felsorolták már láttam lelki szemeim előtt, hogy vérben fürödve ütik majd be, hogy há' mer mé' az ikszbox meg géming akkor mér a pécé van elől a felsorolásba
szerintem mint géming létforma, már leváltja a tv előtt tespedős létformát, mindennapi tevékenység (már ahol), és néha tartalmasabb is, jobb kikapcsolódás, köszi a cikket, nekem xbox is van meg pécé. -
Chaser
titán
( :
Cythyel
az drágaSynthwave
legyen
de akkor mit mondjak?
én gamer vagyok egy gamer széken egy gamer gép előtt, vagy én vagyok a gaming gamer gaming széken gamer géppel?
merazé' nem mindegy' ( :Achar
én a pc-t tenném előre, xbox/ps is pc csak kicsit butábban, kicsit másképp, lehet ragozni de felesleges
volt xboxom több is, forzára pl tetszett, fps-re nálam alkalmatlan minősítést kapott a kontroller miatt
ps4 pro annyira érdektelen volt h ki se bontottam ( :
de a pc-n se gammerkedek csak ritkán, ott legalább be tudom állítani amit akarok, megvan 60fps fixen, és van oldschool egér+billzet, cserébe kijönne az árából egy one x és ps4 pro, meg még maradna is..de evvan'
nem utolsó sorban halkabbra meg lehet oldani, és még a fogyasztással sem száll el ha nem telhetetlen az ember ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
titán
kérdés volt
használjátok a tempbann-t ha nem tetszik a "nyelvtantanárkodás"
majd én érzem magam kellemetlenül ha hibáztok, vagy esetleg úgy érzem hogy hibáztok és rákérdezek? elárulom:
nem
érdekes szintvév' lova nem repült el néhányotokéval ellentében...._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
SidCorky
senior tag
Nem szeretem a lovakat, de ha lenne se repült volna el, csak nem értem miért kell kommenteken keresztül elemezgetni azt az egy szót. Javítva lett, elnézést kérek tőled, zárhatjuk a témát, érdekesebb dolgokkal kapcsolatban is lehet diskurálni a cikkel kapcsolatban.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Achar
tag
Yup.
Versenyzős, hack & slash és akció játékok jobban mennek konzolon(pl witcher, tomb raider), a mai napig nem tudom megszokni a shooter-t. BF, Call of duty, PUBG, például pc-n jobb is, meg a variálható perifériák miatt is (súlyozható, állítható, programozható egér, villogós rgb mechanikus billentyűzet). -
Chaser
titán
szintvév' válaszolt, neki el is hiszem, ha lehet melléknévként használni akkor lehet, te erre jössz hogy javítottad meg ne nyelvtantanárkodjak
én lennék a legboldogabb ha nem kellene...de ha valami hasogassa' a szemem akkor jelzem, és nem fogom magam kellemetlenül érezni, nem nekem kell kellemetlenül érezni emiatt magam
a cikk nagyon érdekes és jó, kismilliószor ki volt tágyalva itt-ott amott pro-kontra, úgy gondolom én is szóltam hozzá érdemit
de mondom ha zavar temp bann, vagy vegyetek fel egy nylevi szakértőt, tényleg előfizetek prémiumra inkább_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
petymeg2033
tag
A PS és Xbox kontroller témánál az akksi vs. ceruzaelem kérdéskörnél az volt megemlítve, hogy
- PS: Ha lemerült az akksi, akkor szünetel a játék
- Xbox: Csak kicseréled az elemeket, és boldogan játszol tovább
Erősítse meg valaki, akinek vagy egyik-másik konzol (vagy akár csak kontroller), hogy mindkét kontroller tud microUSB-USB kábellel vezetékesen tovább üzemelni (PS-nél még töltődik is közben), és akkor már csak az a kérdés/kényelmetlenség jöhet közbe, hogy milyen messze van a konzol az ülőalkalmatosságtól, ahonnan játszunk. -
-
válasz petymeg2033 #22 üzenetére
PS-en garantáltan nem kell szüneteltetni semmit, játék közben rádugod a kábelt, aztán töltés közben kalandozol tovább, mint ha mi sem történt volna.
A PS3/PS4 esetében biztos, hogy így van (van mindkettő).[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
törölt tag
Tud, igen. Érdekesség, hogy ha a DS4-et csatlakoztatom vezetéken PC-hez, akkor a W10 rendszeresen átteszi a kontrollerre a hangkimentetet (van rajta egy jack). Játék közben sosem váltottam vezetékre, így nem tudom, akkor csinálja-e.
A távolságot DS4-nél power bank-kel hidaltam át. Ilyenkor tölteni fog, de továbbra is rádión (Bluetooth-on) kommunikál a géppel.
[ Szerkesztve ]
-
opr
veterán
Meg nem ertem a vegere, de kis javitanivalo a cikkben:
"A PlayStation 4 modellek testreszabhatóságára szinte ugyanazok vonatkoznak, ami Xboxra is, vagyis a belső adattároló cseréje és külső eszközök csatlakoztatása megoldható, billentyűzetet és egeret azonban hivatalosan sem támogat a rendszer."Ez nem igaz, ugyan az a helyzet, mint a box eseteben, tamogatott az eger meg a billentyuzet, talan a fortnite-ban mukodik is, csak a fejlesztok nem elnek a lehetoseggel.
Plusz PS-nel kihagyni a VR-t, ami az egyik legnagyobb elonye a platformnak...
Amiket meg hianyoltam:
- Az xbox-nal ha jol tudom, meg a sima slim is mukodik 4k blu-ray lejatszokent is, szinten egy nagy elony, van, akinek fontos lehet.
- A ps-nel is elerhetoek ugyanazok az online videoszolgaltatasok, mint a box-nal (netflix, hbo, prime, stb)[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
SityiSXT
őstag
A PC-s lemezes játkékoknál én nem biztos, hogy ma már le merném írni, hogy milyen egyszerű kölcsönadni - a lemezes játékok elsöprő többsége Steam / Uplay / Oigin fiókot követel meg magának, innentől fogva fiókhoz lesz kötve, és kölcsönadthatatlan, eladhatatlan.
-
budaifabi
csendes tag
#opr bocs, új hsz akart lenni.
Xbox One-ból 3 verzió kapható jelenleg. S, All Digital (olvasó nélküli S) és X. Az S és az X is lejátszik UHD blu-rayt. Szűk piac ez itthon, de nekem pl így nem kellett külön lejátszót vennem.
Xboxnál tudtommal garanciavesztéssel jár a merevlemez csere. Illetve kicsit körülményesebb, mint a PS-nél.
PC-re van külön Game Pass. Ezt nem olvastam a cikkben vagy átsiklottam felette.
Switchből fontos, hogy V2-t vegyen a leendő vásárló, mert annak jóval hosszabb az akkuideje. (Lite-tal együtt jelent meg kb.)
[ Szerkesztve ]
a nő matematikai, műszaki és logikai affinitása nem szignifikálható
-
Jap. Max. akkor, ha átadod a belépési adataidat, ami még a viccnek is rossz kategória. Steamen meg is lehet osztani egy adott címet, a másik kettőt nem tudom.
Manapság a fizikai hordozós dolgok az olyan gyűjtőszenvedéllyel megáldott old schoolereknek vannak inkább, mint amilyen monnyuk én is vagyok. Attól, hogy ott figyel a polcon, netán ki is van játszva, a diszk soha nem látott olvasót. Konzolon nem feltétlenül van így, de PC-n bizonyosan.
Arról nem beszélve, hogy már saját kárunkon megtanultuk: eredeti szoftvert kölcsön soha többé senkinek.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
opr
veterán
Ez nagyon fura, PS-en van, el nem tudom kepzelni, miert ne csinalnak meg ugyanazt box-ra, plane, hogy mindket platformon ugy vannak ezek kitalalva, hogy nagyon egyszeru legyen megoldani, plane ha mar van kesz rendszered, gyakorlatilag 1-2 het, de max 1-2 honap alatt at lehet ultetni egyik platformrol a masikra ezeket a videos kis netappokat. Lecserelsz par JS hivast es ~kesz vagy (persze van nemi logikai elteres is a ket allapotgep kozott, de nem athidalhatatlan a dolog).
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Daelion
őstag
válasz Synthwave #29 üzenetére
DOOM Eternalt én is ez miatt vettem meg dobozos kiadásban mert azt ki tudom rakni a polcra/gyűjteménybe.
A játék dobozában alapvetően egy papír dvd korong volt rajta a Bethesda Launcheres aktiváló kóddal. 'gépembe évek óta nincs is olvasó tehát mind1 is'
Én kölcsön adtam haveromnak az accomat miután befejeztem a játékot mert ő meg adott nekem egy ingyen 2016 DOOM Steam kódot még amikor új volt a játék,bár benne bízok is.
-
Chaser
titán
csere után boxon biztos tudsz játdzani
részemről a gyári vagy ugy. megoldásokat hanyagoltam, ikeából 2450-es átcimkézett panasonic eneloop- szürke alap ikea felirattal - , finoman szólva odab@sz, 20-30 órát lehet játszani töltés nélkül rezgő mód mellett
amikor el kezd rikácsolni hogy kezd merülni, még pár óra benne van ( :
valami 2e ft-ba kerül a 4dbSynthwave
ne izgass ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
janeszgol
félisten
Xbox One tud kabelrol is menni, most is igy jatszom, mivel az elemeket viszont nem tudja tolteni! Vennek elemtoltot, de akkor se ulnek tavolabb egy centivel se (24 colos monitor, kb 1,5-2 meterre ulok tole, inkabb ketto). Szoval igy nem vettem meg.
-
-
Tudom, premieren hozta a futár. Aztán azóta se indítottam el.
Ettől függetlenül azért kiábrándító volt, hogy már a lemezt is kihagyják. Mindenesetre ha tudom, hogy így lesz, akkor is a tokos verziót veszem.
-
Persze, ha szándékosan görgetek magam elé akadályokat, úgy mindent meg lehet cifrázni.
Nem kínlódok, hanem 5 másodpercen belül folytatom.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
És a szex?
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
SidCorky
senior tag
válasz Synthwave #41 üzenetére
A box 2,5 méterre volt tőlem mikor játszottam, ha lemerült csak lenyúltam az ágy melletti hosszabbítóhoz amiben ott figyelt a feltöltött akksi, becsattintottam és mehetett is tovább. Van, ahol a vezetékes megoldás is működik, de aki konzolt/vezeték nélküli kontrollert vesz, az nem hiszem, hogy vezetékkel akarja használni a tv előtt ülve.
A vonatkozó részt egyébként szerkesztettem, jogos volt az észrevétel.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Gabibácsi
tag
csakis switch, leginnovatív platform, és nemcsak a gyerekemnek tökéletes mario kartozni, nekem is witcher 3-azni meg zeldázni
-
tibaimp
nagyúr
SidCorky: jó kis írás volt, köszi.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
koko52
veterán
+1, nincs már létjogosultsága a lemeznek. Minden játék fiókhoz kötött, kulcs egyszer használatos. Tehát ki is lehet dobni a lemezeket.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Politika
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Érdemben megoldódik a zajos Noctua NH-D15 G2 léghűtők problémája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Dell Latitude 7430 2 in 1 14" FHD Touch Core i7 1265U 16GB RAM 512GB SSD HUN Bill Dell Gar.
- Ohh! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5501 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen