Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bot1978

  aktív tag

  Szerintem a kupaktetők közötti szintkülönbségre gondol. Nem lehet, hogy leszedtétek és rosszul nyomtátok vissza egyiket másikat?

  A digitális kripto a semminek az a formája, amit még ki is lehet számolni, ezért Te kiszámolod a semmit, mert mások azért fizetnek, hogy eltüntethessék a valamit.

 • fezlergabor

  addikt

  Azt elismerem, hogy van olyan játék, amihez több kell, de azért szerintem nem az az általános. Egyébként ilyen 4 gomb még simán előfordult egyszerre, az nem okozott problémát (bár ha jól emlékszem, nem volt mindegy a kombináció, mert a space-t / ctrl-t kb. bármihez le tudtam nyomni pluszban, ezért nem is okozott CS-ben gondot, de a betűkkel kevesebb ment azért).

  Amúgy nyilván mivel FPS, egy jó egérre sokkal nagyobb szükség van, szóval arra azért költöttem mindig.

  [ Szerkesztve ]

 • Daelion

  aktív tag

  Nem tudom elképzelni mitől lenne komfortosabb mert így 100+ óra Witcher 3 után 'még nem fejeztem be' semmi bajom sincs tőle,nem fáj semmim és nem szenvedek a játék irányításával se.
  Ugyan ez a tapasztalat más Sp/casual játékokban az évek alatt.

  Általánosítás alatt azt értem,hogy nem tudsz elszakadni a Quaker dolgaidtól és az alapján írod ezeket miközben a játékosok/felhasználók elég nagy részére ez nagyon nem igaz.

  [ Szerkesztve ]

 • Daelion

  aktív tag

  Erre nem tudok mit mondani csak annyit,hogy nem vagyunk egyformák és más az ingerküszöbünk is.
  Én ezt elismerem és nem is akarom univerzális igazságnak kimondani,pláne nem egy cikkben.

  Neked az a tapasztalatod nekem meg az ellenkezője,egy ismerősömnek van csak Mecha billje mert ő is imádja a Blue kapcsoló hangját 'amivel engem kerget őrületbe TS-en mert áthallatszik'.

  Van most egy Genius Scorpion K10-em meg egy Kínai egerem 'Pmw3325'-el és ennél nekem semmi többre nincs igényem,inkább költöm azt az extra pénzt másra ami többet számít a rendszerbe mint pl egy nagyobb SSD vagy jobb Vid kari de igazából akármi ami gépen belül van.

  Monitor is egyén/igény függő mert engem a magas frissítés nem érdekel,inkább a látvány és ezért is tértem át 75Hz UltraWide-ra pár hónapja és nem bántam meg,játékokkal amivel játszom nagyon látványos/immerzív.

  Fejhallgatót is idén cseréltem,Kínai ~3 éves Sades S902-t váltottam egy HyperX Cloud Stinger-el amit ugye sok helyen ajánlanak ebben az árkategóriában. 'itt PH-n is'
  Na most nem vágott hanyat a különbség hangzásban ha mind 2-őt alapon használom,és mellesleg a Stinger 1+ hónapig nyomta a fejem tetejét miközben a Sades első pillanattól kezdve kényelmes volt.

  Most,hogy személyre szabtam az alaplapom Supreme FX progijával a hangzást jobb lett a Stinger,de nem mondanám hogy megérte kiadni erre a különbségre 20 ezret.
  Na pont ezért nem érdekelnek ezek a dolgok. :U

  [ Szerkesztve ]

 • Daelion

  aktív tag

  Azért a 2 véglet közt is van egy 'rész' amiben lehet simán létezni és igazából nekem ez itt a gondom.
  Bill+egér+egérpadom volt összesen ~18k talán,azért mégsem 1k-2k/darabja típus.

  De ezt már rég megfigyeltem itt PH-n,hogy nagyon a végletekben megy a gondolkozás meg az általánosítás és csak erre akartam rámutatni a saját példámmal.
  Persze,hogy azt fogja választani ha elé rakod de a való életben azért ez nem így megy a legtöbbünknek. :N
  Nekem se ilyenek közt volt a döntés hanem,hogy maradok e FHD-nál csak nagyobb frissítéssel vagy megyek IPS UltraWide-ra 75Hz-el és én azt választottam.

  Megnézném de nem fogom mert külföldi tesztek/vélemények alapján a mostani lapomba lévő integrált kari kb hozza az ilyen 10+ ezres dedikált hangkártyák szintjét én meg nem fogok csak ezért egy drága valamit belerakni mert nem ér annyit az egész nekem.

  Szerintem maradjunk annyiban,hogy mások az igényeink de ettől még egyik se lesz egyetemes igazság de legalábbis nem mindenkire igaz.

  Én ezt most itt lezárnám mert ismerem már annyira ezeket a dolgokat itt,hogy tudjam mehetne ez a végtelenségig is. :) :R

  Szerk:
  Megjegyzem,abban az esetben ha a tesztben szereplő bill+egér tényleg annyiba kerülne itt MO-n mint a hivatalos ára akkor még lehet elgondolkoznék rajta valamikor,nálam ~10k/10k a lélektani határa egy Billnek meg egérnek.

  [ Szerkesztve ]

 • .mf

  veterán

  Egy MS Intellimouse és egy mostani gémer személyre szabható színmpompájú, súlyozható-beállítható, sokgombos egér nem egy ló-repülő viszonylat.
  Másrészt, most már a kompetitív játékról beszélsz, míg a kezdő megállapításod általánosságban a játékosokról szólt. Miközben a játékosok 90%-án az se segít, ha a legjobb cuccokat tolod alá, mert azt se tudja, merre van az arra, sorra követ el taktikai hibákat, rosszul helyezkedik, nem ismeri ki a pályát és fegyvereket, nem működik együtt megfelelően a többiekkel a csapatában, nem az adott helyzetnek megfelelő fegyvert választja, rosszul reagálja le a váratlan szitukat, nem tud nyugodtan és végiggondoltan cselekedni, stb stb.

Hozzászólok Aktív témák