Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Több helyről érkező SteamOS-t jósol a Valve arculati irányelveinek frissítése
- UHD filmek lejátszása
- DUNE médialejátszók topicja
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetszik,h közben nézhetem a tájat, a naplementét. Ez a renderelt kép nagyon ott van.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
elefant
őstag
válasz freestailo #2 üzenetére
hehe, tényleg, az fel se tűnt
-
Televan74
nagyúr
Nem mindegy hogy mibe sz@rok?!?Jó oké a gatyába nem jó.De hát akkor is,egy díjnyertes wc -ért 2.7millát kicsengetni.Nálam a 15.000 Ft -os is szépen teszi a dolgát már 10+ éve.
(#5) MaUser Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Kasya
nagyúr
Most elkepzeltem, hogy "Toilet repair engineer" allasra tolonganak az emberek, majd az allast sikeresen betolto mernok kimegy, hogy a WC-t megjavitsa, amit a lako keptelen volt elotte kitakaritani/letakaritani.
[ Szerkesztve ]
-
elefant
őstag
dehát végülis az autókkal is valami hasonló történt (oké a pucolás azért az durva dolog). de egy mai kocsit már nem tudsz úgy bütykölgetni, mint mondjuk egy 30 évest. emlékszem, mikor gyerek voltam, a hétvégenként a fél lakótelep lenn nyomta a parkolóban. együtt szerelgették a dáciákat meg warbikat.
-
Razarus
tag
Csak nekünk drága az a TOP wc.
A felkelő nap országában ez kb. 3.. 3,5 havi átlagbér és simán ki is köhögik.
Ott bevett gyakorlat, pld. valami kellemes illattal (légkondicionáló rendszereken keresztül) inspirálni az irodistákat, onnan terjedt el a liftekben szóló zene. Aztán a beteg emberek orvosi maszk használatával óvják egészséges embertársaikat... Lenne mit tanulni tőlük.Nem az a drága, ami sokba kerül, hanem az, ami utána nem válik be...
-
"a beteg emberek orvosi maszk használatával óvják egészséges embertársaikat... "
Magukat védik beteg embertársaiktól,jó példa rá a madárinfluenza nem azért hordták a maszkot mert influenzásak voltak + a szmog ellen is hordják.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Kasya
nagyúr
...es a mezogazdasagi gepeket meg nem is emlitetted. Bar igy is epp eleg idot tud elvenni az embertol a munka rovasara, foleg ha oda is mernokot kell hivni, mert az elektronika nem engedi a traktort tovabb.
Ettol fuggetlenul, bar gondolom anyagilag megteheti a tulaj, en nem szivesen hivnek a WC-hez is szerelot. De varom a Beats hangszorokat, hogy erezheto legyen a luktetes
(#12) kovsol: meg a "kombo gombok" - tartsa nyomva a lehuzo gombot 10 masodpercig a hibakod kiirasahoz
[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
B+.... ez aztán szép... én már hozzászoktam, h 4 szűkebb fal között könnyítek magamon. De azért kipróbálnám
Üdvözlettel, Tibi
-
cozmo
őstag
Bele sem merek gondolni, mi van ha túlcsordulásos "overflow" esemény történik XD
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Vajon milyen zene szólhat ilyenkor. Engem a klasszikusok mindig meghajtanak...
-
nagyúr
És szerinted normális dolog 3,5 havi átlagbér egy vécére? Az olyan, mintha itthon 400ezer forintos vécét vásárolnék. Nem ment el az eszem.
A maszkkal viszont nagyon egyetértek. Sajnos előfordul, hogy össze kell vesznem a kollégával, hogy menjen haza, mert nem szeretném elkapni, és hazavinni a családomnak.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Kasya
nagyúr
válasz pusszycat #16 üzenetére
Mivel az ember ma már telefonnal megy WC-re is, így érdemesnek látnám egy BT/NFC megoldásnak. Mert hogy nem fog senki pendrive-ot nyomogatni, vagy rádiót állítani rajta, az biztos.
Amugy eleg komoly az adatlapja.
"TOTO integrated a UV light in the seat lid that is activated when the lid is
closed. Once the UV light hits the HYDROTECT’s titanium dioxide coating on the toilet’s bowl,
photocatalysis occurs, accelerating the decomposition of all organic substances in the bowl." -
Úgy néz ki mint egy mosógép. [budi]
-
BalanceR
addikt
Kemény..
Egyfelől baromság... Pl a hangulatvilágítás, meg a zene nem hiányzink senkinek,miközben ingyen raftingra küldi a barna medvét, bár egy chillis-jalapeños-currys pizza utáni "alkotás" közben autentikus lenne a Highway to hell...
Másrészről jó dolog a digitális kütyük beépítése, PL.: egyes típusok tudnak vizeletből vércukorszintet, koleszterint, különböző hormonszinet mérni, ami nem éppen haszontalan ...
Itt nálunk persze nem lenne keletje, főleg az ára miatt.
Amit viszont irigylek, az az autómatikus ülőketisztítás, ami fertőtlenítőgéllel áttakarítja, és szárazra törli a deszkát...
Szernintem nem én vagyok az egyerlen, aki, public WC-ben (pláza, melóhely,vendéglátóhely) nagydolog előtt akkora "fészket" épít papírból a deszkára, amit egy kerecsensólyom is megirigyelne...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
válasz #65675776 #23 üzenetére
Legalább nem kellet szervizbe vinni,h lenyúljanak meg felsorolnak tíz alkatrészt amit biztosan ki is cseréltek.
8th: akkor valami basszus dús zene kellene.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xelo5
csendes tag
Mi az okos kenyér pirító ez? Már csak egy okos szemétfaló kéne ami szétválogatja az elektronikus hulladékot elemeire!
Én még mindig a frissítés DX12-re várom W7-re ha kell fizetek is érte az MS-nek egy win10-árát! ☺
-
morfondőr
őstag
Erről csak ez jut eszembe: Al Bundy's Ferguson
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Reaper
őstag
És vajon lehet majd rootolni, hogy az amúgy tilos barna hangot is tudja?
-
nagyúr
Szvsz egész japánban nincs ekkora alapterületű lakás, nemhogy WC, mint ezen a képen
Aki él és nem boldog, az téved!
-
L4CI2
aktív tag
az a patka budinál jól jön mikor reggel fáradtan csoszogsz és a kis koponyád már bele is simult a szélébe
-
jeni
félisten
más lenne a véleményed ha élőben is láttad volna,vagyis ki is próbáltad. attól kezdve már nem is kell neked a 15000 Ft-s klotyó. tudom milyen az, kint jártakor a Tokiói hotelben olyan volt nekünk.
a közelséget tekintve meg szinte majdnem kezet lehet fogni a szomszéd lakkokkal.
a kisebb utcák keskenyek. átkukucskálni simán lehet,az más kérdés,hogy nem illő.ha össze tudsz szedni 160000 Ft-t a repcsire és 100000Ft-t a szállóra kb.1hét-re előre foglalással,az árakat tekintve kaja nélkül értendő.
még 1x kimennék oda. ég és föld a különbség az európai nagyobb városokhoz képest.
más kultúra, más életforma, és ott jobban tisztelik az emberek egymást.
szinte bárhova beléptem nem volt olyan aki ne hajolt volna előttem majdnem a talajig.
Magyarországon ki hajol meg előttem? csak az asszonyom.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
És ha székrekedés van, akkor úgy megcsap, hogy egyből be...sz!
Segít minden rászorulton.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
koop6
tag
Gondolom van több gyártó is, többféle termékkel!
Tesztet!
-
zozoo83
tag
Mindig is arra vágytam, hogy bele kummantsak egy 2,7 milliós retyóba!
-
Julot
aktív tag
-
djculture
félisten
Valahogy nemtudok olyan népet tisztelni aki évek óta szennyezi a környezetét csak a tepco jelentéseit kell olvasni hozzá hogy rádöbbenjen az ember hogy mit össze kókánykodnak .. Lassan meghaladják az orosz féle majak és Karacsáj-tó szennyezési rátáját. Naponta kb. 300 tonna radioaktív víz szivárog hivatalosan és folyamatosan az óceánba, környéken szennyezett rádióaktív halakat fognak ki..
Az egész világot fenyegeti a japán nemtörődömség és bénázás.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Hmm.Drága játék hülye gyerekeknek.
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen...kicsit fura jővő(jelen)kép, hogy vízvezeték-szerelő helyett vagy mellett villanyszerelőt és lassan informatikust is kell hívni a vécéduguláshoz...meg kell rá egy reset gomb. (a telefonos supportról nem beszélve, mikor mondja neki a lépésről lépésre, hogy mit tegyen)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
sixpak
nagyúr
Inkább egy Ferguson...
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Tutu7030
veterán
Bob burgerfalodája 3:20-tól.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Sinesol
veterán
válasz djculture #44 üzenetére
Elhiheted minden orszagban ez megy, nemtudom miert japánnal van bajod. Pl. Európában nem is tudom hány millió tonna növényvédőszer és műtrágya jut a vizekbe..és mindez főleg a fejlett mezőgazdasággal rendelkező nyugat európában. Akkor ha azt nézem kelet europaban volt itt nekünk már vörösiszap, ciánszennyezés, keletebbre atomerőmű baleset, az északi tengerbe az oroszok radioaktív szemetet süllyesztenek el, és még kitudja mi minden lehet még
Egyszóval nemhiszem hogy bármivel jobbak lennénk mi itt Európában. De ott van Amerika is amely ország igencsak kerüli a környezetvédelmi egyezményeket, nem is véletlenül.
Vagy ott van az a dolog is, hogy több ezer konténernyi elektronikai hulladékot exportálnak Európából Kínába, ahol mezítlábas emberek vonják ki az értékes fémeket az alkatrészekből egy lavórnyi savban, miközben a rákos megbetegedések aránya az egegkbe szökik.
Egy szó mint száz, nemhiszem hogy Japán roszabb lenne bárkinél.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest