Hirdetés
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Speciális hővédelemmel bírnak az ASRock nemrég bemutatott tápjai
- Csúszni fognak pár hónapot a megjelenéssel a Noctua idénre tervezett termékei
- A biztonságra és a friss VGA-kra gyúr az új AIDA64
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Speciális hővédelemmel bírnak az ASRock nemrég bemutatott tápjai
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
Jim Tonic #48 üzenetére
De hisz az ATX, az USB 3 előlapi panellel megoldható, a vizet meg szerintem megintcsak meg lehet oldani. Mondjuk a felső radihely az nincs meg benne, annyi extra áttervezés kéne. Meg az alsó tápot valahogy eltüntetni, ilyen takarólap mögé. Meg a felsőt is. 2db extra alu lemez. Előlapot egybehálósra, az oldalplexit üvegre cserélni, és kész az új etanol ház. Aki megvenné, a crossflow ventit ajándékba kapná.
-
válasz
zetor2000 #47 üzenetére
Én is megvettem akkor, egyből MLaca tesztje után, az összes kiegészítőjével. Aztán pár éve megvettem újra, az összes kiegészítőjével.
Aztán eladtam, mert túlontúl nagy.Ettől még máig etalon, a dizájn ma is rendben van, némi ráncfelvarrással (USB3 + LC) ma is vinnék, mint a cukrot. Én is vennék, de ATX méretben.
[ Szerkesztve ]
-
-
syC
addikt
Nekem tetszik, remek modding alap.
-
Aethel
aktív tag
Engem a reklám megvett.
Magas az ár, de ha belegondolok hogy a mostani házamért is kidobtam 40k-t 10 éve és sehol sincs dizájnban ehhez képest.. Ráadásul minőségben is csalódást volt. Már nem emlékszem melyik Thermaltake volt, de többet nem veszek tőlük semmit. -
törölt tag
Végre egy aránylag jól kinéző CM ház.
-
Postas99
senior tag
válasz
macilaci78 #31 üzenetére
Nekem meg egyszerűen az, hogy a Plexi üveg mögött milyen szépen néz ki amikor belepi a mocsok.
Ebben jobban látszik a PORCIC@ -
Dr. Akula
félisten
Ez olyan mint a közértben, ha épp nem árat emelnek, akkor a mennyiséget csökkentik, 10 dekás felvágottból lesz 8 dekás - természetesen ugyanannyiért. Hát itt is. Hátha a műanyagért is fizet valaki annyit mint az alumíniumért, és akkor nagyobb a luxusprofit.
[ Szerkesztve ]
-
WD40
aktív tag
Nos, úgy gondolom SL600-at ilyen olcsón sehol máshol nem kapni
-
macilaci78
nagyúr
A dizájnról nekem az jutott eszembe, hogy jó alapja lesz egy Vasember modnak.
-
Vartanus
őstag
Neked nem. Lehet másoknak igen. Amikor viszed LAN partyra nagyon nem mindegy hogy 22 vagy 9kg üresen is a gépház. Haa meg elkezdek vágni fúrni stb akkor nagyobb eséllyel lesz rozsdásodás...és szerintem jobban id néz ki, de ez is erősen szubjektív.
nyunyu:
CK-1020, de a Casetek ezt csak 1mm SECC lemezből készítette és igen a CK-1019-nek volt alu verziója. Egyébként sajnálom hogy már nem létezik a Casetek, igen jó áron kínált minőségi és innovatív kuckókat a maga idejében.[ Szerkesztve ]
-
Huhh. Na végre. Ez nagyon ott van a szeren. Kb. az első, ami tetszik a Stacker 01 óta.
-
KAMELOT
titán
Szép kis kuckó! Bejövős!
-
NomadND1
senior tag
Ezért a pénzért, már inkább ilyet veszek:
-
vtomi2
őstag
Valaki elmagyarázhatná, hogy miért kell invertálni a bélyegképet egy cikknél? Már nagyon megy az agyamra, megörülök, hogy jött vmi fehér cucc, erre nesze neked fekete
-
vaakuum
addikt
Mini itx méretben, sfx táppal és 32cm-es vga-val kellene is, fele-harmada ekkora térfogatban.
-
Vartanus
őstag
Hmm nem tudom miért lett ennyire divat az acél keret alu külső.. és hogy miért nem kínál a CM vaagy a Tt olyan full alu(alloy) házakat mint 2005 körül. Nekem nagyon hiányoznak. Lehet ezek a drága kuckók normálisak de nem egy acél házat láttam már oxidálódni (igen lakáson belül és nem fürdőszobában
) Aztáán dög nehezek is. Nem tudom a Lian Li milyen vastag alu lemezeket használ, de az én ős Tt Xaser V-ösöm is 1mm-es alu lemezekkel is kellően masszív és 9kg, pedig teljes szélleségű E-ATX lap is elfér benne.
Lehet én vagyok régimódi és tudom manapság igen ritka az 5,25"-es drive a gépekben, de pár ház esetén gondolhatnának azokra akiknek szükség van még rá, akár csak opcionális lehetőségként is. Én pl. ODD-t nem, de 5,25-ös helyre való venti- és pumpavezérlőt használok.
-
Zoltn
senior tag
Egy mérettel kisebbet készítenek és hajlandó lennék sok év Fractalozas után váltani. Nagyon tetszik!
-
SunMount3r
nagyúr
Ja, elmegy egynek. De azért "hű, egy ilyen tényleg jó lenne" feeling nincsen, mint pl. a BitFenix Prodigy esetén.
Szál csiszolt alu hatással jobban tetszene.
-
icp1970
senior tag
Nekem tetszik.
-
hemaka
nagyúr
Korrekt ar
-
Dr. Akula
félisten
"elülső-, valamint felső panelje galvanizált, homokfújt alumíniumból készült"
Na, végre valami minőségi, nem műanyag piaci gémer fos. Határozottan ráfért már a CM-re, ebben a tekintetben a Cosmosok se álltak valami jól.
-
nuke7
veterán
mondjuk úgy elég drága, hogy nincs benne optikai hely...
(és kevés a winyo hely is... ) -
tzolosch
csendes tag
Akárhogy számolom, nekem 9+2-nek tűnik az a 7+2 kártyahely...
-
nuke7
veterán
kicsit az ATCS 840-re emlékeztet ami a CM legjobb háza volt a silent series előtt
-
törölt tag
A ház nekem tetszik, csak ahogy nézem ez egyedül vízhűtéssel lesz jól használható.
-
thomeef
őstag
Érdekfeszítő kialakítás, bár értelmét nem igazán látom
-
Furcsa ízlés
-
nyunyu
félisten
Már a házakhoz is beszivárgott a notch divatja?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A frissen érkezett, nem éppen olcsó kuckó igyekszik elmosni az éles határvonalat a játékosoknak szánt és a professzionális felhasználóknak szóló dizájn között.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Gigabyte alaplap topik
- Bundle topik
- ASUS routerek
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...