Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
15.7.1 van fent, Auto Detect által.
(#13) Reggie0: amikor megvettem a gépet, az Auto Detect nem is működött rajta, AMD részéről blokkolva volt a letöltési lehetőség. Azóta nem tudom mi változott, de működik és nincsen probléma vele. Előtte Guru3D volt a forrásom, onnan is a gyári AMD drivereket töltöttem. Mit ne mondjak, problémával nem találkoztam.
-
apatyas
Korrektor
Akkor ez új információ, eddig nem így volt. Milyen típusról is van szó? Már csak azt lenne jó tudni, hogy ezentúl mire számítsunk, illetve van-e erre vonatkozó jelölés a termékleírásokban.
Hmm, egy apró gondolat. Mi van, ha az AMD auto detect is csak a Toshiba által jóváhagyott verziót teszi föl? Mi a konkrét verziód, ami fent van? Mindjárt megnézem, írtad-e közben. -
haxiboy
veterán
Brutális...úgy néz ki jó irányba megyünk.
-
bencze
senior tag
Hát, se pénzem se szükségem most ilyesmire de az ilyen törekvések mindenképp üdvözlendők, ha majd kell valami remélem eszembe jut a Toshiba mint cég.
-
Mercutio_
félisten
Szerepel az akcióban valami ütősebb gamer noti?
-
Beri78
őstag
valaki végre hosszútávra tervez
-
Fr3eWar
őstag
Követendő példa a többi elektronikai termék gyártónak is!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új Satellite, Qosmio, Chromebook és Kira masinákra vonatkozó extra jótállás a garanciaidő meghosszabbításán túl a váratlan eseményekre is kiterjed.
- Autóhifi
- Windows 11
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózatokról alaposan
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...