Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Már majdnem olyan homár a kinézet mint az iOS.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Mr.Silkó
veterán
Kicsit pofoztak az egyébként is mutatós felület dizájnján, a fejlesztések pedig hsznosnak tűnnek. Az iOS után számomra egyértelműen ez a legszimpatikusabb kezelőfelület.
-
Rinocerosz
senior tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Akkor sajnos elszomorítalak... a Oneplus és az LG kb lemásolta a samsung felületet. A Kínai gyártók meg az Ios-t
.
Sok telefon nem maradt -
mjani1172
addikt
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Most az a menő.
-
Rinocerosz
senior tag
Lehetne egy teljes one ui 3.0 bemutató is. Vannak még a rendszerben apróságok.
[Akit egy picit behatóbban is érdekel.] -
LosBlancosrm
addikt
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Viszont ezt testre lehet szabni, de ugyanolyan 10 éve.
Samsung Galaxy Note 9
-
HThomas
senior tag
Adhatunk áttetszőséget a gyári wdigeteknek is.
Ez szerintem eddig is működött, egy csúszkán lehet állítani, hogy mennyire legyen átlátszó. -
-
jacis
nagyúr
Egyelőre csak a sima S20-ra jött meg ha jól látom a telefon topikját. A plusz verzióra még nem láttam hogy valaki jelezte volna hogy megjött.
Samsung Galaxy S20+
-
Kicsit kínaias lett
-
thomas92
csendes tag
Én nagyon szeretem a One UI-t, nagyon eltalálta szerintem a Samsung, várom én is a 3.0-át.
-
samu74
addikt
Az FE-re még most ment ki Koreában a béta,szóval az majd inkább januárban esetleg.
-----------
-
oszi666
őstag
azt az iOS stílusú gyorsbeállító izét nagyon irigylem. Van valami hasonló androidra?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
*Mukeey*
addikt
Nagyon nagy kár, hogy a Tab S4 már nem kapja meg😔
OnePlus 7Pro & Samsung Galaxy Tab S4
-
_flamer
tag
Az S10 is megkapja még ezt a főverziót?
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
maaniac
tag
Azt nem értem, hogy a százalékos akku jelzést miért nem lehet az ikonban megjeleníttetni pl. mint EMUI-n
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
arra az iOS Control Centerre hasonlító csúszkás oldalra. Elsősorban az tetszik, hogy maguk a csúszkák elég böszmék, meg úgy általában nekem tetszik nagyon az iOS control centere, az egyetlen dolog amit irigylek az iOS-ből
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
esoember
csendes tag
Karácsonyi ajándéknak megjött ma az én telómra (Galaxy s10 Lite) is az Android 11 alapú One UI 3! Örülünk, Vincent! :-)
(Csak januárra ígérték pedig)
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Az S20-családra már el is indult az új rendszer, itthon is több felhasználó találkozhatott már a frissítést jelző ablakkal, és a jóval transzparensebb kezelőfelülettel..
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest