Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
Emberek,ingyenes OPrendszert használtok,nehogymár ezért is a Microsoft legyen a hibás,h 1 év használat után aszondja h mostmár elég a jóból!! Örüljetek h ennyit is adott mielőtt visítoztok,meg szitkozódtok!!...Szánalom... És tisztelet a kivételnek!!
-
Mostanában jár le az RC? Vicces.
-
Vargnatt
tag
"Akkor rengeteg szoftvered illetve azok update-jei elkezdenek relatíve színvonalasan nem működni."
Addig vili, hogy a Win + MSOffice update-be bekavarhat a dolog (egyébként csak OpenOffice-t raktam rá), de a legtöbb szoftver szerintem nem a dátum, hanem a verziószámok alapján dönti el, hogy van-e már újabb változat. Vagy rosszul gondolom?
-
HyP3b0y
senior tag
-
Morden24
nagyúr
de mi van, ha visszaállítom a rendszeridőt az RC letöltésének hivatalos kezdőnapjára, még mielőtt elkezdeni figyelmeztetgetni?
Akkor rengeteg szoftvered illetve azok update-jei elkezdenek relatíve színvonalasan nem működni.
Mármint a kódba eleve bele volt fordítva, hogy egy bizonyos dátum után álljon le kétóránként?
Így is mondhatjuk. Már akkor meg volt pecsételve a sorsa, amikor leszedted

-
Vargnatt
tag
Mármint a kódba eleve bele volt fordítva, hogy egy bizonyos dátum után álljon le kétóránként? Azt hittem, hogy az egyik frissítés fogja végezni ezt, mintha rémlene is egy ilyesmi leírású... Azt persze tudtam én is, hogy eddig fog tartani, azért nem is raktam fel élesben, csak VBox-ban.
-
Világvége.

Menjetek infós egyetemi szakra, oszt kaptok ingyen mindent.

-
Vargnatt
tag
Én szerencsére csak VirtualBox-ba raktam föl, de annyira nem nyűgözött le, nem is használtam túl sokat, csak kíváncsi voltam. Még megvárom a böngészőválasztó képernyőt márciusban (?) (ennyi huzavona után már látni akarom élőben), aztán túrom lefelé a fenébe, foglal vagy 8 gigát, aztán nem is használom.
Egyébként lehet, hogy láma kérdés, de mi van, ha visszaállítom a rendszeridőt az RC letöltésének hivatalos kezdőnapjára, még mielőtt elkezdeni figyelmeztetgetni? Vagy ha nem engedem települni/leszedem azt a frissítést, ami közli a Winnel, hogy innentől user macerálás következik? Valahol csak fenn van a neten, hogy pontosan melyik frissítés felelős ezért...
-
szasza_xp
senior tag
Ahhh.... Akkor a hétvégén húzhatom újra a 7-et, de szép az élet sallala...
-
kelzsoca
félisten
A megoldás, aki még nem tette meg vegye meg a windows 7-et

(#28) lordfreyr
Mondjuk sokallok érte 28.000 Ft-ot, mehetett volna lejjebb is.
Adhatnák mindjárt ingyen is, vagy tiszteljenek meg és fizessenek neked mert használod?

(#30) Lenry
Igen, ezt tudom, de tényleg aki feltette tudta hogy egyszer eljön az idő, persze biztos lesz majd rá okosítás.
-
Rickazoid
addikt
Hát ez is eljött. Pedig olyan szép stabil az RC nálam... a kék halált is csak egyszer láttam, amióta ez van. Mondjuk sokallok érte 28.000 Ft-ot, mehetett volna lejjebb is.
Azt a két órát indulástól méri és nem .. összegzi, ugye? Úgy értem ha használom mondjuk másfél órát, majd leállítom, akkor a következő indítás után lekapcsol fél óra múlva? Az MS-ből ezt simán kinézem. Mert ha nem, akkor még ráérek kicsit, mert most nem lenne rá keret. -
Lenry
félisten
francba... rakhatom újra az asszony gépét

-
Narxis
nagyúr
Én már rég lecseréltem.

(#18) Polllen:

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathtania
üzenetére
Hát akkor nagyon benéztél valamit....

7600 az a végleves verzió, az RC az 7100...
-
Polllen
félisten
Kár érte, egészen megkedveltem...Akkor majd rakhatom vissza a vistát...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Morden24
nagyúr
válasz
deathtania
üzenetére
Biztos, hogy nem.
Először is, mert nem volt RC1, csak RC.
Másodszor is, mert a beta az a 7000-es volt, az RC a 7100 és az RTM a 7600. -
Gorneck
legenda
válasz
deathtania
üzenetére
Nem inkább RTM?
-
Nekem is...
Sokáig tartott míg ezt a formáját elérte a rendszer ezen a gépen..
Eldöntöttem, hogy fogok venni egy W7-et a nyáron, amint ez lejár.. de most még nincs rá keret, tehát maradni fog. Valami okosítás csak lesz rá.
Sőt, ha lesz olyan hogy kiütni a korlátozást, akkor meg fogom tenni, úgy is, hogy mellette már megvettem a rendszert.
Oldották volna meg, hogy legalább frissíthető legyen.. jó oké, örüljünk hogy ez is van..
-
-
-
PuMbA
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
build 7100 = RC
már lekéstem..

7600 a végleges
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az az RC

-
HyP3b0y
senior tag
Dik ne már XD
Nincs vmilyen módszer amivel nem kell újrahúznom a gépet csak upgrade-elek win7-re? -
Nekem nem RC-m van, hanem még a build 7100. Ezzel mi lesz? Én úgy emlékeztem, hogy nyárig el lehet vele lenni minden szemétkedés nélkül.
-
JanFe
aktív tag
De kedves a Microsoft...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)