Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
amit az SSD-n látsz bélyeg méretű lapkát azon belül szerintem van 8-16 chip egybetokozva és azok sebessége összeadódik
ha 2-4 ilyen nagyobb lapka van egy SSD-ben akkor azok sebessége is párhuzamosan összeadódik
szóval attól hogy 1TB SSD-t egy lapkával megoldják nem lesz az lassú
cserébe a 2-4TB-os kijön 2 vagy 4 ilyen lapkával ezért lehet olcsóbban adni
jöhetne már egy 160layer TLC amivel 2TB belefér egy kockába és mehet a 4-8TB-os TLC SSD -
Dr. Akula
félisten
Arra céloztam hogy nem baj ha 16 vagy annál több lapkát használnak, gyorsuljon csak! Ha a vezérlő nem tudja lekezelni, használjanak / fejlesszenek olyat, ami igen. Biztos nem megugorhatatlan feladat, max költség. Mint nekünk kifizetni az árát, tehát akár meg is dolgozhatnak a pénzünkért.
-
hallador
addikt
Nekem az Intel 660.ak elég jól teljesítenek, ahhoz képest, hogy mennyibe kerülnek a Samsung EVO Plus kifingott fele annyi idő alatt.
A Pro meg annyiba kerül, ami meg nem éri meg. Szóval én meg vagyok elégedve velük. Inkább vettem egy 2 TB-os 2,5-ös Samsung EVO-t külső házban, ott 100 évig jó lesz, és mentek havonta kétszer. Naponta meg kb 200 MB-ot SD-re. -
tibaimp
nagyúr
Ha jól értem , akkor 8 lapka kell még mindig az 1 TB-os TLC tárolóhoz! Ez így még mindig sok, így még 16db lapka kell a 2TB-os SSD-hez, és kb ennyit tud egy darab vezérlő kezelni, így még évekig nem lesz elérhető árban 4-8TB-os SSD...
-
Dr. Akula
félisten
Már csak valami minőség hiányzik a méret mellé, lassan már az is extrának számít, ha 1-nél többször újra lehet írni a cellákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A minták próbája hamarosan kezdetét veszi, és talán még idén elér bennünket az új lapkákat használó eszközök első hulláma.
- 1TB Samsung 990 Pro M.2 NVMe SSD meghajtó (MZ-V9P1T0BW) eladó (bontatlan, szűz új)
- Eladó Samsung 980 500GB NVMe M.2 SSD
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest