- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dragon3000 #26 üzenetére
Ott a pont....
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dragon3000 #22 üzenetére
Őszinte leszek, azt annyira nem néztem, de igazad van, csak a szöveget olvastam, az meg egyértelműen írja. mondjuk mindegy is!
Bár akkor viszont nem tudom, hogy mire gondolt monguz82 kolléga a 10. hsz-ben, amikor feldobta a témát!
-
Zotya84
őstag
Nem erre gondolsz véletlenül?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dragon3000 #17 üzenetére
Ez is nem gyengén photoshop-polt kép....
pill, keresek valamit
szerk: volt egy jó cikk, de nem találom, ott egyértelműen írták, 1 bevágás nvme, 2 bevágás sata
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dragon3000 #15 üzenetére
Nem vitatkozom, de én úgy tudom, hogy 2 bevágás csak a sata vezérlős ssd-ken van, így lehet megkülönböztetni azokat egyből, ránézésre.
-
TeeJay
félisten
miért arra az oldalra teszik a matricát ahol a vezérlő és a NAND chipek is vannak?
tegyék a hátoldalra ahol semmi nincs
erre az oldalra meg tegyenek egy bordát a vezérlőre és hűtés megoldva -
monguz82
tag
Nem tudom feltűnt-e valakinek, de ez a kép kicsit photoshopszagú. Keressétek a hibát a képen...
-
Az olcsóságnak meg van az ára, de ez a sebesség szerintem bőven elég.
-
Crytek
nagyúr
Jó lenne már, ha végre akármelyik 1TB-os SSD ára beesne 45k környékére.
-
westlake
félisten
A KC1000 se nem "drága", se nem professzionális.
-
Cs_Laci
senior tag
Samsung 960 EVO jelenleg MSRP 450$/200$/120$ (1TB/500GB/250GB), 3200/1500 MB/s, 300+K IOPS r/w... Szóval ez a Kingston most épp lassabb de drágább. Nehéz lesz...
-
yarsley
aktív tag
Érdekesség képpen: ez az SSD sebessége a jó 20 éves PC133-as SDRAM sebességével vetekszik, kicsit lassabb mint a DDR-200-as.
-
HHHL-es változat most nem is jött? A drágább elődjének volt ilyen változata.
-
zsolt501
nagyúr
Majd ha az ár megfeleződik (nem sok reményt látok rá) akkor majd elgondolkozok azon hogy nagyobb SSD-t vegyek mint 250GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A drága, professzionális KC1000 után megérkezett a végfelhasználói piacra szánt A1000 is.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest