- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- SoundBlaster X-Fi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Vót má'!
Amúgy 39 lett másodikra... Egy rendes IPS monitoron valószínű több is lenne -
xmaas
őstag
Rendes IPS monitor + tokeletes latas kell hoza maskep nem megy sokra az ember .De amugy el lehet vele marhaskodni nem rossz
-
FLATRONW
őstag
Ha az oldalt lekicsinyítem, akkor sokkal könnyebb kiszúrni az eltérő színt.
-
HXY
addikt
Megoldás: [link]
Nem kell ehhez IPS.
TN Paneles antiglare, hírhedten rossz ThinkPad notebook kijelzőjével...[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
26. Bevezethetnék színvakság-teszként is
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
sTERNI
senior tag
Én valahogy jobban szeretem, ha egy játék szórakoztat, nem pedig szivat.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
DodHD
újonc
Nekem 49 pont 13 éves CRT monitoron.
[link] -
veterán
17 pont, de megoldom NirCmd-vel és egy kis programozással
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
FLATRONW
őstag
Egyébként mennyi számít már elfogadhatónak?
-
szilagyiv
senior tag
Úgy gondolom elég jó látásom van, de bizonyos tónusokat egyszerűen nem jelenít meg a monitorom (Dell dzsunka LCD-vel), szóval az első 20 kép 1s alatti idővel ment, de aztán vége lett gyorsan 25-nél ráhagytam.
-
atus72
őstag
Sima monitor átlag 28 (34 volt a legjobb), Xperia Z2-n elsőre 45, a legtöbb 48 volt, jó monitor nem árt
A névadás az beszarás: Kuku Kube[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Nem rossz, 2 kör után rendesen megfájdult a szemem...
H2O über alles!
-
Bloksma
aktív tag
Elsőre 31 pont. De még egyszer nem vállalom
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezzel a "játékkal" az a fő probléma, hogy a legtöbb monitor nem igazán ideális ehhez. Egyszínű tesztábra esetén is látni, hogy mennyire nem homogén a kijelző, nem beszélve a háttérvilágítás hibáiról meg a backlight bleeding-ről.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
P.e.t.ya.
senior tag
Vaze, nekem is 31pont jött össze...elsőnek és utoljára is. Szétfolyik az arcüregem
-
MongolZ
addikt
48 pont egy fos TN-es monitoron
De abszolút szerencse függő, ha bedob egy sötétkéket, nem találom meg a különbséget... 30 környékén eddig bedobta, most megúsztam. -
Tomcat
őstag
Valóban IPS monitorteszt is lehetne ez a "játék". Megnéztem mindkettőn, IPS-en édekes nekem is 31 pont lett elsőre, TN-en viszont meg sem kíséreltem végigvinni. Pár lépés után szinte eltűnnek az érzékelhető különbségek, úgy kell találgatni melyik az.
[ Szerkesztve ]
Tomcat
-
Csapoati
nagyúr
Loool, ez hatalmas!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
mekker
őstag
Hát magamból kiindulva olyan 10-15 a minimum szint, ha nincs semmi komolyabb látási zavar.
Eddig próbálgattam egy 15-20 percet, 25-26 simán megvolt, 30 a maximum.
Újra kipróbálva minimum fényerőn eddig 2/2 30 felett, szóval eléggé konfig függő az eredmény.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
frenetik
tag
45 super amoled-en.
-
Molk
tag
Ahh... Nekem csak 26...
Csak vicceltem. Igazából 1000.F12 > Console > paste the following code (change 1000 to the number of points you want)
p = 1000;
for(;p;p--)$("#box>span").click();[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Király a játék, az már más kérdés hogy nem annyira megy.
-
Shatter98
tag
ebookon most 11 sikerült xxxD
-
sz_abika
addikt
Kurva jó, hogy színtévesztő vagyok és nem nagyon látok különbözetet
PSN: xszabikax
-
FLATRONW
őstag
Egy gagyi 12-es netbook kijelzőn max. 40, átlagban pedig 28-32.
-
elsore 23, masodikra 24 egy samsung 2233rz-n, utana elsore 29, masodikra 30 egy oreg 20" samsungon . Erosen szamit hogy milyen monitoron probalkozol.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
timarsandor
csendes tag
(Sajnos még kalibrálatlan) Dell P2414H-mat először tudtam értelmesen tesztelni a gyakorlatban.
44-ig jutottam elsőre, de még megnézem a többi itthon fellelhető kijelzőn is, érdekes.
Köszi a posztot!
Szerk: Érdekes, a Triluminos TN-paneles Sony Xperia Z1-en meg 51 jött össze...
Még hátra van a szutyok TN-es Probook 455 G1-em.[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
pirosat a zölddel tévesztem az gond?
amúgy elsőre 29 egy fsc ll3220t vel
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Flind
senior tag
Tényleg könnyebb, ha csökkentjük az oldal méretét. De így is csak 42-ig jutottam.
-
Auratech
őstag
Szerintem eszkimóknak a fehér tónusaival, szexfüggőknek a szürke 50 árnyalatával kéne kihozni.
Amúgy jó kis színlátás fejlesztő.
iPaddal 40-körül, a tn moncsival 27-28.Auratech Field Recording
-
FLATRONW
őstag
Ha hinni lehet ennek az oldalnak, akkor 31 feletti érték már nagyon jónak számít.
-
atus72
őstag
Ez azért nagyban monitor/kijelző függő. Én nem vagyok grafikus, eddig monitoron (IPS) a legjobb 47 volt, mobilon (Sony Xperia Z2) 51, átlagban azért 40 fölötti az eredmény, de pl tablet (nexus 7) nem tudtam még 44-nél jobbat. Sokmindentől függ, fáradsz-e, szoba megvilágítása, meg hogy már mennyire káprázik a szemed, illetve a sorsolástól is, nekem van 2-3 olyan kombinéáció ami szivatós és ha azok előbb jönnek akkor cumi van és szar erdemény lesz.
-
FLATRONW
őstag
Szerintem a monitor nem is annyira számít, inkább tényleg a szerencsétől függ az egész. Például nekem a rózsaszín és fekete árnyalataival gyűlik meg a bajom. Azonban függetlenül mindentől a 35 minimum megvan. Például egy gyenge 12-es netbook kijelzőn 45-öt csináltam, az adatlapomon levő monitoron pedig nem tudok 41 felé menni. Ez tisztán szerencse kérdése, de a minimum mindentől függetlenül mindkét kijelzőn 35.
-
bacsis
Közösségépítő
59, de úgy hogy egy hónapja nyomom
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Interactive Brokers társalgó
- Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen5 7535U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest