Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Boldogat nekik! Nekem saját nintim sose volt, csak rokonoknál játszhattam gyerekként SNES-sel. A Donkey Kong Country nagyon megmaradt és tetszett, igy pár hónapja felpattintottam emulatorra pc-re, xone kontrollerrel tökéletesen játszható

Switchet szivesen vennék -az exkluziv cimeken felüli megjelenések miatt pláne- de rendkivül drágállom. Anno a SNES is egy vagyonba fájt a 90-es években. De egyszer mindenképpen beszerzek egy konzolt tőlük.
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Gamecube.
Nekem a Nintendo inkább a kazettás korszakot jelenti, de a N64 akkor teljesen kimaradt a Playstation 1 miatt... 
-
nanocry
tag
Bordély szimulátort a népnek, csak menetközbe ezt már elfelejtették....
-
Sirandrish
legenda
Boldog szülcsinapcsit!

-
Dhampir
félisten
Sok boldog születésnapot!

-
eeXaa
addikt
adhatnának egy ingyen játékot. legalább 24 órán keresztül.
-
Giovan!
addikt
A legelső videójáték amivel játszottam, valamelyik sárga kazettás Mario játék volt. Tényleg sokat köszönhet a gamer világ (és én magam is) a Nintendonak, le a kalappal előttük

-
Silεncε
őstag
Isten éltesse! Nagyon fáj a fogam egy Switchre, na majd egyszer...
-
tihibaby
senior tag
Ők az Én hőseim!
Nem,nem vagyok Nintendo fan,de durván 40 év videojátékos tapasztalatával,egész egyszerűen nem lehet megkerülni Öket!
Annyiszor beleszaladtak már a késbe,de mindig felálltak,mindig mutattak valami újat,ami vagy bejött,vagy nem,de soha nem játszottak biztonsági játékot.
Igen,Én egy ilyen...videojátékos kurtizán vagyok,aki lefekszik az XBox-nak,kifejezetten jól érzi magát a Ps-el,de az igazi élvezeteket a Nintendo oldalán éli át.
Isten éltessen Nintendo,még sok sok kreatív évet kívánok,magam,és szerintem még sok,sok játékostársam nevében!
-
Scholes9
nagyúr
Isten éltesse

-
saelin
veterán
Először azt hittem elírás az a 130 év...

-
KaitouP
nagyúr
Isten éltessen Nintendo!
Még okozz nekünk rengeteg játékos örömöt. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez se tegnap volt.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ha igy folytatja, lesz az tobb is.
-
hombre[EU]
nagyúr
Még minimum 130 évet kívánunk a Nintynek

Új hozzászólás Aktív témák
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Nintendo Switch 2
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem a Nintendo inkább a kazettás korszakot jelenti, de a N64 akkor teljesen kimaradt a Playstation 1 miatt...