Hirdetés
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egy évet még biztosan várni kell a következő OLED iPadre
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof93
senior tag
Még is ki akar android jatékot streamelni a felhőből?! A lényege az Android jatéknak, hogy minden streamelni képes eszközön elfut streamelés nélkül is... Nagyon elkeseredettnek tűnik ez az egész.
-
Darmol
senior tag
Most, hogy az nV fel akarja vásárolni az ARM-et, gyorsan bedobnak valamit a záruló kapun keresztül? Nem tudom mit gondoljak. A cikk szerint van rá piac.
Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
fpeter84
senior tag
Ennek így tényleg semmi értelmét nem látom kis teljesítménnyel... Kizárólag akkor lenne értelme, ha valami olyan fantasztikus látványos renderelt grafikát lehetne közvetíteni a kliens felé, amire a legizmosabb csúcsmobilnak se lesz elég ereje évek múlva sem... A mobilon akkuidőt se nagyon lehet spórolni a lájtos helyi 3D grafika vs. folyamatos streameléssel. Tehát ez tényleg semmi másról nem szólhat, mint hogy simán futhatna a mobilodon is, de helyette nem adnak más választást, mint havidíjért egy valószínűleg akadozós laggolós fosch stream, ha játszani akarsz a termékükkel...
-
janosicsongo
csendes tag
Szerintem tök gagyi, hogy nincs 60 betű , meg szám a nevében mint az nvidia, AMD oldalon.
-
Amacs
aktív tag
Pengeszerver = blade server? Azokban szerencsére ritkán van x16 pcie slot. 1u rack server esetén se nagyon divat a 4, főleg ha nem low profile.
Ha ezt tényleg így leírták, akkor az olyan, mintha személyautó csomagtartójára megfogalmaznák, hogy ne szállíts benne 20 tonna sódert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Linux Mint
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Rendelhető 2024 - es Mac Mini alap és CTO Modellek
- Fractal Terra Mini ITX gaming konfig
- Gamer PC v3 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v2 , R5 5500 , RX 6750 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-13700KF + GIGABYTE B760M GAMING X DDR4 + 32GB 3600MHz DDR4 kit garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest