Hirdetés

2019. február 23., szombat

Hozzászólások

(#1) Misi1979


Misi1979
(PH! addikt)

Azt még érdemes lenne a cikkbe beleírni, hogy visszamenőlegesen kifizetik a nem garanciálisan elvégzett javítások számláit..

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

(#2) proci0


proci0
(senior tag)

Tipikus Apple,most hogy már a 10000-ből 9500 megjavítatta és abból is 8000 kidobta a számlát....mocsok egy cég....

Harman/Kardon HK3770,JBL S26+JBL PB12,Van Den Hul CS122;Nem tehetek róla ,de szeretem a tápokat.

(#3) #71043776


#71043776
(törölt tag)

Csak a szokásos.

1. Te rontottad el, rosszul fogtad, rosszul használtad.
2. Csak 5 emberrel történt meg.
3. "Érdekes" megoldási javaslat (pl. fújd ki sűrített levegővel)
4. Csoportos perek az Apple ellen
5. Elismerik a hibát

Siker! :D

(#4) SidCorky válasza Misi1979 (#1) üzenetére


SidCorky
(HÁZIGAZDA)

Köszönöm az infót, pótolva. :R

Dell Latitude E5570 \\ iPhone X \\ HyperX Cloud II \\ Steelseries Rival 110 \\ LG 22MK430 \\ Samsung UE50NU7022

(#5) Sebhelyes


Sebhelyes
(senior tag)

2008-tól 2013-ig az MBP GPU-k kozmáltak oda, akkor is csak nagy nehezen ismerték el a hibát, és terjesztették ki a garanciát 4 évre. A vicc az, hogy még mindig 200 ezreket adnak az ilyen 6-7 éves hulladékokért, amikre már a kiterjesztett garancia is lejárt :D

(#6) bmakszim válasza #71043776 (#3) üzenetére


bmakszim
(senior tag)

Mondjuk a sűrített levegős megoldás nálam bevált és egyszerűbb volt, mint becaflatni vele egy "iAkármibe" és várni egy hetet a javításra. Persze a legjobb az lett volna, ha eleve normális terméket kapok..

(#7) csizo13


csizo13
(tag)

Hosszas várakozás után = probléma teljeskörű kivizsgálása, majd átgondolt döntés hozatal után korrekt eljárás.

(#8) Tikakukac


Tikakukac
(Jómunkásember)

Ebben a sztoriban annyi a gyönyörűség, hogy tényleg könnyes szemekkel emlékszek vissza minden állomására :B

csizo13: Most felhúzott szemöldökkel ülök a gép előtt. Egy sztorira gondolunk és egy cikket olvastunk az imént? :B Mikor sültek szét a Dellnél is adott gépek ott is jött sajtóközlemény, hogy hááát kivizsgálás alatt az ügy. Baszod. Ide nem kell kivizsgálás. Ezek a gépek 0 napos korukban tervezési hibásak voltak. Azon nincs mit vizsgálni, ha valami még labor körülmények között is szétfő.

Ugyanez igaz ide is. Én elhiszem, hogy a levegő meg az ima meg a sok pozitív közlemény tud egy fizikai hibát javítani, de még inkább hiszek abban, hogy nem. Mert ilyen sose volt, sose lesz.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#9) #71043776 válasza csizo13 (#7) üzenetére


#71043776
(törölt tag)

Hmm... a pereskedésnek köszönhetően napvilágot látott dokumentumok alapján az Apple az iPhone 6 Plus megjelenése előtt is tudta, hogy 7x könnyebben hajlik a készülékház, mint az 5s esetében. A megjelent termék elkezdett hajlani normál használat közben (mert ugye akkor ezek a hajlítgatós videók még nem voltak divatban), az Apple pedig tagadta, hogy gyakori eset lenne, illetve állítása szerint alig pár esetről tudtak. Aztán az alig észrevehetően elhajlott telefon kijelzője is becsíkozódott. Jött a program kettő évvel később, amivel mindösszesen $149-ért megjavították az extrém használatnak kitett kis telefonokat. Nahát. Alaposan megfontolták, úgy bizony!

A cikkben említett csereprogram az early 2015-ös Macbookokra is vonatkozik. Azt sem volt egyszerű kivizsgálni, mint láttuk korábban is.

bmakszim: Akkor nálad nem tört el semmi, csak beragadt valami a gombok közé. Persze az jó, hogy megúsztad a szervizt. :)

[ Szerkesztve ]

(#10) FlashLed


FlashLed
(senior tag)

Nevetséges, hogy ennyit kellett erre várni. Holott kezdetektől tudtak a problémáról. Gondolom gyűrűzött a probléma muszáj volt lépni...

The Mechanic

(#11) Syl válasza #71043776 (#3) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)

>5. Elismerik a hibát

Én úgy tudom, a hibát most sem ismerték el, csak beindították ezt a csereprogramot: [link]
És persze a csere azt jelenti, hogy ugyanolyan generációs csak új billentyűzetet raknak a hibás helyére. Vagyis kis szerencsével az új is pár hónap után kaputt...
[link]

[ Szerkesztve ]

Words cannot express how much i don't care

(#12) #71043776 válasza Syl (#11) üzenetére


#71043776
(törölt tag)

Ennél többet szerintem nem érdemes várni tőlük.
"Apple has determined that a small percentage of the keyboards in certain MacBook and MacBook Pro models may exhibit one or more of the following behaviors"

Azt sosem fogják írni, hogy "will exhibit", vagy hogy "a large percentage" / "numerous", nem beszélve arról, hogy esetleg tervezési hiba lenne... ó, azt nem.

(#13) Syl válasza #71043776 (#12) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)

Ők maradnak a bevált, rosszul tartod módszernél... :(((

Szerencsére az én Macbookom nem érintett ebben a billentyűzet cirkuszban. Cserébe lebeg felettem a staingate szelleme :((

Words cannot express how much i don't care

(#14) Anaren91


Anaren91
(senior tag)

Már észrevettem rég, hogy Magyarországon van egy általános Apple utalat, és minden egyes cikkre ugranak a haterek, és mindig próbálják igazolni magukat, hogy egy szemét gci cég, de most mondjátok azt, hogy a többi cég más... Csak gyorsan felugrottam a trustpilot oldalra, rakerestem az msi, asus, lenovo laptop kifejezésre és kb az összes egy csillagos értékelésen áll, és ugyan úgy van hiba mindenhol... Sőt még jobban telibe vannak szva az emberek. Egyik cég se fogja elismerni a hibáit, max valamilyen homályos kifogással indítanak egy hasonló programot mint most az Apple is tette. Vagy még azt se...

(#15) Synthwave


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

gg Alma

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#16) Robert_F válasza Anaren91 (#14) üzenetére


Robert_F
(kvázi-tag)

Csak azt sem felejtsd el, hogy azok harmad-negyedannyiba kerülnek és nem földöntúli technológiaként vannak reklámozva... És még csoda hogy egyesek megorroltak rájuk... Hogy mik vannak?!...

... minden reggel jusson eszedbe: ... ma van hátralévö életed elsö napja ... anonymous

(#17) Synthwave válasza Anaren91 (#14) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

A különbség csak az, hogy az Apple ketyerék előtt ott van a min. kétszeres árszorzó. Meg nyilván ne az MSI és Asus dzsunkákat nézd, hanem a fém / magnéziumházas Dell / HP business cuccokat.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#18) rii válasza Anaren91 (#14) üzenetére


rii
(PH! nagyúr)

ezt én is akartam írni, hogy minden cég szeritnem is kb. ugyanennyire g.ci ... de annak nincsenek hívői nem mondják hogy húúú életstílus életérzés, és ami az almánál alap ár: millás gép, az más gyártónál már prémium kategória, na'és az apple a millás gépeit is telibesz.rta

imac 27: sok szar zsanért láttam már, sok belülről porosoó lcd panel-t láttam már, jópoár hibás vga-t láttam már ... és nem szervizes vagyok ,-DDDD

"A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

(#19) nyunyu válasza Robert_F (#16) üzenetére


nyunyu
(PH! félisten)

Másfél-kétszeres lesz az az árszorzó, de igen, ha nem annyi lenne, nem röhögne a vakbelünk.

Tényleg, az 45-50k-s csilivili standalone billzetük az nem érintett?
Mintha az is pillangós lenne.

Meg is interjúvolom a kollégákat, akad egy fehér, meg egy asztroszürke is a környéken, egy-egy late 16 rMBP társaságában...

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#20) #71043776 válasza Syl (#13) üzenetére


#71043776
(törölt tag)

Kell hozzá a kijelzőre folpack, és lehetőleg ne nyisd ki a laptopod.
De szerintem ha eddig nem volt gondod, talán nem is lesz, nem minden gépen jön elő, úgy tűnik.

(#14) Anaren91: Ugyan már... Egyrészt nem csak kis hazánkban panaszkodnak az emberek az Apple dolgaira (ha jól megnézed, sem a perek nem itt zajlanak, sem a programok nem miattunk indulnak meg), másrészt nem tudom mit vársz egy olyan hír alatt, ami éppen erről szól.
Azt soha senki sem állítja, hogy másik gyártóknál ez nem fordul elő. Írnak róla magyar oldalak is. De nem csak a Samsung létezik, foglalkoznak egyéb gyártókkal is, külön csatornák jöttek létre erre, és ha szerinted az iPhone-ok a leggyakoribbak, akkor rossz helyen nézed.
A helyzet az, hogy jelenleg az Apple a legértékesebb cég a világon, ráadásul prémiumkategóriás termékeket árul nagyon magas áron, így nem lenne fair összehasonlítani egy kínai 200 dolcsis kettétörő telefonnal, ugye? Viszont mivel ennyire magasan helyezkednek el, így mindig a figyelem középpontjában vannak. Ezen a vállalat hozzáállása sem segít, sem a javításokhoz, sem a hibák beismeréséhez. Egyébként azért előfordul, hogy elismerik a cégek a hibáikat, de egy alacsony eladási számokkal bíró Androidos gyártó dolgaival azért kevesen foglalkoznak. A Samsung tisztességesen kezelte a Note 4 és a Note 7 ügyét is. Videókban bemutatják bizonyos HTC telefonok gyenge szerkezetét is. Szóval van bőven tartalom az Apple-ön kívül is.
Ez nem haterkedés, el kell keserítselek.

[ Szerkesztve ]

(#22) Tikakukac válasza Anaren91 (#14) üzenetére


Tikakukac
(Jómunkásember)

Én meg azt vettem észre, hogy ha van egy hasonló hibás topik és abban Apple van akkor jönni fognak mindig emberek akik azonnal ugró hatereket kiáltanak, pedig csak szimplán csípi a szemüket, hogy a dupla annyiba kerülő konfigok árából sem fér bele a rendes support. Ezek az emberek kommentelnek máshova is, de mivel az nem Apple, így oda nem lehet hatereket kürtölni, aztán nem is írnak be.

No, hát én meg így látom ;)

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#23) Synthwave válasza nyunyu (#19) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Nem tudom, csak én érzem úgy, hogy ilyennel gépeljen az direktben, akinek két anyja van? : D

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#24) SidCorky válasza Synthwave (#17) üzenetére


SidCorky
(HÁZIGAZDA)

Ami a közhiedelem szerint pont azért ilyen magas, mert meg kell fizetni a tökéletes mérnöki munkát és a jó supportot.

Dell Latitude E5570 \\ iPhone X \\ HyperX Cloud II \\ Steelseries Rival 110 \\ LG 22MK430 \\ Samsung UE50NU7022

(#25) Syl válasza nyunyu (#19) üzenetére


Syl
(PH! nagyúr)

>Tényleg, az 45-50k-s csilivili standalone billzetük az nem érintett?

Nem. Azok nem pillangósak. Ugyanolyan, mint a 2015 és előtti PRO valamint az összes AIR billentyűzete.

(#20) Timberwolf

Én a gyárilag kapott papírlapot(?) rakom a bill/kijelző közé amikor összecsukom.

(#14) Anaren91

Macbook Pro tulajként hadd lehessek már kicsit applehater :P

[ Szerkesztve ]

Words cannot express how much i don't care

(#26) rii válasza Synthwave (#23) üzenetére


rii
(PH! nagyúr)

2009-től asszem ilyet használtam 2016-2017-ig

bár nekem mindegy mit ütök-vágok*, szerettem nagyon

*mérvadó a véleményem tehát ,-DDDDDDDD

[ Szerkesztve ]

"A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

(#27) Gdi


Gdi
(senior tag)

Aki még nem ismerné: Louis Rossman
Fura a csávó, de néha poén ahogy szarkazmus közepette mérgelődik az apple dolgain :) És azért az esetek 90%-ban igaza is van, persze néha ő is túltolja.

Ez a csoda is mehet ebbe a videójába a többi mögé.

''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''

(#28) #71043776 válasza Syl (#25) üzenetére


#71043776
(törölt tag)

Szerintem ez már így is több a kelleténél :) Sajnos nem tudok mit mondani, a neten nem találtam Customer Care Bullshit Generatort (de amúgy elég sok másik van, érdekes).

(#29) Robert_F válasza #71043776 (#28) üzenetére


Robert_F
(kvázi-tag)

A band name generatort, vagy rhymer - rímfaragót javaslom. Bexxxxás.

... minden reggel jusson eszedbe: ... ma van hátralévö életed elsö napja ... anonymous

(#30) bmakszim válasza Synthwave (#17) üzenetére


bmakszim
(senior tag)

Az összehasonlítás visszafelé is igaz!
Hasonló konfigurációval rendelkező Thinkpad-ek, XPS-ek ugyanannyiba kerülnek (elég csak fellapozni az eheti szponzor cikket) és azok még csak fullHD kijelzővel, silány hangszóróval és a Macbook szintjét még csak meg sem közelítő trackpad-del.
De nem akarok tovább offolni, már ezért is elnézést! :R

(#31) Robert_F válasza nyunyu (#19) üzenetére


Robert_F
(kvázi-tag)

Kinek min röhög a vakbele? Ez a masfel ketszeres szorzo a user igenyeitol is fuggve min. szubjektiv.

... minden reggel jusson eszedbe: ... ma van hátralévö életed elsö napja ... anonymous

(#32) nyunyu válasza bmakszim (#30) üzenetére


nyunyu
(PH! félisten)

4k kijelzős HP Spectre 5 kiló körül van, nem 1 misi, mint a 15" rMBP.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#33) Robert_F válasza #71043776 (#20) üzenetére


Robert_F
(kvázi-tag)

Ez a kijelzöre folpack csak rossz tréfa ugye? Egy ultraprémium Area 51-böl érkezett xxxxról beszélünk? (Apple termékek általában - legalábbis a hívök tábora szerint...)

... minden reggel jusson eszedbe: ... ma van hátralévö életed elsö napja ... anonymous

(#34) Robert_F válasza nyunyu (#32) üzenetére


Robert_F
(kvázi-tag)

Köszönöm a józanság nevében.

... minden reggel jusson eszedbe: ... ma van hátralévö életed elsö napja ... anonymous

(#35) Synthwave válasza SidCorky (#24) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Az. : D

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#36) Synthwave válasza bmakszim (#30) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

És olyan 24/7 supporttal, hogy a technikusok házhoz jönnek. :)) A táccspad meg mindenhogy halál.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#37) nyunyu válasza nyunyu (#32) üzenetére


nyunyu
(PH! félisten)

USA árakban is kétszeres a szorzó a legerősebb Spectre és a neki proci+ram+ssd-ben megfelelő 15" rMBP között.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#38) lmno válasza nyunyu (#37) üzenetére


lmno
(senior tag)

Kár, hogy a procija + videokártyája sokkal gyengébb...
Hasonlítsd össze a Zbook Studio G4el, az is 1 milla

(#39) Tikakukac válasza Synthwave (#36) üzenetére


Tikakukac
(Jómunkásember)

Ez amúgy vérciki. Nem is nagyon értem miért nem alap az NBD onsite minden Pro géphez.

lmno: Zbook azért picit másabb tészta. Tudom, tudom, egy kategória. De szedtem már szét párat, hát azért nem :B

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#40) bmakszim válasza Synthwave (#36) üzenetére


bmakszim
(senior tag)

Sose értettem mire jó a support. Akinek ilyen gépre van szüksége, már csak újra tud telepíteni egy windowst. Ha meg elromlik, akkor úgyis szerviz. Vagy a helyszínen végeznek alaplapcserét, ha úgy van? Komolyan kérdezem, tényleg nem tudom. Komplett alkatrész készlettel jönnek?

Macbook touchpad egyáltalán nem halál, sokkal fluidabban kezelem vele a rendszert, mint egérrel. Ágyban, kanapén meg kényelmesebb is, mint egérrel kínlódni (de ez felhasználás kérdése).

[ Szerkesztve ]

(#41) Tikakukac válasza bmakszim (#40) üzenetére


Tikakukac
(Jómunkásember)

Akinek ilyen gépre van szüksége, már csak újra tud telepíteni egy windowst.

Egy nagy túróst tud. Még én is szopok néha velük, pedig forgatom a mesterséget rendesen.

Amúgy ja, ha kell csontra átgariznak neked egy gépet a konyhaasztalon is. Humanék szépen kimennek kicsikocsival és a bácsi 1 óra alatt felkoncol bármit :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#42) Head88 válasza bmakszim (#40) üzenetére


Head88
(őstag)

Pontosan. Kijönnek házhoz és kicserélik amit kell.
Van egy HP Probook-om amin az utóbbi 3 évben 4szer kellett szervizt hívnom. Ebből 3szor alaplapot cseréltek.(1szer meg a venti rohadt le) A faszi BP-ről lekocsikázott Bajára, hogy cserélje az alaplapot.
Még szivattam is a tagot, hogy én is szervizes vagyok és ha bedobja a lapot akkor megcsinálom magamnak, de sajnos nem lehetett mert jegyzőkönyvet is kellett írnia.(meg ugye gari van a javításra is)
Kapott nálam egy asztalt és 1,5 óra alatt megjegyzem nem túl profin (figyeltem és sokat bénázott, még a burkolatból is tört) de megcsinálta. A felszereléséről ne is beszéljünk... felkínáltam neki az egyik ifixit csavarhúzó készletemet használatra mert szétbarmolt 2 csavart is a gépemben azokkal a vackokkal amiket hozott.

[ Szerkesztve ]

(#43) exedoc


exedoc
(fanatikus tag)

Az Apple mindig is a tervezés csodája volt. Mindig agyon bonyolítanak, agyonvariálnak mindent, nehogy sztenderd legyen, ami megszokott az iparban. Nem. Feltalálják mindig a spanyolviaszt amire felépítenek egy méregdrága szervízhálózatot, ebből is megszedik magukat. Tévedés ne essék, nem vagyok Apple hater, mert nem mindig rossz amit csinálnak, csak az böki a csőröm, hogy eladnak valamit 2-3x annyiért, kikiáltva hogy prémium, marketing bullshit-el, miközben semmi másban nem különbözik a többi gyártótól, csak névben, logóban egy másik rendszerrel. Ja nem is, tévedtem. A szar billentyűzet ebben az esetben a prémium. :D

[ Szerkesztve ]

(#44) Béééla válasza bmakszim (#40) üzenetére


Béééla
(őstag)

A tud és a kell két dolog, főleg ha hardverhibáról van szó.
Kolléga üzleti delljében a zsanér elkezdett szórakozni, telefon után másnap megjelent szervizszaki, egy óra alatt lebontotta-összerakta a laptopot az új zsanérral és sűrű bocsánatkérés közepette távozott amiért ilyen kellemetlenség érte a vásárlót. (és akkor az 1 kiesett munkaórát nem is számoltuk :D )
Nem "hülye vagy, egy billentyűzetet se tudsz használni?"

Bélabá

(#45) Anaren91


Anaren91
(senior tag)

Mind egy fölösleges magyarázni, úgyse fog eljutni semeddig.. Az Apple nem Gamer cuccokat árul, és igen gyengébb hardverert úgymond többet kell fizetni, de nem is az Apple cuccok lényege. Magát az ökoszisztémát is kifizeted, ahogy az Apple termékek együtt működnek, és azt elég jól csinálják. Legtöbb zenei stúdió is pl Apple termékeket használ, biztos azért mert szeretnek többet fizetni. De tudom a pc masterracenek ezt nem lehet megmagyarázni, mert csak az számít, hogy minél nagyobb szám legyen az alkatrészre írva és hogy nőjön az epénisz.

(#46) Tikakukac válasza Anaren91 (#45) üzenetére


Tikakukac
(Jómunkásember)

Mint ex és jelenleg is többszörös Apple felhasználó: ezt az ökoszisztéma dolgot hallgatom egy ideje, hogy milyen fasza. Ellenben ha bajom van, akkor azt is rosszul fogom, meg "frissítsd" stb. Az Airdrop megy már rendesen vagy csak ha ő is akarja? Csak így emlékeimből előhúzva egy kellemest.

Ilyenkor is Apple hater, epéniszelő, random hangzatos bedobott kifejezéssel élő a szegény ember fia vagy szimplán csak nem szemellenzős?

Az egymillió légy nem tévedhet logika pedig nagyon rossz. Én sajnos pont tudok egy filmkészítős céget, ahol kivágták az Apple parkot, mert épp annyit szoptak már az új OS-ekkel, mint a winnel. Akkor meg szopjanak kevesebbért.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#47) keembo válasza Anaren91 (#45) üzenetére


keembo
(lelkes újonc)

Kicsit átesett a szemléleted a ló túloldalára. Nyilván PC-s vonalon is ott vannak a vérpistik, akikre az általad elmondottak igazak, na de ezt messze nem lehet úgy általánosítani az összes PC használóra, mint ahogy az Applenél a fanatikusokra...amivel nem is lenne baj, ha 1.) barátibb lenne az árazás, 2.) nem nézné sz*rba a fogyasztókat, 3.) törekedne a kompatibilitásra más, nem Apple termékekkel. Anno ahogy az USB-ben vérzett, "most" meg elhagyták a jack dugaljt az iPhoneon...mit is mondjak: akik ezek után lenyeli a 2-3x-os árat és védi a belőle nyerészkedő, őt birkának néző céget, az meg is érdemli, legyen boldog. Csak ne akarjon minket az ilyen meggyőzni arról, hogy az ég zöld és a fű kék.

[ Szerkesztve ]

(#48) lmno válasza exedoc (#43) üzenetére


lmno
(senior tag)

Értsétek már meg, hogy nem kerül 2-szer 3-szor annyiba. Más gyártók ilyen kategóriájú gépei hasonló áron mennek, vagy csak nagyon kicsivel kevesebbért. Lásd HP Zbook széria, Dell XPS stb. Még a Lenovonak is van k. drága gépe.

(#49) 33as


33as
(senior tag)

Mondjuk ezt se felejtsük el, akksi csere program:

[link]

MacBook Pro , iPhone 7 , Watch , iPad , Apple TV , Pixel XL , Osmo Pocket , GoPro , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot

(#50) Tikakukac válasza lmno (#48) üzenetére


Tikakukac
(Jómunkásember)

Reggelire tréfarépa volt, szóval megengedem magamnak: almát hasonlítasz körtéhez. Nekem egy carry-in szervizgaris gépet NBD onsite garishoz ne mérjen senki, mert már itt elbuktázik az egész.
Ahogy már írtam a kategória azonos, ez igaz. És pont itt is a vége az egésznek.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.