Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Nem vita kezdeményezés ként írom, de hidd el nem vagyok én sem elveszett ember az informatikában!
Jó néhány konfigurációt láttam, javítottam mind hardver, mind szoftveres tekintetben. Program fejlesztéseket csináltam mind windows, mind linux alatt. Általában a kollégáim hozzám hozzák javításra és beállításra a gépeiket, engem keresnek a klasszikus user error problémákkal. Szerintem így esetemben kizárható az user error!
Egyszerűen arról van szó, hogy az én laptopomra nincs gyártó által kiadott driver a mostani windows rendszerekre. Persze a 7-es leszedi a Microsoft által készítettet, de bugos a driver ezért van a túlmelegedés. Viszont csak azért az egyébként kifogástalan laptopot nem szeretném kidobni mert a hardver gyártó cégekenek ez az érdeke (amihez a Microsoft kőkeményen aszisztál!) és már a néhány éves eszközökhöz sem frissítik a szükséges meghajtó programokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest