Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
A plusz perem miatt Windowson se menne.
Mondjuk annyi mindent felhoztatok már ti is a Linux mellett, hogy kezdem meggondolni magam. Lehet mégis tart ott ahol a Windows, csak épp pont olyan dolgokban, ami nekem, aki eredetileg windowsról jött nem hiányzik. Egy dolog viszont még mindig nem a legkirályabb, ez pedig a hardvertámogatás. Kissé meg kellene szorongatni a hardvergyártók golyóit emiatt.
@ (#103) kispx
Sok disztrót kipróbáltam, nekem ez jött be leginkább, ezért ezt használom. Nincs bajom azzal, ha buherálni kell és nem sokkal nehezebb kezelni, mint egy Ubuntut, vagy Mintet, amik felhasználóbarátnak számítanak.Advanced módban raktam fel a Debiant és ez eleve rajta volt. Sehol nem adott olyan lehetőséget, hogy kérem-e a Transmissiont vagy sem. Amit én választottam telepítéskor az alaprendszeren felül az ha jól emlékszem az ntfs támogatás, meg a laptop utils volt. Ezt a torrentprogramot én nem kértem, hanem rámsózták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő