Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
válasz
PeeterssoN #25 üzenetére
A gt730 ennyire nem bírja?
-
himpike
aktív tag
Egyre inkább nem értem miről szól ez... ezek szerint az előfizetés esetén se tudok játszani csak azokkal amit megveszek? Látom hogy több lehetőség van de ha konkrét példát ragadnék ki, pl a Cyberpunkkal játszanék akkor mit kell megvenni és előfizetni...? Milyen egyéb alternatívák vannak ezen kívül ami működhet felhőből?
-
KISDUCK
addikt
válasz
PeeterssoN #21 üzenetére
Milyen géped van most hogy a Stellarist felhőből játszod?
-
válasz
PeeterssoN #20 üzenetére
nagyjából így tudod megnézni ezeket a számokat.
2060b, 1080c, 2060c, 2080c, 2080d
A 2060 b ha jól tudom már megszűnik vagy nem igazán megy és már kiosztásra nem fog kerülni és az 1080 is kifut A valós GPu az itt látható mi van mögötte. Downclockolt Tesla-k.
A 2070 C lett átevezve 2060C -vé mikor jöttek a 3080 GPu-s szerverek.tehát a legkisebb kiosztás is egy 2070 Super , 2080S kb.
A 2060 c ( a" b "kivezetésével) az 6 logical 6 physical CC150 @ 3.50ghz , RTX T10-8 8191mb vram .
RTX T10-8 van mögötte a ha a játék amit futtatsz ezt kívánja meg és ez elég neki. pl én a CP2077 hez a legnagyobb 2080d-t szoktam kapni, míg pl egy Unravelhez vagy Tomb Raiderhez 2060c-t-.
ha véletlenül nem elég a GPu amit kapsz próbáld meg a steamet/ vagy az egyéb játékklienst újraindítani Tudom nem logikus,de szokott segíteni a megfelelő GPU kosztáson.[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #20 üzenetére
bal oldal: CTRL+ALT+F6
jobb oldal CTRL+NAkkor most ezt nem értem valami nem kerek. Vagy félreértek valamit.
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Ennek utana fogok nézni. Én csak arra tudok hivatkozni amit mutat a szolgáltató. Ctrl+N alapján írtam mert azt mutatja. Szervereket is váltogattam, már amit a szolgáltatás berkein belül lehet állítani, de sok értelme nincs. Eddig az automata szerverkereső bizonyult a leghatékonyabnak. Én elhiszem hogy neked nincs vagy nem volt gondod a nettel de nekem állandóan visszatérő probléma. Pl.: Stellaris esetében 800x600 ra vette vissza a felbontást, csak hogy futtatni tudja.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
PeeterssoN #16 üzenetére
A másik hogy nagyon nem mindegy milyen netes szolgáltatással rendelkezik az ember. Nagyon tudja befolyásolni a minőséget. Én a zökkenőmentes használathoz az optikai szolgáltatást ajánlanám már ahol ez elérhető. Sajnos nálam a 100MBit/s is elvérzik.
Az a lényeg, hogy a szerver felé legyen jó kapcsolata a szolgáltatónak, a sebesség is 40-50Mbps felett már lényegtelen, mivel 35Mbps kell a legjobb minőségű szolgáltatáshoz. Illetve ki mennyire érzékeny a késleltetésre. Próbáltam optikai gigabites nettel, de így is érezni lehetett a minimális késést, ami számomra zavaró volt.
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #16 üzenetére
10 euro per hó, 120 évente, sok sikert a 1060-hoz
-
válasz
PeeterssoN #16 üzenetére
Az összes támogatott játéknál aktív az RTX beállítás. Nem Geforce kártyákon fut a 10 euros szolgáltatás sem, nem tud arra vissza váltani, főleg nem az említett típusokra. Eleinte P Teslálkon, majd T10, majd T10-8 és most T4 és RTx 3080 .CTRL+ALT +F6.mutatja.
Lassan 1,5 éve vagyok előfizető, 40 megás nettel gond nélkül játszottam,, igaz most 1 Gigás van.[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Én aktív előfizető vagyok geforce Now-ra. De csak havi szinten fizetek. Tudom így ~10 euro/hó. Lehetne olcsóbban, ha bevállalnám a minimum 6 hónapot. Sajnos azon vagyok hogy fel fogom adni és olcsón veszek mármint az újakhoz képest egy gtx 1060 as vgat. Ugyanis a szolgáltatás alapja ami azt igéri hogy rtx ON azaz folyamatos rtx támogatást kapsz az nem valósul meg. 1 FPS játék esetében kaptam meg, de ott is váltott vissza. Rtx 2060 illetve rtx 3060 majd inkább 1080 iletve 1060 ra váltott vissza. Nos ez nem az amire fizetek úgy gondolom. A másik hogy nagyon nem mindegy milyen netes szolgáltatással rendelkezik az ember. Nagyon tudja befolyásolni a minőséget. Én a zökkenőmentes használathoz az optikai szolgáltatást ajánlanám már ahol ez elérhető. Sajnos nálam a 100MBit/s is elvérzik. Tudom nem ide vág amit irtam de, ha valaki ez miatt a játék miatt fizetne elő akkor kalkuláljon a hatrányokkal is
-
Crampus
csendes tag
Az újságírás csúcsa ez a cikk, gratulálok! Se a címe se a tartalma nem sikerült pontosan
-
Bírom az ilyen kamu indokokat. Még azok indokát is jobban el tudom fogadni, akik valamiért nem szeretik az EPIC-et, és ezért kerülik; de az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni. Egyrészt nincs is 25 kliens, másrészt a kliens nem foglal nagy helyet, nem tolakodik az előtérbe, és nem is azzal játszik az ember. Szinte észre sem venni, hogy most épp melyik is indítja az aktuális játékot, aminek az ikonja ott van az asztalon. De zavar...
De mindegy is. Engem nem érdekel az, hogy valaki kerüli-e az EPIC-et, vagy sem - saját maga döntése. Csak a kamu indokoktól van herótom. -
A régiek is ugyan úgy megkapják.. még soha nem nőtt ekkorát a Gf now mint az utóbbi időben tekintettel a körülményekre. Miért ne hinnék azt? A Sony miért adja a PS játékokat az előfizetéshez?
Az Nvidia és az Epic között régóta van megállapodás, biztos vagyok benne hogy nem 8200 ft amit fizetnek az Epicnek a kulcsokért., tippre a negyede sem... -
Forraszto
tag
6 hónap előfizetés a Gf Now-ra: 50€, ~ 18000 Ft
Crysis Remastered az Epic store-ban: ~ 8200 FtIzé...
-
Male
nagyúr
A cím elég megtévesztőre sikerült... nem feliratkozni kell, hanem előfizetni fél évre
-
nexplo
őstag
Nesze "semmi" fogd meg jól. A játékot anno szerettem, ezért el is fogadnám, az már más kérdés hogy ezen feltételek mellett kihagyom. Van aki jól jár vele ettől függetlenül
-
Duck663
őstag
Ha ingyen van nem mindegy hol van? Vásárolni én sem vásárolok ott, de ha van valami jó játék ingyen azt behúzom.
Igaz ez valójában nincs ingyen, mert előfizetés mellé lehet csak megszerezni.
Szerintem egyébként nem lett jobb, inkább az eredeti, mint ez az újrakiadás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Maga a játék megérdemli hogy ingyen odaadják, itt meg pénzt csinál belőle az nvidia.
-
himpike
aktív tag
Nehezen értelmezem ezt a dolgot... ez nem egy cloud játékos szolgáltatás ahol egyébként minden ingyé' van ha előfizetek? Vagy abból állna hogy ha lejárt akkor ezzel tovább tudok játszani ha elbírja a vasam?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A meglévő előfizetés meghosszabbítása is játszik, szóval az aktuális ügyfeleket is érdekelheti az akció.
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...