Hirdetés
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
hajrá.
Toshiba készülékek japánban készülnek? Vagy bérgyártással kínában?[ Szerkesztve ]
-
ronroli
tag
Remélem szánnak egy bejegyzést a japánban készülő cuccokra. Igyekszem kínát és koreát kitenni a lakásból.
-
Mattanyahu
tag
atomreaktor-teszt se lesz?
hibrid tolatómozdonyokról már nem is beszélveThe right man in the wrong place can make all the difference in the world
-
boost
addikt
válasz Mattanyahu #7 üzenetére
A tolatómozdonyteszt engem is érdekelne. Látszik, hogy Magyarországot csak lenézik, csak a műanyag laptopjaikat akarják ránksózni. Engem a hibrid tolatómozdony ÉRDEKEL!
-
Zoli133
addikt
Jó kezdeményezés, esetleg megkérdezhetnétek őket arról, hogy az október 31-től tartó akciónál a jogosult modellek listáján miért egy coming soon felirat van még mindig.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
icezozo
addikt
na végre! már vártam,hogy legyen ilyen Blog!
http://qwankido.hu/
-
ted_mosby
senior tag
Szurkolok a blognak! Tőlem kapnak egy nagy UP!-ot!
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
oceanrush
senior tag
UP! A gagyi laptopom Toshiba, es nagyon tetszik, foleg a 2 ev pickup gari.
-
Lomha 8V
addikt
Ez jó hír, érdekelnek a Toshiba dolgok.
-
dzsidzsas
aktív tag
Tos—hiba, nevében a reklám. Tabletjükkel lejátszott mecsek után csak egyet mondok.Soha többet Toshibát!!!! Az elöttem szóloknak: mindent Kínában gyártatnak. Soha nem fogsz olyannal találkozni, hogy made in Japan.
https://rollerezz.blogspot.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest