Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Hozzászólások

(#1) brumesz


brumesz
(senior tag)

végre...épp ideje volt,kíváncsi leszek...már csak egy tmc-képes gps kéne :P

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#2) oalex


oalex
(senior tag)

pmd: Igazán jó cikk, nagyon fején találtad a szöget.

Küld el nekik is a linket.

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#3) muveszur


muveszur
(PH! addikt)

Arról tudna nekem vmi információt, linket adni, hogy pl a nyugat-euróoai országokban ez hogy müködik?

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#4) mmuller


mmuller
(újonc)

Utálom az ilyen rosszindultú korlátolt, előítéletes kommenteket. Én örülök a TMC-nek, várom, és ha majd a teszt időszak után sem működik, na akkor kommentálom.
De így?!?
Nagyon bátos és okos gyerek vagy!

(#5) Bog válasza mmuller (#4) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyrészt csaj. Korántsem gyerek.
Másrészt azt kommentálta, amire meghívták. Tesztvezetés - rendszer nélkül, sajtóanyag nélkül, koncepció nélkül. Sebtiben, összerántva. Információk elhallgatásával.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#6) MrGoodkat válasza muveszur (#3) üzenetére


MrGoodkat
(tag)

Ez ott jól működik! :D
Részemről Olaszországban és Németo.-ban futottam bele, jól is jött, még időben tudsz áttervezni.
Pl. legutóbb az olaszoknál már vagy 200 km-el hamarabb jelzett, hogy merre kerüljek, mert Milánó mellett baleset volt és több km-es dugó van.
Szóval jó ez, ha megfelelően frissítik és nem 6-7 órával korábban történt dolgokat jelez, vagy esetleg túl későn.

A pornó olyan irodalom, amit egy kézzel kell olvasni...

(#7) Gubro válasza mmuller (#4) üzenetére


Gubro
(senior tag)

Nincs tesztidőszak. Tesztvezetés volt úgy, hogy nincs TMC adás, csak betanított nüvik, amik úgy csináltak, mintha TMC jelet vettek volna.
Szerintem ez simán megérte ezt a kommentet.

(#8) mmuller válasza Bog (#5) üzenetére


mmuller
(újonc)

1: Az, hogy nőnemű nem derül ki, mert egy hárombetűs rövidítés mögé bújik: tehát ezért ironizálok a 'bátorságán'.
2. Az hogy fiatal, abból derül ki, hogy írni nem tud, összekeveri a hírírást a kommentárral. És már hét hozzászólása van másfél év alatt...
3. Fikázza, hogy nem a piacvezető cég inditja a TMC-t. Csak idézném az amerikai piacon második autókölcsönző szlogenjét. We are number 2. But we try harder.
4. Fikázza, hogy közszolgálati rádió is bennevan, és nem kell érte fizetni. Erre már tényleg csak kérdezni tudom: hülye-e vagy? A Fővi/Uti szolgáltatása évtizedek óta ingyenes - legalábbis a hallgatóknak: szerinted pénzt kellne azért kérni, hogy elkerüld a dugót? Hogy ne rontsd Te is a levegőt az álló autóddal? Hogy ne pazarold az idődet?
5. Vazze...

(#9) Bog válasza mmuller (#8) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor menjünk sorjában:
1. Miután sem az nem derül ki hogy nő-e, sem az, hogy fiatal-e, ezért ezeket leírni puszta feltételezés és degradálás volt.
2. Az, hogy a kommentár és a hírírás között milyen és mennyire élesek a különbségek, kérlek engedd meg, hogy eldöntsem én. Nem mellesleg szeretünk véleményeket fűzni a hírekhez, nem pedig száraz marketingdumát lehozni. Lehet, hogy ezért (is) olvasnak minket ennyien. Neked meg 2 hozzászólásod van a mai naptól, de fikázni a jelek szerint jobban tudsz, mondhatni, hogy ezügyben regisztráltál.
3. Nem fikázza. Hanem leírja, tényszerűen, mert ezt véletlenül a nem piacvezető cég is kihangsúlyozta.
4. A közszolgálati rádió uniós pénzekből finanszírozta a dolgot, amely felett érdekes módon egy minisztériumi ember bábáskodott, hajrá, nesze neked pártsemleges közszolgálat. Fizetni az end júzer is fog, mert megveszi a TMC-s térképet, meg nyilván a Navigate sem puszira adta hozzá a nevét, oda is csurran a pénz. Az 5000 állítólagos járműről sunnyognak, mint a veszedelem, vajon azok mennyit keresnek ezen? Ezért nem kéne pénzt kérni, de pénz mégis van benne... ha meg szolgáltatást nyújtunk, akkor annak kéne legyen SLA-ja, kéne legyen pontos definíciója, sőt, ha már közszolgáltatás, akkor igenis rohadtul nyilvános kéne legyen minden csoffadt adat. Az? NEM. Akkor meg talán jogos a kritika.
5. Vazze. Az útinform és a fővinform annyira up to date, mint a nagyanyám. Ennél sokkal-sokkal frissebbnek és részletesebbnek kéne lenni szerintem.
6. Vazze II: ha mint magyar rádiós bajod van a hírrel, akkor lehet írni cáfolatot, ki lehet egészíteni a nem ismert információkat, satöbbi. Jöhet szépen a levelesládánkba, emailben, de fórumba ezért regisztrálni, hogy vagdalkozz, finoman szólva sem elegáns.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#10) Loha


Loha
(PH! kedvence)

Nekem 30 infót jelez a GPS, csináltam róluk pár shotot:(#11) REDeath


REDeath
(PH! addikt)

nekem még se autóm se gps-em de ehhez ha jól sejtem új készülékek kellenek majd amik tmc képesek?
mégegy, bár lehet megköveznek érte.. mennyi az annyi?

[ Szerkesztve ]

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#12) Loha válasza REDeath (#11) üzenetére


Loha
(PH! kedvence)

Komolyabb régiek már tudják, amik nem, azokhoz lehet venni 10-20k-ért külön vevőegységet, mondjuk nem biztos, hogy megéri. Az újak közül mondjuk a Garmin nüvi 255T már tudja, jelenleg 65k körül van az ára, ami SZVSZ egyáltalán nem vészes.

(#13) Versus válasza muveszur (#3) üzenetére


Versus
(senior tag)

Németországban változó a dolog,rendszeresen beragadnak több napos dolgok,ha jelez a kütyü akkor érdemes bekapcsolni a rádiót.Franciaországban annyi tapasztalatom van hogy sokkal kevesebb info van mint máshol,igaz az autópályáik csak a városok körül zsúfoltak.
Ahol úgy működik ahogy annak lennie kell az pont Ausztria.Sűrűn frissül és ha megszűnik az esemény akkor 5 percen belül el is tűnik a listáról.Itt láttam már hógörgeteget és trafipaxot is korrekten jelölni.

Viszont nem emlékszem hogy bárhol is a közszolgálati rádió hullámhosszán jött volna a TMC.Gyanítom hogy az infók közvetlenül mennek a rendőrségtől illetve a közutasoktól a területileg illetékes rádiókhoz egy nem is túl drága és komplikált számítógépes rendszeren.

Mindenesetre nem írom le hogy szkeptikus vagyok ,miért is lennék az egy ilyen remekül működő országban ?! :)

Premium Vintage

(#14) Pukkancs


Pukkancs
(fanatikus tag)

Érdekes neve van, én ezt a három betűt egymás mellett eddig vonatokon meg az elhagyott timföldgyáron láttam, festékszprével vitték fel, és azt hittem, hogy a "tomboló magyar cigányok" rövidítése :DDD

(#15) orbano válasza Bog (#9) üzenetére


orbano
(PH! félisten)

szerintem egyébként valószínűbb, hogy egy futárszolgálatot bíztak meg.

A vér nem válik VAZZE!™

(#16) bambano válasza mmuller (#4) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

Nem akarok beleszólni itt a magasröptű vitába, de amire rábízom magam meg az autóm, annak minimális feltételeknek meg kell felelnie. Az, hogy nem tisztázott, mennyi idő alatt és hogyan kerül be egy adat, hogyan kerül ki, az gáz.

Ha belegondolsz, hogy az Országos Mentőszolgálat vezénylését is egy ilyen vacak fogja irányítani (mert a mentők is használnak navit), akkor meg: ULTRA GÁZ.

Örülj a tmc-nek, csak azt ne várd, hogy (ezen cikk alapján) most meg fogod kapni. Ez a baj. Te is azok közé fogsz tartozni, akik csalódni fognak.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#17) Alukard


Alukard
(őstag)

Nah, most már csak azt kell elérnem, hogy a Polarisomban sikerüljük meghegeszteni a rádiót, hogy működjön TMC vevőként is az iGo8nak...

http://blackfyre.hu

(#18) Bocha válasza mmuller (#8) üzenetére


Bocha
(HÁZIGAZDA)

Csak zárójelben jegyezném meg, hogy én személy szerint nem látok összefüggést egy hír/cikk színvonala és a szerző fórumhozzászólásainak száma között... :F

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz).

(#19) pmd válasza mmuller (#8) üzenetére


pmd
(újonc)

Hello,

szeretném, ha tudnád, nem azokat akartam fikázni, akik ebbe a dologba a munkájukat tették. A hal mindig másfelől bűzlik. Most épp onnan, hogy közszolgálatiságra hivatkozva felveszünk egy rakat pénzt, majd megcsinálunk valamit, ami köszönő viszonyban sincs a piaci igényekkel. Én még - bár igenis pimaszul fiatal vagyok ;) - emlékszem arra a világra, amikor valamit odavetettek a népnek azzal, hogy ez most jó lesz, de senkitől sem kérdezték meg, hogy mit is szeretne, aki pedig ezt szóvátette, arra rásütötték, hogy ellenség.

Európában ez másként megy. Ott nem kérdés, hogy bizonyos dolgokért fizetni kell, és nem is okoz gondot, mert az ember tudja, hogy mennyit és kinek, így felnőtt módjára eldöntheti, akar-e fizetni. Nem mondják, h a végfelhasználó számára ingyenes valami, ha nem az, hiszen jogtiszta szoftvert vásárolva megfizeti a szolgáltatás árát. Ez így korrekt.

Meg úgy, hogy egy többmilliós piacra szánt szolgáltatást ne 15 ember teszteljen ( a sajtótájékoztatón elhangzott adat) hanem uram bocsá tegyük már ki rövid időre olyanoknak is tesztelhető státuszba a cuccot, akik nem kevés szabadidejüket fordítják arra, hogy a fejlszetők munkákáját információkkal segítsék...

Ennyi tiszteletet megérdemelnének azok, akik el fogják terjeszteni a TMC használatát...

"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)

(#20) Integra


Integra
(Jómunkásember)

szánalmas ez az egész, döbbenet hogy ezt a szervezők fapovával így bemerték vállalni, normális helyen ezért kirúgják az embert

ez a muller gyerek is..
beregisztrál, hogy ide böfögjön két hsz-t
csak nem tőlük valamelyik ember az????

védhetetlen ez az egész

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21) coyote55 válasza Integra (#20) üzenetére


coyote55
(PH! addikt)

Nem tartom elképzelhetetlennek, a stílusa alapján :(((

Memento Mori!

(#22) oalex válasza Integra (#20) üzenetére


oalex
(senior tag)

ez a muller gyerek is..
beregisztrál, hogy ide böfögjön két hsz-t
csak nem tőlük valamelyik ember az????

Nekem is pont ez jutott eszembe. Nem teccik nekik, hogy valakinek szemetszúr hogy nyulják az unios pénzt. Egyszerü. 25% bol fejlesztenek rendszert és a maradékot pedig szét osszák a fejesek között (a pályázatok 30% így megy, ezt tény ként tudom, mivel konkréta volt belle látásom).

Nagyon hülye és naiv aki azt hiszi, hogy a csuszlág úgy egy edi esett volt.

Így megy ez Nemigazországban már egy ideje. Lásd kormány portl 200millió ért. Ha soha nincs kovetkezmény akkor majd hülye lesz kihagyni a mosolygó lehetőséget.

Félre értés ne essék, nem a politikusokra mutogatók. Ílyen az ország, azért lehetnek ilyen politikusok. És ez így fog menni megálásnélkül 2056-ig (amíg újra észheztérnek az emberek átmenetileg) vagy amig az egész ország eladásra kerül, mint turista paradicsom Europa közepén.

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#23) localhost


localhost
(Közösségépítő)

Hogy a témánál (is) maradjunk!

Használok navigációt, de TMC-hez nem volt szerencsém még, a kütyüm sem mai darab, nem képes rá.

Kérdezem:
A TMC-től kapott "BALESET, TORLÓDÁS, NE MENJ ARRA" információ csak jelzésként értinti a GPS kijelzőjét, vagy automatikusan beindítja az önműködő újratervezést? Mert ha igen, akkor autósok százai (ezrei ?) fognak egyszerre befordulni az első mellékutcába, jó nagy dugót okozva.
Hogy működik ez a gyakorlatban és van-e az elkerülő algoritmusnak szabadságfoka?

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#24) pmd válasza localhost (#23) üzenetére


pmd
(újonc)

Sajnos, tényleg így működik, egyes utcák bedugulnak majd, akkor az is bekerülhet a rendszerbe, mint elkerülendő. Arról elvileg a user dönt, hogy figyelembe veszi-e a javasolt terelési irányt, vagy sem.

"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)

(#25) pmd válasza pmd (#24) üzenetére


pmd
(újonc)

Mellesleg ez pont az a tulajdonság, ami másutt is így működik, ettől még lehet jó.

"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)

(#26) Integra válasza oalex (#22) üzenetére


Integra
(Jómunkásember)

erről van szó, még egy .hu domaint se sikerült összehozni

az alapkoncepció ezeknél a lizingelt autós papírmenedzsereknél ez:
hé, figyu, van eu-ból sok pénz.
lehívjuk, rakunk mögé valami minimal bizniszt és a többit elrakjuk
úgyse fogja senki túl firtatni, meg hát ugye megkenjük a pályázatot is, visszafizetünk az íróknak és az elbírálóknak is egy keveset, és védve van a kör.
ennyi

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#27) oalex válasza Integra (#26) üzenetére


oalex
(senior tag)

hát igen, ki firtatná, ha kormány is meg kapja a részét.A hatóságok meg persze a övék és azok sem a bejelentett minimálhoz közeli bérböl élnek. Majd hülye lesz éhen halni.

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#28) pmd válasza oalex (#27) üzenetére


pmd
(újonc)

Figy, én leírtam a véleményemet arról, hogy rosszul, nem hatékonyan költenek el pénzeket. Ne vigyük el ezt a témát vádaskodás irányába, mert annak következményei lehetnek. Aki konkrétumot tud hűtlen kezelésről, pls tegyen feljelentést, de ne itt írja le először. Itt a hangsúly a bénaságon van, ami egyelőre - talán sajnos - nem büntetőjogi kategória.

"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)

(#29) localhost válasza pmd (#24) üzenetére


localhost
(Közösségépítő)

Köszönöm!
Én naív, még azt hittem, ez a TMC-ről szól, de már látom, hogy részben sem. :(
Ennyi erővel hörcsögtáp is lehetne a téma.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#30) Integra válasza pmd (#28) üzenetére


Integra
(Jómunkásember)

igazad van, én kérek elnézést.
valóban, akkor nevezzük bénaságnak.
a többit meg gondolja mindenki annak aminek.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#31) pmd válasza localhost (#29) üzenetére


pmd
(újonc)

Egyetértek Veled, maradjunk a témánál. Az info pl. egy útlezárásról megérkezik a Navidra. Ha olyan útvonalat tervezel, ami érintené a lezárást, figyelmeztet a kütyü, hogy " közlekedési esemény miatt újratervezi az útvonalat" Én Bécsben próbáltam élesben, ott ezt mondta. Ekkor mondhatod neki, h ok, vagy választhatod azt is, hogy - tudván, hogy nem is olyan vészes az a lezárás - mégis belemész abba az útvonalba. A dugókat ez azért inkább megelőzi, mint kreálja, de nem árt mellé némi helyismeret. Viszont állati hasznos, ha pl. autópályán figyelmeztet arra a balesetre, amit Te elkerülhetsz, mások meg állnak miatta két órát...

"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)

(#32) oalex válasza pmd (#31) üzenetére


oalex
(senior tag)

mindezt ha müködik :B

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#33) chab7 válasza Alukard (#17) üzenetére


chab7
(PH! addikt)

szintén ;)

a nem végleges androidositás is folyamatban van már na és ha ez a tmc majd android alatt is menni fog egyszer..... hajjjajj :))

Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (7.0)

(#34) blunt válasza Integra (#20) üzenetére


blunt
(senior tag)

ez a muller gyerek biztos a rendezvényszervező :P

| 2013 GT-R 545 HP Black Edition on Jet Black | Hollywood, CA | Post-Production Specialist | https://www.youtube.com/user/avidadrenalin

(#35) MrGoodkat válasza blunt (#34) üzenetére


MrGoodkat
(tag)

Ja! Muty-EVENT Kft. "Mutyizzunk együtt!" :DDD

[ Szerkesztve ]

A pornó olyan irodalom, amit egy kézzel kell olvasni...

(#36) ha3fis


ha3fis
(kvázi-tag)

És ez a rendszer hogyan van összekapcsolva a navival? Mert ugye az utinfo az úgy volt, hogy amikor leadta a rádió a spec jelet, akkor pl. a zenei CD-ről átkapcsolt a rádióra, majd az utinfo végén vissza. Ha hasonlóan leadják a rádión - gondolom valamilyen adatcsomagban - akkor még el kell jutnia a naviba valahogy. Vagy venni kell egy kis gyufásdoboz méretű rádióvevőt, amin keresztül az adatok "bemásznak" a naviba?
Nekem egy régi PDA-n van a navi szoftver, ami már tudja elvileg ezt.

(#37) localhost válasza ha3fis (#36) üzenetére


localhost
(Közösségépítő)

Vagy beépített TMC-s masinát használsz, vagy például ilyent

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#38) kételkedem


kételkedem
(PH! addikt)

Remek elképzelés, sokat segíthet az utazás során. Remélem hamar túljut a gyerekbetegségeken és jól használható rendszer lesz!

mmuller: ezt a 2 hsz-t kihagyhattad volna :U

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#39) pmd válasza ha3fis (#36) üzenetére


pmd
(újonc)

A rádió a hagyományos hangalapú adással egyidőben képes adat jeleket is sugározni, ez az, amit a TMC vevő venni és dekódolni képes. Ebből folyamatosan jönnek tehát az adatok FM hullámhosszon, de adat formában. Így nem leszel annak kitéve, hogy ha épp nem hallgatsz rádiót, ne juss infohoz. A navid, ha be van kapcsolva és alkalmas erre, venni fogja a közlekedési infokat. Még az olyan kicsiket, amik egyébként a lőtéri kutyát nem érdekelnék. A rádió műsorban szerkesztett formában azok az infok jelennek csak meg, amelyek nagy érdeklődésre tarhatnak számot, de hogy pl. átmenetileg egyirányusítanak egy pici utcát, az csak azt érdekli, aki oda éppen bemenne. Ez sosem fog elhangzani a rádióban, de a TMC-s navid ezalapján újratervezheti az útvonalat... Már ha bekerül a lokációs táblába egyáltalán.

[ Szerkesztve ]

"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)

(#40) ha3fis válasza localhost (#37) üzenetére


ha3fis
(kvázi-tag)

Ha jól vettem ki a képeken, akkor ez síma URH antenna (hosszából ítélve), amit megfelelő csatlakozoval a készülékbe dughatunk, már ha olyanunk van.
Hát az enyémbe dughatom, ha fúrok rája.... :DD
Akkor majd a következő készülékem lesz olyan...

PMD: pont egyszerre írtunk, de épp befértem még az 5 percbe :)
Ok, kezdem kapisgálni. Ha új TMC-képes készüléket vesz a polgár, akkor abban bent van a gyári kis URH vevő és ha bedugja a TMC antennáját, akkor veszi a jelet az adatokkal, és ha netán arra megy, ahol a bibis útszakasz van, akkor áttervezi nekijje.

[ Szerkesztve ]

(#41) pmd válasza ha3fis (#40) üzenetére


pmd
(újonc)

Valóban hasonló az URH antenna csatihoz, de úgy hívják TMC kimenet. A Garminokon már ez sincs, mert ügyesen beleépítik a töltőmadzagba...[link]

"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)

(#42) pmd válasza ha3fis (#40) üzenetére


pmd
(újonc)

:K úgy biza, de az Ég szerelmére, nehogy megfúúúrd nekem! :DD

"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)

(#43) Anubis_9


Anubis_9
(PH! addikt)

Sziasztok!

A minap ezt a hírt olvastam: "Augusztustól a megfelelő GPS-navigátorral rendelkező autósok kvázi valós időben értesülhetnek dugóról, balesetekről vagy útlezárásokról..."

Nekem MIO C320-asom van, de nem tudom, támogatja-e a TMC-t. A magyar hivatalos honlap szerint NEM, a globális hivatalos szerint IGEN!

Mi az igazság?

Köszi!

Eladó alig használt Courui D01 LED lámpám!

(#44) pmd válasza Anubis_9 (#43) üzenetére


pmd
(újonc)

Csak tippelek, de sztem elvileg a készüléked alkalmas rá, csak a Mo-térképe nincs kiegészítve a lokációs táblával. Gyanítom, hogy a frissítésre várni kell, ha lesz egyáltalán...

"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)

(#45) ha3fis válasza pmd (#42) üzenetére


ha3fis
(kvázi-tag)

Csak viccccöltem :D

(#46) Trak válasza Anubis_9 (#43) üzenetére


Trak
(PH! addikt)

Szerintem nem érdemes a mio.hu-t nézni, az nem hivatalos.
A globális: [link]
A magyar: [link]

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#47) Schaf


Schaf
(tag)

Kicsit még hozzátettem a cikkiró által feszegetett témákhoz.

[link]

"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."

(#48) Schaf válasza pmd (#19) üzenetére


Schaf
(tag)

Némi kis adalék a Connect projectről PowerPoinban!

[L: http://www.kte.mtesz.hu/05rendezvenyek/260711_34utugyi_napok0913-15/ea_binx/5szekcio/06_lindenbach.pps][link][/L]

Az anyag tartalmaz némi pénzügyi adatot. Mindenki döntse el maga, hogy vajon mi mire lett elköltve. (pl 1/3-da 2006-ban tanulmányokra) Az is látható benne, hogy az EU támogatás azért nem annyira jelentős a Connect Project esetében, mint azt híresztelik. A pénz jóval nagyobb részét ebbe az állam teszi adóforintjainkból... ennek fényében pedig méginkább ülnek a pmd által leírtak...

[ Szerkesztve ]

"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."

(#49) Bog válasza Schaf (#47) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kitűnő a cikk, most olvastam a Mio Moov tesztet is, az is remek!

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#50) erdoke válasza Bog (#49) üzenetére


erdoke
(Jómunkásember)

Csak nálam 404? :O

Not addicted to sugar and grain anymore...

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.