Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- [Re:] Saját Radeonokat tervezett a legújabb Legionjába a Lenovo
- Milyen monitort vegyek?
- [Re:] Apple iPad Air (2020) - fém testben szép gépet
- Apple notebookok
- SONY LCD és LED TV-k
Hozzászólok Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
+1.
borzaszto kivancsi vagyok ra. Elso tesztek holnap este hattol jonnek
iPhone 11 Pro Max 64GB Black |Surface Pro4 256GB Type Cover |Xbox One X Project Scorpio|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Feltetelezem a picit rajzos kepi vilagra gondolhat, de attol kerem igenis durvan szep lehet valami. Zelda is akkor gagyi feltetelezem grafikaban
iPhone 11 Pro Max 64GB Black |Surface Pro4 256GB Type Cover |Xbox One X Project Scorpio|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Döglött Róka
addikt
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Mindig valami nagyot probal mondani, de altalaban fail lesz a vege.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Hat mert rajzfilm nem full valosagos megjelenites es akkor az nem is szep meg ket krumplin is 8k-ban kene mennie😁
[ Szerkesztve ]
-
drotsztyuart
tag
válasz
Sirandrish #23 üzenetére
En se celtalanl bolyongtam benne csak minden a lehetoleg legmesszebbra van b@szva mindentol, hogy minel tobbet kelljen rohangaszni.
A toronymaszas is egy dogunalmas idopocsekolas.
En 45 ot toltam bele (nem jatszottam vegig mert nem adtak penzt erte) amibol kb 40 orat ereztem azt, hogy raboljak az idomet...
Nem volt szorakoztato.
3* fogtam neki (nem ujrakezdtem hanem folyattam).
Maceras volt, vontatott, sokszor eroltetett es "ures".
Senki nem mondhatja hogy nem kapott eselyt (max 2-ot szoktam adni).[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
gp Alig néhány nappal a megjelenés előtt több játékmenet videóval is gazdagabbak lettünk.
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest