- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van rajta reset gomb?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Barret001
addikt
És ha meghal a tulaj? Akkor az óra is meghal vele együtt? Mert különben értelmetlen az egész dolog...
-
pomorski
őstag
válasz WildBoarTeam #44 üzenetére
Jó ötlet. A gép legyen legalább következetes! Ha lejárt az idő, de netalántán a viselője még esetleg életben van, akkor gondoskodjon róla az óra!
-
Jack Weil
újonc
És mi van akkor, ha pl. kiírja az egyénnek, hogy 3 nap múlva game over aztán mégse adja be a kulcsot?
Újratervezés mint a GPS-nél. -
törölt tag
De jó. Ráállsz a sínre és jelzi mikor érkezik a legközelebbi vonat.
-
shiftac
aktív tag
Ez kb. olyan hülyeség, mint ami még jó sok évvel ezelőtt volt a minimaxon vagy a Cartoon Networkön reklám, hogy küldj el SMS-ben pár dolgot xy számra és akkor megtudod, hogy meddig fogsz élni.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
davidsone
addikt
szar de kéne
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
twollah1976
őstag
Az lenne a slusszpoen az oraban, hogyha csak addig mukodne ameddig a hordoja el.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
válasz Jeanne d'Arc #35 üzenetére
Vagy túl éled az orvosodat is főleg ha ilyet mondogat neked.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
addikt
-
erer1000
őstag
ha van emellett egy masik orad is, de az tonkremegy, csak ez marad.
es ha a polcrol levenned es rad esik akkor mondhatjuk hogy
"utott az utolso oram?"M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
icp1970
senior tag
Ekkora baromságot.DDD
-
azbest
félisten
azért elolvasnám a használati útmutatót, nehogy kiderüljön, hogy a pontosság javítása érdekében a 0 elérésekor kinyírja a tulajt
-
Wlac
Ármester
Az emberekkel semmi, én is az voltam majd egy évtizedik, és a baráti köröm nagy része is az. Ettől függetlenül nem egészséges dolog, így ha csak egy ember is jobb belátásra tér az óra miatt, már megérte a piacra dobni. Persze súlyfelesleg és súlyfelesleg között is van különbség, nem mindegy, hogy valakin 5-10 kiló plusz van, vagy 30-40, az előbbi hozzászólásomban pedig az utóbbiakra gondoltam. Annyi hülyeség van a piacon, hogy egy ilyen óra pont elfér mellettük, és ami azt illeti, és simán hordanám, már csak poénból is, ha jobban nézne ki (nem szeretem a digitális órákat).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Rodi 4.80
senior tag
Telomer timer?
-
atike
nagyúr
Ez beteg. De az is aki megveszi....
-
Wlac
Ármester
Haláli (komolyan, senki sem sütötte még el? ). Egyébként poénnak jó, és nyilván nem kell készpénznek venni, amit ír, de ha egy 25 éves túlsúlyos srácnak még 10 hátralévő évet jelez, akkor lehet, hogy elgondolkodik az illető. Ha az egészségről van szó, akkor valamiért különösen erősen alkalmazzák az emberek a struccpolitikát.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
JasL
senior tag
És a végén üt egyet
-
tecsu
addikt
-
Armahun
addikt
És ennyit el is megy egy elemmel?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
R9DEON
senior tag
válasz sz.balazs.95 #21 üzenetére
Sokszor az orvosok sem tudják megmondani komoly laborvizsgálatok után.
[ Szerkesztve ]
-
Beépíteném egy fitnesz karkötőbe pulzus,véroxigénszint,vérnyomás,mozgás és alvásfigyelés mégis csak van rálátása a dolgokra, és persze folyamatosan változna az értékek függvényében.
-
Alchemist
addikt
válasz cinemazealot #18 üzenetére
Arra a filmre is... de az már régebbi.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
cinemazealot
addikt
Ha elüt az autó és erről az óra nem szólt időben, akkor lehet reklamálni a gyártónál, mert hibásan működött.
(#17) Alchemist
Engem inkább a Lopott időre emlékeztet.[ Szerkesztve ]
-
Alchemist
addikt
Ilyesmi nemrég volt egy filmben...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Fitzgerald
veterán
Ezt a baromságot. De ha még létezne is ilyesmi, ki a rák akarná tudni hogy mennyi van még hátra, most őszintén?
-
Dj Sügi
őstag
És ez mire jó? Annyit érhet kb, mint a világvége előrejelzések....
Valószínű k*rva pontosan kitudja számolni a dolgot, másrészt ha pontos is lenne ki a "halál" akarja előre tudni? Ezzel max azt érik el, hogy aki ilyen hülyeséget vesz, az azon fog stresszelni pluszban, hogy holnap kampó neki.🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
djculture
félisten
Troll óra, már csak egy hang kellene bele ami figyelmeztetne: Nem sok időd van hátra apuskám!
-
balint355
aktív tag
Kicsit beteg
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
And
veterán
Végül is csak be kell vinni az itt: [link] szerzett adatokat, és pontos (mondhatni halál pontos) lesz. Amúgy meg a Lopott idő c. film után csoda, hogy ilyen sokáig tartott piacra dobni .
-
Penndragon
tag
Szerintem találó! ha 1-2 ember figyelmét felhívja arra hogy elcseszi az életét akkor már megérte kifejleszteni!
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
scarabaeus
őstag
Ez üt.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
törölt tag
Haha, nekem ez tetszik. De meglátnám, milyen kevés van hátra, még jobban rástresszelnék, tovább csökkenne a hátralevő idő... ezzel belépnék az ördögi körbe, aztán pár hét és kampó lenne.
-
Sotho
őstag
ki fordította halálórának ? 5 perce röhögök....
-
gutriqper
tag
Az nvidia bejelentéseiről hogyhogy nem írtok?
-
Toncsi
aktív tag
Hát... ismerek pár lustulásra hajlamos embert, akinek ez inspiráció lehet
-
R9DEON
senior tag
És ha elüt egy autó akkor ehhez mit szól az óra, amúgy tök baromság.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Politika
- Synology NAS
- További aktív témák...