Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
electrodoki #16 üzenetére
Én is, ezért kellett újra a játékosabb pc, sajna konzolra nincsenek olyan gyöngyszemek mint a régi/régebbi játékok.
-
cyberkind
félisten
válasz
electrodoki #14 üzenetére
Nem is tudom, tán azért mert így is elég kevés az exkluzív cím a boxra, és emellett alig viszik, tökmindegy milyenek az akciók?
Ellenben a Sony-nál.
Nálam ez nagy negatívum, ami közre is játszott abban hogy inkább minél előbb eladom a boxot.Amúgy nem lenne ezzel baj, csak a konzolokat épp az exkluzívok adják el.
-
GrmnShepherd
tag
"You're a a big guy..."
-
törölt tag
Jönni fog, csak kicsit késve mint a Tomb raider, nincs gond
Ezt mibol gondolod? Nekem ugy remlik az MS-nel van a license (ugyan most nem talalok hozza referenciat) es ebben az esetben jo esellyel marad exkluziv, az Alan Wake portjat sem voltak hajlandoak penzelni, azt a remedy finanszirozta sajat zsebbol, de akkor ugye a jogok naluk maradtak.
-
davidsone
addikt
válasz
electrodoki #6 üzenetére
nincs ps-m
-
Van pár érv, ami miatt az Xbone érdekesebbnek tűnik a vetélytársnál. Az egyik mindjárt a fent említett játék.
-
electrodoki
aktív tag
Sztem húzzál a psfanboy topicba... Én ezért a játékért veszek egy XONE-t... De PS-t akkor sem vennék, ha fele ennyibe kerülne az interaktív filmjeivel, amiket játéknak hívtok... Hagyjuk a témát sztem.. Még mielőtt beszólsz, az én pénzem, és arra költöm amire akarom. Ha úgy tartja kedvem, egy ilyen SZUTYOK-ra, ahogy te nevezed...
-
DR01DMAN
aktív tag
Örülnék ha PC-re is kiadnák.
-
davidsone
addikt
ígéretes darab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest