- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógép beárazás
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Időutazós móka.
Engem már ezzel megvettek. 
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ez olyasminak tűnik, mint a Dreamfall Chapters.
-
nonsen5e
veterán
Úgyis menni fog HD Graphics alatt is simán. Majd csak azért is teszek vele egy próbát.
Youtube videók alatt minden játékot teljesen lehordanak, vagy csak ez nem tetszik valamiért a nagyközönségnek?
Ilyen nonsense hozzászólásokat most nem számítva, hogy csúnya grafika. Nincs Crysis 3 szerű arcmimika, nincs Ethan Carter szerű beszkennelt táj, de a maga rajzolt módján az eddig látottak alapján nagyon hangulatos a kinézete.
Azért lenne, mert interaktív film? Ha jól rémlik a Beyond: Two Souls is kapott hasonló kritikákat - mondjuk nekem az is eszméletlenül tetszett, szóval lehet ez az igazi indok, hogy rétegjáték.. de amiket így (látatlanban) összeírkálnak erről... :/Na de velük nem kell törődni, lényeg, hogy annak tetsszen aki megvette és játszani fog vele.

-
vhw
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
A poén inkább az... hogy egy olyan játék, ami nem igényelne erős hardvert pont azon az igp-n "nem ajánlott", aminek nem is lenne több ereje, mint ilyesmiket tisztességesen futattni...
-
celafat
aktív tag
Nagyon baráti a gépigény, reméljük a játék is jó lesz.
-
Televan74
nagyúr
Nekem nagyon tetszik, hogy nem egy crysis3 szintű grafika van benne.Ezt mutatja is a gépigénye.Jöhetnek az ehhez hasonló játékok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
errorcode06
üzenetére
Próbálkozhatsz, csak nem ajánlott.

-
Shing
őstag
Poén, hogy már 2015-t írunk és DX9-t igényel egy játék.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Engem már ezzel megvettek.

Ok ilyen 640x480-as felbontásban, de játszanak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)