Hirdetés

2019. július 22., hétfő

Hozzászólások

(#1) sztanozs


sztanozs
(PH! addikt)

Egy az egyben ugyanezt tudja a két éves XE7000-es sorozatú TV-m...

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#2) hyperspace válasza sztanozs (#1) üzenetére


hyperspace
(őstag)

Igen, apró eltérések vannak az xe70-xf70-xg70 szériáknál. És szerintem idén is hasonló "átmatricázás" lesz a felsőbb kategóriákban is.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#3) Bozso68


Bozso68
(őstag)

Én a magam 65XF7096-osával maximálisan meg vagyok elégedve. Androidot nem is akarnék bele, egy Beelink GT1 Ultimate van rákötve.

(#4) Pumma válasza Bozso68 (#3) üzenetére


Pumma
(PH! nagyúr)

Hát igen, rengeteg probléma és reklamáció volt a droiddal, nem csodálom, hogy nem erőltetik mindenáron.

Xiaomíííjaú

(#5) hyperspace válasza Pumma (#4) üzenetére


hyperspace
(őstag)

Én szeretem azt, ami az 50W755-ön van.
A legalsó sorozatra nem raknak, xe8/xf8/xg8 felett van.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#6) Pumma válasza hyperspace (#5) üzenetére


Pumma
(PH! nagyúr)

Hát, nem tudom mit lehet az ilyeneken szeretni, és még ezer ilyen panasz van minimum. A legtöbb panasz talán éppen a W szériára volt.

[ Szerkesztve ]

Xiaomíííjaú

(#7) hyperspace válasza Pumma (#6) üzenetére


hyperspace
(őstag)

Én sem tudom, hogy Ő ennek ellenére miért szereti. Nekem nem csinál ilyet :)) .
Azt is le lehet írni, amit ilyenkor le szoktak, hogy a hibával bajlódó emberek mindig hangosabbak, és 1000 probléma nem 1000 TV-vel jött össze.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#8) Pumma válasza hyperspace (#7) üzenetére


Pumma
(PH! nagyúr)

Hol írta, hogy szereti a rendszert? :)) Elhiszem, hogy a tiéd működik, főleg, ha nincs rajta merevlemez, amit felpörget időnként a nagy csendben, és a smart részt se használod, de a külföldi fórumokon is rengeteg panaszt olvashattunk, és nem szórakozásból írták azokat sem, sőt, itt is voltak hírek, hogy gugli nem javítja, nem fejleszti rendesen a szoftvert, azokat se viccből írták. Szerintem 1000 tévével akár több ezer probléma is összejöhetett. De ok, legyen igazad, a megjelenésétől kezdve minden tökéletes vele és mindenki happy, aki a droidot a tévéjén használhatta :N .

[ Szerkesztve ]

Xiaomíííjaú

(#9) hyperspace válasza Pumma (#8) üzenetére


hyperspace
(őstag)

Hol írtam, hogy nincs rajta hdd, nem használom a smart funkciókat, a megjelenésétől kezdve minden tökéletes vele és mindenki happy? :)) Ne értsd félre, nem kötekedni akarok, nem lehet mondani, hogy tökéletes, de azt sem, hogy mehet a kukába az egész. Voltak hibák nálam is, egy része user error volt, másik része meg már nem jelentkezik.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#10) Pumma válasza hyperspace (#9) üzenetére


Pumma
(PH! nagyúr)

Szerintem félremagyarázol, és tévesen értelmezted amit írtam, én nem mondtam, hogy ezeket írtad, de olvasd el újra, akár többször is.

Xiaomíííjaú

(#11) hyperspace válasza Pumma (#10) üzenetére


hyperspace
(őstag)

Tényleg félreértem akkor, mert a "legyen igazad, a megjelenésétől kezdve minden tökéletes vele és mindenki happy, aki a droidot a tévéjén használhatta" mondatot én úgy értem, hogy ilyet mondtam vagy sugaltam.
De lehet mindegy is, mert hazaértem, bekapcsoltam, és 10 perc múlva tele lett csíkkal a képernyő vertikálisan, úgyhogy vagy szerelő vagy kuka :DDD :( . Remélem nem Te tettél rá valami rontást :U :D

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#12) Pumma válasza hyperspace (#11) üzenetére


Pumma
(PH! nagyúr)

Vicces vagy. :C Szerintem a túlzásba vitt fanboyságodat büntették meg így a fentiek. :D Az említett mondat arra vonatkozott, hogy hagyjuk annyiban a témát, mert nincs értelme a semmiről tovább beszélni, amikor 1x azt írod, hogy nálad minden szuper, máskor meg elismered, hogy voltak/vannak problémák, mint ahogy a külföldi fórumokon olvasható sok leírt eset is inkább az utóbbiról tanúskodik.
Próbáld meg vagy 1/2 órát áramtalanítani, hátha helyrejön. A rontás meg csak te magad lehettél, és megsértődött rád a tévéd. ;] :DDD

Ne vedd komolyan az előbbieket, talán csak az átkozott droid rontotta el, hogy normálisan soha nincs kikapcsolva, és állandóan áram alatt vannak ezek a tévék, de lehet, hogy tévedek.

Xiaomíííjaú

(#13) Fuvaros


Fuvaros
(fanatikus tag)

14 hónapja tökéletesen müködik az xe8505, talán ha kétszer volt valami hiba...

ti mire használjátok a tvt, hogy nem jó az android?

Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...

(#14) MeszesKPT


MeszesKPT
(fanatikus tag)

VRR terén mi a helyzet? Abban bíztam, hogy 2019 már végre ennek az éve lesz, főleg hogy az a HDMI port nem is kerülhet olyan sokba.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.