Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kilua
    őstag

Az anantáról csak egy videót adtak ki eddig, míg az NTE már béta.

Szerintem eléggé különbözik a silver palace ezektől ... nem mintha a nyugati játék ipar jobb lenne. Szerintem még a például a Sony játékai és az assassin's creedek is ugyanolyanok.

• Annyira ezt én nem érzem. Persze van pár, de közel sem annyi mint sok más stílusban.

Ha valamit megmutatott a Genshin, WuWa, stb. az az, hogy végtelen sok pénz van a műfajban, mind kínában mind nyugaton. Engem inkább az lep meg és gondolkoztat el mindig, hogy miért nincs akár csak egy darab (értelmes? ismert?) nem-kínai anime gacha játék.
    Bezzeg a 2147483648. battle royale extraction hero shooter slopból aminek a szervereit a megjelenés után két héttel lecsukják, dunát lehet rekeszteni..

Jó kérdés, hogy a nyugati játékfejlesztők miért nem látnak ebben fantáziát. De szerintem ilyen ütemben haladva az ázsiai piac is meg fog telítődni velük, és látva az NTE-t meg az Ananta-t most már azt sem lehet elmondani róluk, hogy mindegyik különböző lenne. Mind a kettő a GTA-n inspirálódott gatcha játék.

Illetve az animés megjelenés miatt a nem ázsiai országokban még mindig sok ember számára csak rétegműfaj fog maradni, így itt aránylag kevesebb embert fognak bevonzani, mint a Fortnite és társai.

• nonsen5e
    veterán

Én eddig azt hittem, hogy a Neverness to Evenness az valójában az Ananta, ami volt már egyszer Project Mugen is, csak ismét átesett egy névváltáson. Ezeket a kínai gatcha játékokat most már tényleg nem lehet megkülönböztetni egymástól. :W

Kezd a 2000-res évek MMORPG őrületére hasonlítani, amikor a WOW után mindenki IS MMORPG-t akart csinálni, persze csak minimális változtatásokkal a műfajt robbantó WOW-hoz képest. Majd a 2010-es években sorban zártak be, mert egymástól szipkázták el a játékosokat. Most is valami ilyesmit látok a Genshin Impact után.

Annyira ezt én nem érzem. Persze van pár, de közel sem annyi mint sok más stílusban.

Ha valamit megmutatott a Genshin, WuWa, stb. az az, hogy végtelen sok pénz van a műfajban, mind kínában mind nyugaton. Engem inkább az lep meg és gondolkoztat el mindig, hogy miért nincs akár csak egy darab (értelmes? ismert?) nem-kínai anime gacha játék.
    Bezzeg a 2147483648. battle royale extraction hero shooter slopból aminek a szervereit a megjelenés után két héttel lecsukják, dunát lehet rekeszteni..

• Én eddig azt hittem, hogy a Neverness to Evenness az valójában az Ananta, ami volt már egyszer Project Mugen is, csak ismét átesett egy névváltáson. Ezeket a kínai gatcha játékokat most már tényleg nem lehet megkülönböztetni egymástól. :W

Kezd a 2000-res évek MMORPG őrületére hasonlítani, amikor a WOW után mindenki IS MMORPG-t akart csinálni, persze csak minimális változtatásokkal a műfajt robbantó WOW-hoz képest. Majd a 2010-es években sorban zártak be, mert egymástól szipkázták el a játékosokat. Most is valami ilyesmit látok a Genshin Impact után.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés