- Computex 2026: az AI-ra hangolta magát az FSP
- Computex 2026: hűtések és fejlett monitorozás a Montech műhelyéből
- Tízéves az ASRock Taichi, hologramos vízhűtéssel ünnepelnek – Computex 2026
- Computex 2026: hűtési megoldások és ízléses házak a Jonsbo fémjelzésével
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Google Chromecast topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Apple MacBook
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A megfelelö kijelzö egyébként valós nyomtatási élményt ad, illetve szkennelésit. Ha sikerül tíz másdpercen belül bevinni az E-Mail címet, nem kell szenvedni a rezisztív kijelzö nyomkodásával egy trágya érzékelésü rendszerrel megtámogatva. Mint az irodai HP multik esetében pár éve még. Bár nekik a kapacitív is egy rakat trágya e téren.
-
VIC20
őstag
,,Aha... tehát attól lesz nyomtatási élményem, hogy úgy döntöm a kijelzőt, ahogy nekem tetszik..."
Nekem attól lesz nyomtatási élményem, ha úgy döntöm az asszonyt, ahogy nekem tetszik...

-
elefant
őstag
Csak az maradt ki a hírből, hogy a Smart UX Android alapú, ergo szépen lehet rá különféle applikációkat, megoldásokat fejleszteni. És igen, az Angry Birds is feltehető rá.
(Azért azt csendben hozzátenném, hogy igazán ütős (szigorúan szakmailag) a csúcsgépeken, az MX4 és MX7 szérián teljesedik ki ez az Android + MFP kombó.)Köszi!
-
SityiSXT
őstag
Csak az maradt ki a hírből, hogy a Smart UX Android alapú, ergo szépen lehet rá különféle applikációkat, megoldásokat fejleszteni. És igen, az Angry Birds is feltehető rá.
(Azért azt csendben hozzátenném, hogy igazán ütős (szigorúan szakmailag) a csúcsgépeken, az MX4 és MX7 szérián teljesedik ki ez az Android + MFP kombó.) -
Endreas
tag
Árak nem ismertek?
-
twollah1976
őstag
Nyomtatasi elmeny.
Hellyeah! -
scdlsc
senior tag
-
scdlsc
senior tag
Dolgoztam egy kicsit és kb 100 munkaállomásos cégnél, ahol volt egy kb 2×1×1,4 méter nagyságú nyomtató A/4, A/3 adagolótálcákkal. Azt csinálta, amit írtál: odament a kezelő, beírta a pin kódját és a hozzá rendelt hálózati tárhelyre szkennelt a nyomtatón megadott beállításokkal (formátum, duplex, színes/monokróm, stb), nyomtatta a rá küldött dolgokat, vagy a nyomtató által elérhető, vagy a pinkódhoz rendelt hálózati tárhelyről, stb.
Az adagolótálca nem 100-250 lapos, hanem ötezer.Na, ez egy vidéki rendőrség volt 4 éve. Nem volt dizájnos, de élménydús. Az önkormányzati fénymásolóba embernyi magasságú A/4-es lapot lehet betárazni...
Mostani munkahelyemen van egy kis csamcsung tintasugaras, de hálózati, kiválasztom a hálózaton lógó PC-t, vagy a hálózati meghajtót a szerveren és nyomom rá a szkent, én egyedül a cégnél. A többiek oldalanként ugrálnak a PC és a multifunkci gép között...
"Nem volt dizájnos"
Ez meg dizájnos, ezért nyert dizájndíjat.
-
hemaka
nagyúr
Nagyon fontos lehet, hogy a HR-es Julika melyiket veri szet mikulasos napjain.

-
macilaci78
nagyúr
példa:
- 2 db van az iroda azon részén, ahol te dolgozol
- az egyik sima nyomtató, a másikhoz van scanner modul isnyomtatási élmény:
Mivel legalább 50 ember használja a nyomtatókat, akik közül sokan dolgoznak szenzitív adatokkal, ezért jól jön a dönthető kijelző a 150 cm-es és a 210 cm-es kollégának, amikor be akarják írni a jelszót, ami után kijön a nyomat. (Asztalnál megnyomja a nyomtatás gombot, de csak akkor jön ki a nyomat, ha ott van a nyomtatónál.)
Vagy például amikor a scannert használja, de az eredményt nem kinyomtatni akarja, hanem emailben megkapni a saját munkaállomásán, ezért meg kell adni a listából a saját mail címét.Ráadásul tételezzük fel, hogy úgy, hogy közben az egyik kezével éppen telefonál (pl. egy ügyféllel beszél).
Szóval viccesen hangzik a nyomtatási élmény, de ha dolgoztál már szarul berendezett és felszerelt irodában, akkor tudod értékelni az ilyen apró dolgokat is.
Dolgoztam egy kicsit és kb 100 munkaállomásos cégnél, ahol volt egy kb 2×1×1,4 méter nagyságú nyomtató A/4, A/3 adagolótálcákkal. Azt csinálta, amit írtál: odament a kezelő, beírta a pin kódját és a hozzá rendelt hálózati tárhelyre szkennelt a nyomtatón megadott beállításokkal (formátum, duplex, színes/monokróm, stb), nyomtatta a rá küldött dolgokat, vagy a nyomtató által elérhető, vagy a pinkódhoz rendelt hálózati tárhelyről, stb.
Az adagolótálca nem 100-250 lapos, hanem ötezer.Na, ez egy vidéki rendőrség volt 4 éve. Nem volt dizájnos, de élménydús. Az önkormányzati fénymásolóba embernyi magasságú A/4-es lapot lehet betárazni...
Mostani munkahelyemen van egy kis csamcsung tintasugaras, de hálózati, kiválasztom a hálózaton lógó PC-t, vagy a hálózati meghajtót a szerveren és nyomom rá a szkent, én egyedül a cégnél. A többiek oldalanként ugrálnak a PC és a multifunkci gép között...
-
törölt tag
-
copass
veterán
példa:
Mivel legalább 50 ember használja a nyomtatókat, akik közül sokan dolgoznak szenzitív adatokkal, ezért jól jön a dönthető kijelző a 150 cm-es és a 210 cm-es kollégának, amikor be akarják írni a jelszót, ami után kijön a nyomat. (Asztalnál megnyomja a nyomtatás gombot, de csak akkor jön ki a nyomat, ha ott van a nyomtatónál.)
Vagy például amikor a scannert használja, de az eredményt nem kinyomtatni akarja, hanem emailben megkapni a saját munkaállomásán, ezért meg kell adni a listából a saját mail címét.Ráadásul tételezzük fel, hogy úgy, hogy közben az egyik kezével éppen telefonál (pl. egy ügyféllel beszél).
Szóval viccesen hangzik a nyomtatási élmény, de ha dolgoztál már szarul berendezett és felszerelt irodában, akkor tudod értékelni az ilyen apró dolgokat is.
konica nagyon rég tudja már ezeket. többféle azonosítás kód,kártya,biometrikus, alap email cím beállítás,stb.
-
scdlsc
senior tag
példa:
-
törölt tag
Az Printing UX az az, amikor laponként 1x hibát csipog a nyomtató, aszerint hogy éppen melyik kellékanyag fogyott el, - szerinte - , esetleg akadt el a papír.
Ezt lehet fokozni azzal hogy st-by állapotban kiad olyan hangokat, mintha Dart-Vadher-nagyúr szuszogna melletted.
Ezt dönthető érintőképernyővel és nélküle is tudja, szóval nem feltétel.
-
Hennet
aktív tag
Ha nem verem agyon a nyomtatót az már nyomtatási élmény?

-
noPublicFG
senior tag
Szerintem az a dizájndíj, hogy két részegység, amit egy panelről vezérelhetsz... "Vagynemtudom"

-
macilaci78
nagyúr
Nekem ezen akadt meg a szemem: az egyik kizárólag a szkennelésért felelős, míg a másik a Smart UX felületet és a papírkiadást foglalja magában
Tehát akkor az iroda egyik végében beteszem a papírt, a másik végében meg kijön a másolat?
-
törölt tag
-
jerry311
nagyúr
Dolgoztam 50-es korosztállyal huszonéves koromban. Élmény volt, amikor szkenneltek és/vagy másoltak.
Én voltam a bunkó paraszt, amikor segíteni próbáltam, mert nehogy már egy 30 évvel fiatalabb újonc mondja meg, hogyan kell használni a fénymásolót. Pár ilyen eset után inkább hagytam őket és szórakoztam a bénázásukon. -
elefant
őstag
-
Patice
nagyúr
Ez pedig igen jól hangzik, hiszen biztos lesznek sokan, akiknek egyáltalán az is a meglepetés erejével fog hatni, hogy egyáltalán létezik olyasmi, mint "nyomtatási élmény".
pontosan

nyomtatási élmény. lol
jöjjön ki belőle a papír a nyomtatandó akármivel együtt. ennyit kell, hogy tudjon. pont.Végül is már az is élmény, ha kijön az, amit éppen ki akartam nyomtatni, nem?

-
carl18
addikt
Tableten nyomtatás közbe meg lehet nettezni stb?

-
BiP
nagyúr
-
Lenry
félisten
Ez pedig igen jól hangzik, hiszen biztos lesznek sokan, akiknek egyáltalán az is a meglepetés erejével fog hatni, hogy egyáltalán létezik olyasmi, mint "nyomtatási élmény".
pontosan

nyomtatási élmény. lol
jöjjön ki belőle a papír a nyomtatandó akármivel együtt. ennyit kell, hogy tudjon. pont. -
nubreed
nagyúr
Aha... tehát attól lesz nyomtatási élményem, hogy úgy döntöm a kijelzőt, ahogy nekem tetszik...
értem..
ez fantasztikus. Ja nem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Béta iOS-t használók topikja
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei Y5 2019 / 2/16GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Új Asus ROG 16 WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 32GB 2TB Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest