Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
kakuk.tamas #20 üzenetére
4:33-nál megy bele a füst
-
halaszk
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #9 üzenetére
Nem feltétlenül, ugyanis az A53 magok TDP-s teljesítménye is töredéke, körülbelül az A53 mag 1300Mhz-en vesz fel akkora áramot mint A57 800Mhz-en. A linux (HMP) GTS scheduler felel a processek szétosztására a magok között, ami kernel szinten történik heterogén módon.
-
Integrale
veterán
válasz
kakuk.tamas #17 üzenetére
-
freeapro
senior tag
válasz
kakuk.tamas #15 üzenetére
Fognak egy szilícium lapkát és a megfelelő helye szennyezik.
-
kakuk.tamas
addikt
Én arra lennék kíváncsi, hogy hogy a p*csába csinálják magát a SoC-ot!????
-
ctvagyok
őstag
Valami ilyesmit kéne pakolni a Samsung felső-közép kategóriába, nem a snapi 615öt. És akkor még az ár is rendben lenne. De gondolom nem tud eleget kihozni a samsung.
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak azt nem értem hogy pl mi értelme az alacsony órajelű magoknak ez esetben.
Mert egy e-mail szinkronizáláshoz egy erösseb cpu -ból is szerintem max 7-800mhz illetve 1 mag kell
Minden cpu képes skálázodni.Ráadásul pl arra az alkalmazást is fellkel késziteni adott esetben szerintem,hogy az alacsonyabb órajelű cpu magokat használja. -
freeapro
senior tag
Bakker 4mm2 egy mag? Beszarás.
-
Dr. X
aktív tag
Exynos 7420 SoC van az S6-ban is, nem? Az meg 14 nm-es ez meg 20. Akkor kétféle csíkszélességben gyártják ugyanannak a sorozatnak a különböző tagjait?
-
scream
veterán
"Ez ugyan kis dolognak tűnhet első látásra, de a Samsung szerint a hőmérséklet függvényében módosuló órajelfrekvenciák mellett komoly jelentősége van annak, hogy a legjobban melegedő területeket a lehető legtávolabb helyezik egymástól a lapkán belül."
Hm, és pl a CPU2-t akkor miért nem rakták ki a szélére? Vagy az kevesebb hőt termel, mint ami ott a jobb sarkában van a lapkának?
-
cipofuzo87
tag
Köszi a cikket. Érdekes lenne arról is olvasni egy ph cikkben, hogy a chip többi részét milyen egységek teszik ki. A legtöbbet a CPU és GPU-ról olvasunk, holott az csak a terület felét adja ki. A többi egységről csak felsorolásszerűen tudom, hogy vannak, de azt pl nem, hogy mekkora területet igényelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat a 20 nm-es node-ot használó lapka képességeit sem titkolja.
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 570 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest