Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- [Re:] Változékony időben változnak az árak
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- [Re:] Xiaomi Mi Box S: butából okostévét, jó áron
- Notebook hibák
Hozzászólok Aktív témák
-
Már csak ezzel tudnak villantani.
Nincs új a nap alatt.És itt arra gondolok hogy ha valakinek van egy bevált jó hőcsövese,nem érdemes változtatni rajta.Az elmúlt évek alatt sokat buktam a cserékkel és nem mindig lett jobb,sőt néha rosszabb.
[ Szerkesztve ]
Tele vagyok!!!
-
hommeros
őstag
Mert nem is nagyon akarnak szerintem fejleszteni. Ott van az EVGA réz AIO, veri a mezőnyt, mégsem veszi át a megoldást a többi gyártó.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
proci985
MODERÁTOR
-
hommeros
őstag
Ez már egyéni preferencia szerintem. Nekem például soha semmi bajom nem volt a kompakt vízzel. 5-6 év után most kezdett el vacakolni az olcsó enermax is, nem bír már el a 9900k-val.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
MeszesKPT
őstag
Azért a megadott paramétereket elnézve megnézném egy tesztben, hogy miként bánik el 200W-tal, elég érdekes.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A kikapcsolt világítással egyszerű fekete-fehér WindpowerPRO a PWM vezérlés, a 200 W TDP és az RGB kulcsszavakkal igyekszik felhívni magára a figyelmet.
- HP C7115A (15A) FEKETE EREDETI Toner
- ÚJ Gyári Apple iPhone 6S fehér LCD kijelző érintővel
- Dell Latitude 5440 I5-4300u/4GB RAM/14" HD Kijelző/NVIDIA 720M/Webkamera/Magyar bill...
- Dell XPS 15 5590 Érintőkijelzős laptop 15,6" 4K/512GB SSD/16GB RAM/NVIDIA 750M/I7-4712HQ....
- ACER PREDATOR G9 793 79V5 GTX 1070 - 16 gb - 256Gb SSD - 1Tb HDD - G sync 75 Mhz
Állásajánlatok
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest