Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
Ez így árban egész komoly deal lehet. Vajon mennyire maradhat el egy NH-D15-től?
-
M0ng00se
őstag
Pont a napokban gondolkodtam el, hogy lehet célrevezetőbb lenne egy ilyen típusú hűtés, mint egy torony. Bár igazság szerint, amilyen konfigjaim voltak mostanában, az FX-szet kivéve nem kérte az aktív VRM hűtést...
OC since '10, V6 since '23
-
Acélfarkas
senior tag
Ez 1 az 1-ben ennek tűnik, kiegészítve a mostani foglalatokhoz való lefogatókkal. Az is anno 86 Euro volt.
[Dark Rock TF][ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
burriebonz
tag
Vajon ez lehet olyan hatékony mint a Dark Rock 4? Pont most vált aktuálissá a csere, de méretileg ez lehet jobb lenne nekem.
-
Astroboy
őstag
válasz
burriebonz #7 üzenetére
A cikk szerint ez +30W TDP a DR4-hez képest, úgyhogy szerintem simán.
Azért persze egy tesztet szívesen olvasnék róla... -
Astroboy
őstag
válasz
burriebonz #9 üzenetére
Pontosítsunk: egy határ fosch.
Nem mondom, több mint a semmi, vagy pl. egy Inteles mikro-mókus kerék, de nálam amint terhelés érte a 2600-at, a jól szellőző házam ellenére 1 szempillantás alatt elérte a 80'C-ot.
A visításról nem is beszélve amit előadott közben a hűtő...Gyorsan sefteltem rá HA-n egy Mugen 5-öt, év közben 55'C volt a maximum, de persze most, hogy kánikula van láttam félelmetes 60-at is.
-
Szeleya
tag
80 fok? Akkor szerencsés vagy. Nekem a 3600 verdeste a 95 öt gyári hűtéssel. Aztán kapott egy Spc Fortis 3 at, Mx-4el, mivel a gyári paszta tùl sűrű. Ìgy hùztam a procit is 4.3 ra, és simmán lehűti
[kép] igaz, hogy azòta, ha megkérdik mennyire vagyok az idegösszeroppanástòp, akkor megmutatom ezt a képet[kép]
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
Csúnya az a nagy rés, én simán kinyomnám szilóval.
burriebonz: nézz körül aprón, sztem már 10k körül kapsz valami értelmes AM4-es tornyot, ha mákos vagy még némi gari is maradt rajta. Egy AIO-nál nem csak halkabb, de megbízhatóbb is egy jó torony, nem beszélve a megbízhatóságról és a bekerülési költségről.
-
jNk
senior tag
válasz
burriebonz #9 üzenetére
Nálam a DR TF (ami a képek alapján csak a rögzítőben különbözik a 2-től) 30°C körül tartja a 2600-at ha csak böngészek, játékok alatt 40-50°C körül mozog és 12 szálas videó kódolás közben sem megy 65°C fölé a hőmérséklet.
Hozzá kell tenni hogy oldallapok nélkül használom a házamat, de így legalább mindig láthatom a hűtőt[ Szerkesztve ]
-
Szeleya
tag
És nincs meg az a ,,hiba" mint a DR4 esetén? Sokan mondták, mutatták, hogy a processzor belenyomòdott, karistolta a kontakt felületet a hűtön
-
Szeleya
tag
válasz
burriebonz #17 üzenetére
Pasz. De pl Twitchen is láttam streamet ahol a srác mutatta a DR pro 4en a benyomòdásokat egy r5 3600 al.
Magam részéről SPC vagy ha behal, akkor Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kompaktabb gépek tulajdonosai számára végre friss opció jelenik meg a high-end léghűtések halmazában.
- Beszámítás! Cooler Master V850 SFX 850W GOLD tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! EVGA SuperNOVA 1300 G2 1300W Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Corsair RM850X professzinális moduláris tápegység prémium változat az X széria eladó.
- Minőségi Thermaltake Shark aluminium nagytoronyház leárazás!!!
- Chieftec CFT-500-A12S 500W teljesítményű tápegység
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest