- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nelman
tag
Pofás kis kecó. Sokszor már bútordarab, vagy diszkó lámpa is tud lenni egy-egy ilyen viskó az enteriőrben.
-
Segal
veterán
Szerintem meg ronda lett
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Demo07
aktív tag
240 euro egy kolink házért, aki megveszi meg is érdemli.
Ha minőséget vittek volna bele, akkor talán emészthető lenne, de ők tipikusan a piac legalja házakat gyártják, sorjás belső élek, elálló illesztések, és a legsilányabb műanyagok használata mellett persze.
Nem sokkal több pénzért van hasonló kialakítású asztaldísz, mert ezt nem neveznék háznak, de minőségi anyagokból, normális illesztésekkel, sorja és idegesítő hibák nélkül. -
lemusz
addikt
Minek az a szánkó alá? Nagyon ronda.
-
snecy20
nagyúr
De minek kell ez a hülye, döntött forma?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
menpee
aktív tag
Látom a Kolink házfronton felült a meme vonatra, mint az XFX videókártya fronton.
[ Szerkesztve ]
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
jedis
senior tag
Ez úgy néz ki, mintha engem pl. Bruszlíí fejberúgott volna, és épp eszméletlenül mint egy darab fa zuhannék hátrafelé, üveges tekintettel az ég felé meredve.
[ Szerkesztve ]
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
aktív tag
Kolink: Hé, Alienware, lemásolhatom a házidat?
Alienware: Persze, de ne feltűnően! -
GodGamer5
addikt
Még mindig a Cougar Conquer 2 a alltimebest számítógépház, de ez is nagyon szép lett.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
ElEvEn11
senior tag
Ó bakker! Ez valami förmedvény csili-vili kirakatizé. Lehet, hogy én vagyok túl konzervatív (pedig rohadtul nem!), de mi a viharért kell ezeket a szögben megdöntött, szétcseszett házakat sorozatgyártásban erőltetni???
Na és az a szánkó szerű, rózsaszínbe hajló izé az alján???[ Szerkesztve ]
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
Turbokecske
csendes tag
Big Chungus. Az.
[link] -
Televan74
nagyúr
Látom osztatlan siker hozott a ház a fórumozók többségénél!
Jelzőim rá: Böszme ,nem szép,rgb és drága!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
dokanin
aktív tag
Vajon hányat tudnak ebből eladni?
Tökre kíváncsi lennék hogy lövik be a darabszámot a gyártásnál. -
Nelman
tag
Hát igen, kissé falusias, de láttam már rondábbat. Mondjuk az is érdekes, hogy a fizikát akarja meghazudtolni és a meleget kényszerítik lefelé a ventilátorokkal, hátrafelé szűkülő házban. Az alap ötlet a dizájnt tekintően nekem tetszene, de szerintem túl nagy fába vágták a fejszét ezzel a projekttel. Talán tanulnak belőle és később jobban át fogják gondolni.
-
-
antikomcsi
veterán
Az egy dolog, hogy randa vagy szép valakinek. Na, de 240 Euró a kapható gépházak legaljáért? Kolink házakat még az olcsó konfigok építésénél is kerülni kell.
-
MeszesKPT
őstag
Április 1? Inkább nem is mondok semmit.
-
FlashLed
senior tag
Mi ez az undormány? Csak mert ledes, azt hidzik ez szep? Egy fillér is sok érte...
The Mechanic
-
Nelman
tag
válasz #16939776 #19 üzenetére
Igazad van. Valóban. Jobban szemügyre vettem én is. Kicsit elgondolkodtató, hogy az elöl levő 4 légkavaró mit művel az üveglap mögött, ami mellett és alatt nyitott a ház. Én kérek elnézést. Az ára valószínűleg a temperált üveg miatt magasabb, meg talán a LED-es ventilátorok miatt. Úgy gondolom ezért a pénzért szebbet, vagy jobbat is lehetne találni. Nem lesz túlságosan kelendő portéka. Próbálkozásnak azonban nem rossz.
-
klopisemis
csendes tag
válasz antikomcsi #20 üzenetére
Azért érdekelene mikor volt a kezedben utoljára Kolink ház... Mert kb 4-5 éve a komplett márkát megszüntették, a nevet valami cég vette meg és. És emlékszem arra hogy régen papír plé cuccaik voltak, de ahogy ezeket a mostaniakat nézem meg tapogatom, nagyon nem látom sem a sorját sem az olcsó műanyagot...
[ Szerkesztve ]
Az öröm érzése halványan megcsillanó aranyszem a bánat folyójának fenekén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 25
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- ASUS ROG THOR 850W PLATINUM
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- A Karácsonyfa izzót is rákötheted! itt egy Kolink 850W full Moduláris Táp Új INGYÉ FOX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest