- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ez legyen az ő bajuk.
duree54
-
GodGamer5
addikt
"a TCL továbbra sem gondolkodik OLED televíziókban" - Én meg továbbra sem gondolkodok TLC tv-ben.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Kiskutya
veterán
Amilyen jó lett a C835 nem is csodálom. Már a 825 is jól kezelte az ld-t és jó lett a fekete megjekenítés.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
-
Lacccca87
addikt
Fogyasztasba mi a kulonbseg? Azonos fenyero melett lenne erdekes ez az adat. Nincs oled tvm (2018 as lg model van nanocellas valami ), de tetszik a kepe es a szinek. Ha megnezem egy boltban egymas mellett akkor nalam az oled a nyero. Meg nem is erzem hogy szukseg lenne komolyabb fenyerore. Ettol fuggetlenul ha vasarolnom kell majd ugyis a penztarca fog donteni
-
Jakesz
őstag
Felhasználás kérdése, hogy kinek mennyire fontos a minél magasabb fényerő. HDR esetén fontos, illetve ha valaki vilagos helyisegben szeret/kénytelen tévét nézni, ott is szükséges.
Nem vitatom az oled érdemét, de jelenleg a mini lednek is nagyon van helye a piacon. Majd ha elterjed a microled, akkor kell csak nyugdíjba küldeni, bár akkor az oledet is ugyanúgy. -
icp1970
senior tag
Szerintem óriási hiba az oled ki hagyása.
-
tasiadam
veterán
En orulok ezeknel, de egy valamire valo 32"os TV kene nekem. 1 darab 4K van, itthon nem kapni, tobbi eleg gyer 1080p es 720p. 1080p is valami regi LCD panel, semmi extra.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook Pro 15", 16GB RAM, 1TB SSD, Intel 10. gen proci
- Nothing ear 2 bluetooth TWS
- Precision 3551 27% 15.6" FHD IPS i7-10875H Quadro P620 32GB DDR4 512GB gar
- NVIDIA SHIELD TV 16GB 2015 Android TV, 4K + gyári kontroller és távirányító
- 897 Eladó Új Dell OptiPlex Micro 7010 Intel Core i5-13500T 512GB SSD 8GB RAM 25 hónap garis
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest