Hirdetés
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új profillal javította a Discord memórialassító hibáját az NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [borg25:] Ipar 4.0 + alanyi jogon járó jövedelem vs Diktátorok kézikönyve + Fogoly dilemma
- [Re:] [nylontacsko:] Vinted - csalás vagy ámítás
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Uhh az e-inkes must have!
-
Azért az áraknál megint elgurult a gyógyszer
...1000 dollárt egy ilyen tablet méretű gyenge hardverrel szerelt laptopra? Én olyan 600-700-at tartanék reálisnak.
Nekem a Lenovo Yoga C630 799 Eurós alapára is túlzónak tűnik. Vagy legyen annyi, de akkor a fullos modell.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Mamuska
őstag
Az X1 Extreme nagyon babának tűnik.
Már az X1 Carbon is nagy kedvenc volt, de ez a teljesítmény lehet kicsit sok lesz ekkora házba.
-
.mf
veterán
-
Solten
addikt
Ez a Windows on Snapdragon egy Windows 10 S -szeru szornyuseg?
Saor Alba
-
jubilleum
senior tag
A T sorozatot is IFA tájban szokták frissíteni. Ez most miért maradhatott el?
-
De akkor mivel akar versenybe szállni? Mert annyi pénzért Macbook Air-t illetve Xiaomi Mi Air-t veszel. S azon neked kivétel nélkül minden futni fog. Plusz ha akarsz neadjisten néha videót vágni vagy játszani kicsit, kenterbe veri ezt Snapdragont. Üzemidőben nem lesz ott, de mondjuk a Macbook üzemideje szerintem már elég egy egynapos használatra(tapasztalatból mondom, egyetemen használtam).
(#5) Gusztáv Mondjuk az, hogy a telefonokat annyiért el tudják adni amennyiért, még nem jelenti azt, hogy annyit is érnek. Persze még így is megvan az a réteg, aki megveszi, de én nem tartozom közéjük.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Alchemist
addikt
Azért a hivatalos X1 Extreme oldalon mekkora hülyítések vannak már: 10+ órás üzemidő... ha valaki rendesen kihajtja a rendszert, örülhet az 5-6 órának, mindez persze véres laggolással egy ilyen könnyű gép esetében.
A BT 5-ös támogatás pedig vicces, mert a W10 még a 4-eset is elég gyatrán támogatja.Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Solten
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy igazán jól sikerült Yoga Book utód mellett az X1 extrém változatát, illetve új snapdragonos notebookját is bemutatta a kínai vállalat.
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple notebookok
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Lenovo G50-30 laptop
- Apple iPhone 13 PRO 128GB gyári független szép makulátlan állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- HP Elitebook 745 G2 27% ÁFA, 14 HD, AMD A10 PRO-7350B R6 (4 mag), 8GB RAM, 256GB SSD, gar
- Thinkpad X1 Carbon 4th 27% ÁFA 14" FHD IPS i7-6600U, 8GB RAM, 512GB SSD, 1.2kg, ujjlolv., gar
- Lenovo Thinkpad T470, 14 FHD IPS, i5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, dupla akku
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest