Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Norb79

  senior tag

  válasz Malachi #2 üzenetére

  A FHD telefonnak akkor mi értelme? Meg a 1440p telefonnak? Mennyi az ideális képpontsűrűség (DPI) szerinted?

  Én ~4 éve vettem az első 4k Samsung tv-m (55col), és már abban is volt 4 magos proci meg ilyen felskálázó algoritmus (gondolom azt fejlesztik folyamatosan, és annak került a legújabb verziója ebbe a tvbe), és egyszerűen hihetetlen miket varázsolt a régi FHD vagy annál is gyengébb minőségű tartalomból. Haverokkal néztük a Tanú című filmet, és mind azt kérdezte, hogy honnan szereztem ilyen digitálisan felújított verziót, pedig ugyanaz a sima 200 forintos dvd volt, ami nekik is megvan.

  Vagy ugye az emlegetett xbox x, amire kint az első Forza Horizon, és kapott 4k patchet. Na az is úgy nézett ki azon a tv-n a sima x360ról futtatva, mintha már rajta lenne a 4k patch. Abban a tvben még olyan algoritmus volt, ami a kékkel tudott nagyon ügyesen bánni, meg a rajzolt tartalmat szerette különösen, rajzfilmek olyanok voltak rajta, hogy el nem hiszed, hogy ugyanaz, ha mellé rakod egy másik tv-n is nézve.

  Szóval csak így tovább, hajrá, jöjjön jó minőségű 8k panel, jó felskálázó algoritmussal, az is szuper (legalábbis ahogy a Samsung csinálja), amíg a natív tech odaér.

Hozzászólok Aktív témák