Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- [Re:] A Samsung csücsül továbbra is a tv piac trónján
- Melyik tápegységet vegyem?
- [Re:] Leleplezte a Radeon RX 6700 XT-t az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
Malachi
addikt
hát az ember már csak ilyen egyszerűen gondolkodik, amikor eldönti, hogy mire költi a félretett 3-400 ezret, amiből már lehet akár egy jó tévét is venni.
meg amúgy értem amit mondasz és jogos is valahol, de nem ugyanarról beszélünk. 8K-ról szól a hír, hogy már megvan, kapható. én meg azon morfondíroztam, hogy mekkora az a képátló, amin valóban látszik a NATÍV 8K képen az összes részlet (hiszen ezért 8K, hogy meglegyen rajta minden) és hogy az értelmesen elhelyezhető-e bárhol, ami nem egy nagy családi ház/villa/akármi. arról nem is beszéltem, hogy mit nézel rajta egyáltalán, eszembe sem jutott igazából.
ebből a szempontból az FHD és a 4K felskálázás tökre nem játszik, mert hiába lesz szép a kép és élénkek a színek és jobb a színátmenet, az alacsonyabb felbontású anyagról semmilyen felskálázás nem teszi oda a nem létező (mert nem rögzített) részleteket. persze az is lehet, hogy neked megéri az a kevés plusz amit ad, nem tudom, de mindegy is. nem mondtam, hogy ne használd.
Hozzászólok Aktív témák
ph Megnéztük működés közben a vállalat büszkeségét, a 8K felbontású QLED tévét.
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nintendo Switch
- [Re:] [TechRobot:] Gigabyte AORUS RTX 2080 Super 8G
- [Re:] Csak jövőre jelenik meg az új Need for Speed
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- További aktív témák...
- Intel-AMD huto lefogato keret/atalakito pasztaval!
- Megfizethető áron eladó 8.generációs Dell Inspiron 3583/i5/8Gb/256Ssd/Radeon 520/Fhd/Garancia
- Szuper áron eladó 8 generációs gyártói garanciás Lenovo Thinkpad x390 Yoga!!!
- Lenovo Thinkpad T430, 14" HD+, i5-3320M (3.3GHz), 8GB RAM, 256GB SSD, DVD író, új akku, 6 hónap gar.
- Thinkpad X390, 13.3'' IPS érintő, i5-8365U, 16GB DDR4, 256GB NVMe, ujjolv., IR kamera, gar 2025-ig
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest