Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Yany

  addikt

  válasz Normi™ #6 üzenetére

  A TY-140 konkrétan a piac leghatékonyabb ventilátora, zaj/teljesítmény arányával magasan megelőzve a második legjobbat is. Nézz csak körül a neten. Az Xbit labs eredményeit külön ajánlom, mert nagyon jól leolvasható grafikonokat is gyártanak... Ha a TY-150 csak hasonlít, akkor a túl keskeny ház problémáján kívül más kifogást nem látok, mert még árban is kellemesebb a 140-es tesó sok más kategóriatársánál.

  Most ezen a hobbin dolgozom: Bridge Master Unity asset - https://youtu.be/nka6__TbjMs

 • Yany

  addikt

  válasz Normi™ #18 üzenetére

  Ha elfogadsz egy tippet, az Xbit rárakja ezt a ventit más hűtőkre is egyéb cikkeiben (szóval nem csak ThermalRight cikkekben érdemes rákeresned, ha konkrétan a venti érdekel), ahol nem szerelnek ventit gyárilag a bordára (bár ez ma már egyre ritkább). Egyébként egy megfelelően széles házban az Archon maga az egyik legtutibb vétel, mert nem lóg semmi fölé, miközben az egyik legjobb hűtő (néhány tesztben a másik TR hűtő, a Silver Arrow elveri, de ez sem mindenhol van így -- pl. Xbit). Drága és nagy... de ha van kb ennyi pénze az embernek és megfelelően nagy háza, akkor ez a leghalkabb, egyik leghatékonyabb és egyben legkompatibilisebb borda a piacon. (D14, Silver Arrow és társai már ütközhetnek az alaplap egyéb komponenseivel). Az, hogy a 15-ös venti mit ad/vesz el a bordához/-tól, majd talán pár teszt hamarosan kideríti. ;)

  Most ezen a hobbin dolgozom: Bridge Master Unity asset - https://youtu.be/nka6__TbjMs

 • Yany

  addikt

  válasz TESCO-Zsömle #28 üzenetére

  Azért a "semmit" kifejezés erős, mert végülis a hőmérsékletek a lényegesek, amiket gyönyörűen le tudsz olvasni a fordulatszámokat és zajszinteket is tartalmazó grafikonjaikról. Nálam szemléletmeghatározó volt, mikor láttam, hogy a TY-140 milyen paraméterek mellett volt képes ugyanazt, vagy többet is nyújtani, mint a többi. Nem is a teljesítménye a durva a ventinek, hanem az, hogy milyen körülmények mellett éri el. A nyomás (ha úgy vesszük) irreleváns, amikor a konkrét bordákon tesztelik, mert végül úgyis az a lényeg, hogy mennyire hűti le az adott tesztalanyt. (igen, tudom, így viszont nem tudod "ráképzelni" más lamellasűrűségű bordára, csak arra, amivel tesztelik is. Vágom.)

  Egyébként Ruditól még reménykedek egy kis ThermalRight tesztben. Utolsó hírem a témában, hogy folynak az egyeztetések, de nem tudom, hogy végül mire jutott ezzel a márkával...

  [ Szerkesztve ]

  Most ezen a hobbin dolgozom: Bridge Master Unity asset - https://youtu.be/nka6__TbjMs

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés