Hirdetés

2019. augusztus 25., vasárnap

Hozzászólások

(#1) Pipó


Pipó
(őstag)

Az első mondat után vissza kellett görgetnem, hogy vajon ki írta és hogy jól látok-e. Az AMD gyakorlott az elfuserált hűtésekben, szóval van értelme ilyet gyártani. Bár közel hatvan rugó, amit ha hozzáteszünk a vásárlási keretünkhöz, már egy másik dimenzióban is járhatunk.

[ Szerkesztve ]

"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

(#2) zetor2000


zetor2000
(aktív tag)

Ez a Radeon logó meg normál beépítés esetén lefelé világít?
Ha nincs egy riser cucc, akkor nem is látni. :)

Angolórákat adok-veszek...

(#3) do3om válasza Pipó (#1) üzenetére


do3om
(őstag)

Valaki a fórumban írta hogy aki ilyet épít nem érdekli az a +60.
Csak azt felejtette el hogy nem középkategóriában szoktál az árat mellékesnek tekinteni, hanem a csúcson, vagy ahhoz közel.
Ahol már nincs hova feljebb lépni hiába raknád az árához a hűtőt, vagy ha hozzá is rakod az abszolult csúcs még mindig odébb van de a tuningnak hála te mát ott lehetsz a nyakán.

http://www.kephost.com/image/F37A

(#4) Duracellm...


Duracellm...
(veterán)

Nagyon rendben van a kivitel. Ahhoz, hogy 180 euro-s blokkot vegyek egy 400 usd-s kártyára kellenek is a nagyon jó indokok.

[ Szerkesztve ]

(#5) Duddi


Duddi
(tag)

Nem rossz nem rossz!

Cirka egy hete lehetett olvasni és hallani a hírt miszerint vízhűtéssel és házi PowerPlay table segítségével 2.2 Ghz tempót hoztak ki az 5700XT ből. így a teszt alapján a 2080 tempóját hozta 250w fogyasztás mellett.

a cikk kicsit német.

Így van egy halvány esély rá, hogy a hamarosan érkező gyártói modellek mind a 2070 super felett fognak teljesíteni.

(#6) Alogonomus válasza do3om (#3) üzenetére


Alogonomus
(csendes tag)

A kérdés az, hogy a vízhűtés mennyit dob a kártya teljesítményén. 10-20%-ot várhatóan javít, amivel egy 5700XT bőven túlteljesítheti a "sima" 2080-at, de még a 2080Ti-t is megszorongatja. Mindezt 600 dollárból, míg egy "sima" 2080-at 800 dollár környékétől kapsz, 2080Ti pedig inkább 1500 dollár.
Persze így elesik az ember a sugárkövetéstől abban a pár játékban, ami azt a jelenlegi megvalósításában használja.

(#7) rodrigez válasza Alogonomus (#6) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

Bocsi, de ez már egy kicsit ilyen bilibe lóg a kezünk elmélkedés. :) A registry matatásos műveletre több helyen is leírták, hogy egyelőre nem alkalmas tartós használatra, és szénné húzva itt-ott elérheti a sima 2080-as teljesítményét, de az még nagyon-nagyon messze van a 2080Ti sebességétől, ami még 20-30%-ra van onnan. Ettől függetlenül egy 400$-os kártyától nagyon király, de én nem tolnám ennyire túl, nem sok értelme van szerintem azért a plusz pár %-ért ennyire sanyargatni a kártyát.

(#8) Synthwave válasza rodrigez (#7) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Ennek a víznek itt szerintem úgy van igazán értelme, hogy gyári értékeken (esetleg minimálisan felette) halk és hűvös a kártya, throttling nuku, oszt annyi.

Ez is egy elég nagy előrelépés, bár egyáltalán nem az olcsó fajtából. A sweet spot a Nitro+ verzió megjelenése lesz majd imo.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#9) Krend válasza Duracellm... (#4) üzenetére


Krend
(kezdő)

Ha lenne 1-2 kategóriával feljebb is kártya, akkor még érthető lenne, de ez így röhejes.

R5 2600x, R9 290

(#10) Duracellm... válasza Duddi (#5) üzenetére


Duracellm...
(veterán)

Ha ilyen szépen skálázódik vízhűtéssel, akkor számíthatnak rá, hogy nagy lesz a tolongás ezekért az FC-blokkokért, ők meg nem spórolták ki a munkaórát belőle, értékelik majd a törődést a potenciális vásárlók.

(#11) rodrigez válasza Synthwave (#8) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

Én is egy 3rd party hűtéssel ellátott RX5700-ra várok, amivel kényelmesen meg lehet közelíteni az XT órajeleit, vagy csak annak közelébe húzni. A 2.2Ghz+ nem vonz, mert nem realitás. Stabilitás és jó hűtés számomra a legfontosabb.

(#12) Alogonomus válasza rodrigez (#7) üzenetére


Alogonomus
(csendes tag)

Kipróbálásig mindenképpen elmélkedés marad, de a Radeon VII magja anno nem is rá szánt bolti vízhűtéssel 20%-os, memóriája 25%-os emelést kaphatott a hírek szerint, amivel szépen is teljesített. [link]
A gyári 5700XT elmarad a sima 2080-tól, de árban meg a fele. Hogy mennyire kell húzni a 2080-as szinthez, az majd a custom kártyáknál derül ki, mert most még csak a gyári AMD kártyákat mérhették a custom NV kártyákhoz, ami erősen pontatlan képet ad. Jó is lett volna egy pár éves gyári NV kártyát is a tesztbe belevenni, hogy lássuk mennyit jelentett az NV kártyáinak a Sapphire/Gigabyte/Asus/stb utóigazítása. Almát almával, körtét körtével.

(#13) velizare válasza zetor2000 (#2) üzenetére


velizare
(veterán)

igen :(
pedig ez az rgb a jobban sikerültek közül való, a 295x2-nél volt ilyen, ott a kártyát és a hűtést fedő maszk élében van a világító felirat, ami álló alaplap esetén kifelé néz. viszont az egy 2slotos kártya, ott volt neki elég hely. szvsz itt is lenne, talán a következő generációnál már úgy csinálják.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#14) hajbel válasza Duddi (#5) üzenetére


hajbel
(őstag)

Én is olvastam a hírt, illetve láttam a videó, akkor már meg lehetett venni ezt a blokkot, de ennek akkor lenne értelme, ha olyan EKWB olyan AIO rendszert kínálna, mint anno 250 euróért cpu+gpu loop.

[ Szerkesztve ]

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#15) TTomax válasza Alogonomus (#6) üzenetére


TTomax
(nagyúr)

Ez a veretes baromságot... istenem...

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#16) rodrigez válasza Alogonomus (#12) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

Kb. 2200Mhz-en, vagy kicsit fölötte járt az 5700XT ezzel a SoftPowerPlayTables módosítással és +95%-os power limit-tel. Így tudta 1 fps-re megközelíteni a gyári órajeles 2080FE-t. Tehát eléggé kimaxolva a lehetőségeket tudná hozni a sima 2080 körüli sebességet. Néha felette, néha alatta. De a 2080 + 10% szerintem nem realitás, így is baromi jól teljesít a kártya az árához képest. Szóval ezt a beállítást kellene tudniuk a custom AMD kártyáknak, de ha tudná is némelyik, azt már tuti nem 400$-ért adnák...

(#17) b. válasza TTomax (#15) üzenetére


b.
(nagyúr)

A többit driverből...tudod :DDD

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#18) Jesus_Shaves


Jesus_Shaves
(tag)

Lássuk csak. 400$ a kártya, 180$ a blokk. Vizes rendszer is kellene hozzá, bár nyilván azok a célközönség, akiknek már van kiépítve. Kérdem én, vajon hány custom vizes rendszer tulajdonosa vásárolná ezt a középkategóriás kártyát a jelenlegije helyett? Gyanítom, nem sokan.
A kari maga mondjuk elmegy szódával, de inkább az értelmes léghűtéses verziókra alapoznék, mint az ilyen extremitásokra.

(#19) -KP- válasza Jesus_Shaves (#18) üzenetére


-KP-
(őstag)

teljesen egyetértek, de mindig akadnak olyanok, akik pénzt adnak ilyesmire. Én nagyjából egy Arctic Accelero tizenpárezres árát vagyok hajlandó kiadni a csendért, többet nem.

(#20) Alogonomus válasza TTomax (#15) üzenetére


Alogonomus
(csendes tag)

Ha már szólítottál: Beszélj gyermekem, meghallgatom miért is veretes baromság a hozzászólásom szerinted.
Az 5700XT nagyjából bő 10%-kal volt lemaradva az itteni tesztekben a 2080-tól, de a magas hőmérséklete [link] eleve korlátozhatta a teljesítményét. Optimális körülmények között referencia értékeken a lemaradása eleve kisebb lett volna, és erre jönne rá a vízhűtésből következő tuning lehetősége. Lehet, hogy végül "csak" a 2080 szintjét tudná hozni, de azt is sokkal olcsóbban hozná.
A standard "Abu az ájemdé fizetési listáján van, ezért direkt a szponzorának kedvező játékokkal tesztel!" indoklással ne is fárassz engem és magadat.

(#21) Alogonomus válasza rodrigez (#16) üzenetére


Alogonomus
(csendes tag)

Tehát egy gyárilag húzott FE kártyát utolért. Azért az nem kis teljesítmény.

(#22) Duddi válasza Duracellm... (#10) üzenetére


Duddi
(tag)

Szerintem is.

(#23) TTomax válasza Alogonomus (#20) üzenetére


TTomax
(nagyúr)

10-20%-ot várhatóan javít, amivel egy 5700XT bőven túlteljesítheti a "sima" 2080-at, de még a 2080Ti-t is megszorongatja.

Na most akkor lenyomja a 2080at és a 2080Ti szorongatja,vagy csak éppen beér egy ref2080at???BTW,500ért ott a 2070Super,amit out of the box be lehet huzni 2080teljesitmény körülire,akkor az a logikákad követve az évszazad vétele,hiszen még a 2080Ti-t is szorongatja... :DDD Olcsóbbam szerelés és garivesztés nélkül...nincs itt semmi látnivaló,egy 180dolláros/euros blokktól sem lesz csucskártya a 5700XT.

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#24) Alogonomus válasza TTomax (#23) üzenetére


Alogonomus
(csendes tag)

Neked egy 2080FE az ref2080? :))
Nem véletlenül vezette be az Nvidia a Founders Edition titulust a külön válogatáson átesett, gyárilag tuningolt termékeire.

(#25) TTomax válasza Alogonomus (#24) üzenetére


TTomax
(nagyúr)

Van baj nem kevés.....

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#26) schwartz


schwartz
(addikt)

Az ar jo is lenne ha nem sporoltak volna le a VGA-t rola... ;]

(#27) Alogonomus válasza TTomax (#25) üzenetére


Alogonomus
(csendes tag)

Van, de legalább a fejlődés már látszik...

(#28) NandoXXL


NandoXXL
(senior tag)

Ez egy réteg termék, réteg igényekre. Szedje össze magát a közösség, sok féle igény, hobbi létezik. Nem kell mindentől lefagyni. Aki ilyen hűtést venne, csinálhatna egy tesztet logoutra.

(#29) joey04 válasza TTomax (#25) üzenetére


joey04
(félisten)

engedd el :D

(#30) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Én inkább egy olcsó(bb) Navit rendelnék. ;)

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#31) K0vasz válasza GodGamer5 (#30) üzenetére


K0vasz
(tag)

hát vagy mindenesetre valami portfolióbővítés nem ártana, mert most gyk. van 1 db kártya meg annak a 10%-kal gyengébb változata, meg a 2-3 éves kifutómodellek, amik meg feleannyi fps-t hoznak, a kettő között meg nincs semmi

ezzel szemben nv-nél meg ugye kis túlzással fps-enként van külön kártya, így mindenki tud olyat venni, ami az igényeinek/pénztárcájának megfelel

(#32) Vesa


Vesa
(addikt)

??? Mi értelme ennek az egésznek, a konkurenciához képest eleve gyenge kártyákra? Az egész Navi széria egy vicc.

(#33) Sinesol


Sinesol
(addikt)

Nehezen magyarázható ezeknek a létjogosultsága, ennyiert már egy felsőbb kategóriás kártya, a legtöübb amugysem inditja be ventit csak nagy terhelésen, szóval ugyanugy néma az esetek többségében.

Alogonomus:Most néztem teszteket, OC-vel még gyakran gyengébb is a teljesitmény, mivel jobban melegszik,de extra erő nincs mivel ha jól tudom az AMD maximalizalta a boostclockokat, plusz amugyis csutkara vannak már húzva így is.
Amugy azt sem tudom miért a 2080-hoz van példaként felhozva, amikor az már egy kifutó termék.

[ Szerkesztve ]

(#34) rodrigez válasza Vesa (#32) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

Mitől is vicc? Vagy csak gyorsan akartál írni valami? :F
Jelenleg olcsóbban nyújt ugyanolyan, vagy jobb teljesítményt, mint azok az Nv kártyák amik ellen szánták őket. Tehát ha nincs modelljük a kurrens leggyorsabb Nv kártya ellen, akkor az vicc és értelmetlen? Jelentős méretkülönbség van az 5700-as sorozaton és a 2600-2700-as sorozaton használt gpu-k között, ami feltehetőleg alacsonyabb előállítási költségben mutatkozik meg, ha jó a TSMC 7nm-es gyártósorának a kihozatala. Szerintem tökéletes alap a Navi a későbbi kártyákhoz, látszik, hogy rengeteget ugtrottak sebességben. Most már ott tartunk, hogy azonos shaderszám és órajel mellett nincs sebességbeli különbség. Lásd 5700 vs. 2600 Super

(#35) TTomax válasza rodrigez (#34) üzenetére


TTomax
(nagyúr)

Sokkal szerencsésebb lenne az 5700/XT-t az 570/580hoz hasonlitani,merthogy azok utódja.Érthető,hogy az amd nem teszi,de annak aki a számlát fizeti nagyon nem mindegy.Azért mert a konkurencia tuláraz az amdnek nem feltétlenül kellene követnie,márha piacot akar szerezni...

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#36) rodrigez válasza TTomax (#35) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

Ezt nem igen értem. Az 570/580 tökéletesen párba állítható a GTX1060 3/6Gb-os modelljével, mind ár mind teljesítmény tekintetében. Ezek lettek most az 5700/2600 széria, kb. ugyanazzal az árazással és sebességgel. Az AMD-nek nincs versenyzője az abszolut felsőházban, és ennyi. Majd lesz. Versenyképes áron árul terméket ugyanabban a termékkategóriában.

(#37) TTomax válasza rodrigez (#36) üzenetére


TTomax
(nagyúr)

Gen váltás van,felejtsd már el a konkurenciát.Ez még mindig a középkategoria aminek 300dollárnak kellene lennie,mindegy ki adja.Az nem érv,hogy a oonkurencia is drága.Ez a két navi a polarisok utódjai,pont.

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#38) Vesa válasza TTomax (#37) üzenetére


Vesa
(addikt)

+1 :K

(#39) rodrigez válasza TTomax (#37) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

Ki mondta, hogy nem azok utódja? És miért kellene annyiért adnia? És miért nem kell figyelembe venni a konkurenciát? Ha a GTX1060 utódját is 350-400$-ért adják, akkor ki az a hülye, aki a saját gyorsabb kártyáit nem csak kevéssel a konkurencia ára alatt adja. 250-300-ért adni öngyilkosság lenne, haszon se lenne már rajta.

(#40) TTomax válasza rodrigez (#39) üzenetére


TTomax
(nagyúr)

Mert eddig is öngyilkosság volt ennyiért adni a középkategóriát igaz?Ha szerinted rendben van,menj vegyél,támogasd,majd a következő genre. lesz vagy 600dolcsi a középkategória.Lesz arra is majd magyarázat,drága lesz az 5nm,meg GDDR7,stb...nem is kell verseny minek az....

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#41) rodrigez válasza TTomax (#40) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

A piac nem így működik. Okold az Nvidiát, hogy miért emelte meg a "középkategória" árát ennyivel. Ha az Amd is el tudja adni ezen az árszinten akkor miért mondjon le a profitja feléről? Van rá kerelet? Van. Ráadásul az elmúlt generáció a középkategória szemopontjából kb. 2x-es gyorsulást hozott. Ne azt nézd, hogy ez szerinted milyen kategória, mert annak nem sok értelme van. Hanem, hogy milyen áron ad milyen sebességet. Ha az GTX1060 utódját keresed, akkor az a 1660 meg a 1660TI. Amd-nél meg úgy fest jön egy 1536 shaderes Navi amin lazán 50%-al gyorsabb lesz a régi polaris-oknál, és akkor tessék ott lesz a 200-250$-os utód.

[ Szerkesztve ]

(#42) b. válasza rodrigez (#41) üzenetére


b.
(nagyúr)

Biztos, hogy keresnek a kártyákon nvidiánál,de AMD azt nyilatkozta ebbena cikkben, [link]hogy tisztában voltak az utolsó pillanatos árcsökkentés előtt azzal, hogy az Nvidia GPU -i a jelenlegi méret miatt sokkal többe kerülnek a gyártásban, mint a navik.
Azaz egy 399 dolláros 2060 Super valószínűleg sokkal drágább nvidiának a GPU mérete miatt, mint egy 5700XT AMD nek, főleg hogy a 7 nm nem EUV és hogy kihozatalban már nem rosszabb mint a 14nm.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#43) rodrigez válasza b. (#42) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

És? Így is olcsóbban adják, mint a konkurencia. Az 5700XT és a 2700 Super között 100$ van, de a sebességbeli különbség nem indokolná az árkülönbözetet. Ha valakinek, hát akkor az AMD-nek baromi nagy szüksége van a minél nagyobb profitra, mert se processzor ,se GPU fronton nincsenek meg azok az anyagi lehetőségek mint az Intel-nek vagy az NVidia-nak. Nem lehetnek egy karitatív szervezet, főleg ha a belőtt árszinten is elviszik a kártyákat. Ha nem, akkor majd árat csökkentenek, de szerintem ilyen problémájuk nem lesz, mert kifejezetten jól sikerültek. Továbbra is tartom, hogy ez a belépőszint, közép-katergória, vagy csúcskategória skatulyák már nem állják meg a helyüket. Ezekkel a kártyákkal már kényelmesen lehet 4K-ban fullban csapatni, szinte minimális megkötéssel. Jó, persze aki 4K/120fps fetisiszta, az majd jól lehurrog, de azoknak a világ összes fps-e sem elég. A probléma inkább az, hogy az AMD 2 kártyát hozott ki és az alsóbb szintekre nincs semmilye. Egy butított NAVI-val pedig sokat lehetne kaszálni. Az NV behozta a GTX1060 korábbi árszintjére a 1660-as szériát, ami egy egészséges 20-40+% gyorsulást hoz, felbontástól és játéktól függően, én azokat tekintem középkategóriának, mert az árszint is ugyanaz. Inkább az a helyzet, hogy túl sokan tobzódnak a felső kategóriában és kezdenek a Super-ek miatt összefolyni a dolgok. A 2060 Super és a 2070 Super feleslegessé tette a sima 2070-et és a sima 2080-at, de mivel még mindegyik kapható ezért elég zavaros a kép, főleg ha az ár/teljesítmény mutatót nézzük.

(#44) b. válasza rodrigez (#43) üzenetére


b.
(nagyúr)

leírtam értelmesen az És re nem tudom újra ugyan azt leírni: :DDD
A navi 251 mm2 a 2060 Super 445 mm2 és 2070 Super 545mm2 ez 2x akkora GPU mint a navi..ráadásul Nv külön egyedi gyártósoron gyártat ez kb annyiba kerülhet nekik, mint AMD nek a 7 nm.....Most ebből simán lejön hogy a navin többet keres AMD mint Nvidia az RTX en. egyszerűen hozzáárazta az RTX hez és erre célzott TTomax is, hogy egyik sem különb a másiknál.
Egyetértek veled, hogy a GTX az igazi középkategória, de ahhoz viszont számomra kevés a növekedést amit nyújtanak,de ez úgy elmondható a Naviról is a vegához nézve és a Turingról is a Pascalhoz nézve.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#45) rodrigez válasza b. (#44) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

Én is tökéletesen értem ami írsz. :) De ez csak azt jelenti, hogy egy árháborúban nekik lenne mozgásterük, szemben az NV-vel. De amit TTomax írt, hogy csökkentsenek árat, hogy piacot szerezzenek, azért nem állja meg a helyét, mert ha így is eladják a teljes készletet, akkor ha olcsóbban adnák se tennének szert nagyobb piaci részesedésre, cserébe elbuknák a profit nagy részét. Igen, elmentek az árak és nem is ennél a generációnál, hanem már korábban, de ha az előző generációval vetjük össze, akkor ár/teljesítmény viszonylatban nem állunk rosszul. Szerintem az AMD jól lőtte be az 5700XT árát, mert 25%-al olcsóbb a 2070 Supernél, de annál csak 5-10 %-al lassabb, már ahol lassabb, mert van nem is kevés cím ahol meg az XT veri nem is kevéssel a Super-t. Persze ez minket nem vigasztal. Az árakat az NV diktálja és sajna nem az AMD fogja azokat bedönteni, mert neki is kell a pénz...

(#46) TTomax válasza rodrigez (#45) üzenetére


TTomax
(nagyúr)

De te miért is a 2070superhoz hasonlitgatsz??Hozzá se szagol,a 2060superhez kellene...

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#47) rodrigez válasza TTomax (#46) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

Kissé elfogult vagy, de mindegy is. 25%-al olcsóbb és max. 10%-al lassabb, de most hogy átnéztem a legújabb anadtech-es 2080 Super tesztet nincs az 10% sem átlagban, inkább 5-6%. A vele egy árban lévő 2060 Super-nél pedig vitán felül gyorsabb. De tőlem azzal is összevetheted. Lassabb és ugyanannyiba fáj, vagyis?

(#48) TTomax válasza rodrigez (#47) üzenetére


TTomax
(nagyúr)

Jahh,25%drágább,de nem kell rá rögtön hűtést venni,amivel bukod a garit.A két megoldást nem is lehet egy lapon emlegetni.

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#49) green dude válasza TTomax (#48) üzenetére


green dude
(tag)

Igen, majd inkább a custom verziókhoz kellene hasonlítani. Tippre 10-20 ezerrel drágábbak lesznek.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.