Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
Angelo Divina--jegenye77
2 P8 Lite van itthon és 1 P9 Lite.
Mióta a P8-asok megkapták a 6.0 rendszert, azóta lényegesen javult az akku üzemidő (kb. fél nap)
A rendszer gördülékeny. A páromé csak játék és wifi, sok játékidő kevés nettel, mobilnetet szinte soha nem kapcsolja be. Így 1.5-2 nap üzemidővel, és ebben benne van, hogy a tesójával napi fél-1 órát beszél.A fiamén meg van minden. Skype- Viber- Messenger, Facebook, Stb. Az 5.0.1 rendszerrel a nap végén már töltőre dugta a telót, így a 6.0-val már 1.5 napot kibír.

Mindkét telefonon javult a ram használata, és a GPS sem dobja a jelet. (Igo szülinap APP tökéletes)
Mindkét készüléknél volt térerő ingadozás, ami az új szoftverrel szinte teljesen megszűnt.
Olvastam odaát, hogy van aki tapasztalt hangminőség romlást a hívás közben, szerencsére itt ez sem tapasztalható.A P9 Lite-ról nem írok semmit,
az 6.0-val jött meg, és úgy tökéletes ahogy van. Ezen is megy a Szülinap app. Mobilnet, Wifi ( bár ez kevés) Viber és elég sok hívás, így megy 2 napot. A ram használat stabilan7-800 szabad ram között mozog nálam.Robertó79
Én LG tv-vel is próbálta a barátomnál a hálózati lejátszást és a tükrözést, ment mind a kettő.
Én Sony-ról váltottam a Huawei-re és nagyon nem bántam meg eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Autós topik
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az 6.0-val jött meg, és úgy tökéletes ahogy van. Ezen is megy a Szülinap app. Mobilnet, Wifi ( bár ez kevés) Viber és elég sok hívás, így megy 2 napot. A ram használat stabilan7-800 szabad ram között mozog nálam.