Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dualcore

őstag

Angelo Divina--jegenye77

2 P8 Lite van itthon és 1 P9 Lite.
    Mióta a P8-asok megkapták a 6.0 rendszert, azóta lényegesen javult az akku üzemidő (kb. fél nap)
    A rendszer gördülékeny. A páromé csak játék és wifi, sok játékidő kevés nettel, mobilnetet szinte soha nem kapcsolja be. Így 1.5-2 nap üzemidővel, és ebben benne van, hogy a tesójával napi fél-1 órát beszél.

A fiamén meg van minden. Skype- Viber- Messenger, Facebook, Stb. Az 5.0.1 rendszerrel a nap végén már töltőre dugta a telót, így a 6.0-val már 1.5 napot kibír. :K
    Mindkét telefonon javult a ram használata, és a GPS sem dobja a jelet. (Igo szülinap APP tökéletes)
    Mindkét készüléknél volt térerő ingadozás, ami az új szoftverrel szinte teljesen megszűnt.
    Olvastam odaát, hogy van aki tapasztalt hangminőség romlást a hívás közben, szerencsére itt ez sem tapasztalható.

A P9 Lite-ról nem írok semmit, :N az 6.0-val jött meg, és úgy tökéletes ahogy van. Ezen is megy a Szülinap app. Mobilnet, Wifi ( bár ez kevés) Viber és elég sok hívás, így megy 2 napot. A ram használat stabilan7-800 szabad ram között mozog nálam.

Robertó79

Én LG tv-vel is próbálta a barátomnál a hálózati lejátszást és a tükrözést, ment mind a kettő.

Én Sony-ról váltottam a Huawei-re és nagyon nem bántam meg eddig.

Új hozzászólás Aktív témák